Mesin Panéang Anu Dibaca…

Depositphotos 20583963 m

Kaca indéks mesin pencari kalayan algoritma kompléks anu beuratna seueur variabel anu béda, internal sareng éksternal ka halaman anjeun. Saur kuring penting pikeun mikawanoh naon elemen konci anu diperhatoskeun ku Mesin pencari. Kaseueuranna mangrupikeun elemen anu anjeun gaduh kontrol pinuh nalika ngarencanakeun atanapi ngararancang situs anjeun atanapi ngan saukur nyerat halaman anjeun. Ieu henteu paduli naha éta halaman wéb brosur pamasaran khas, blog, atanapi situs séjén.

Unsur konci pikeun Optimasi Mesin Search

Diagram SEO Unsur konci

Sateuacan budak SEO anu maca blog kuring ngabobol kuring - kuring bakal miceun Bantahan di ditu ... ieu ngan ukur bagian tina naon anu diperhatoskeun ku ahli SEO nalika marios sareng ngarobih situs anjeun. Aya, tangtosna, faktor sanés sapertos meta tag, Panempatan HTML, sareng situs popularitas. Intina mah ngan saukur pikeun ngajantenkeun pangembang halaman wéb atanapi pamilik bisnis sadar ngeunaan sababaraha elemen konci anu tiasa gampang dirobah.

  1. nu judul halaman anjeun bakal mangaruhan kumaha ogé halaman na diindéks. Pastikeun ngagunakeun kecap konci dina judul halaman anjeun sareng nempatkeun judul blog atanapi situs anjeun sékundér.
  2. Anjeun ngaran domain tabrakan panempatan anjeun. Upami anjeun hoyong panempatan luhur pikeun kecap konci atanapi frasa khusus, pikirkeun ngalebetkeun kana nami domain anjeun.
  3. Pos slug penting sareng tiasa dianggo ngungkit kecap konci sareng frasa. Kuring nyobian ngagunakeun judul anu narik ati anu narik para pamaca tapi tulisan slug kuring biasana dirobih pikeun mesin pencari.
  4. nu judul utama (h1) halaman anjeun beuratna aya dina eusi anu mesin pencari diindeks. Tempat luhurna (ést) sacara fisik dina HTML ogé bakal mangaruhan pangindéks.
  5. Sapertos judul utama, a judulna (h2) ogé bakal mangaruhan indéks kaca.
  6. nu judul tulisan anjeun, atanapi subheading tambahan bakal mangaruhan naon kecap konci sareng frasa anu diindéks sareng kumaha saéna.
  7. Ngulang deui kecap konci sareng frasa konci dina eusi penting. Kata kunci sareng frasa konci ieu kedah dianalisis kanggo ningali naha éta kecap konci sareng frasa konci anu dipikaresep dipilarian.
  8. Kata kunci gratis sareng frasa konci ogé bakal ngabantosan.
  9. tambahan subheadings (h3) ogé ngabantosan sareng tiasa beuratna langkung seueur tibatan kecap sanés dina eusi halaman.
  10. Ngagunakeun frasa sareng kecap konci dina an jangkar tag (link), ogé mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngajalankeun kata konci sareng keyphrase indexing dina hiji halaman. Entong boroskeun komoditi berharga ieu dina "klik di dieu" atanapi "link" ... langkung, gunakeun judul sareng téks pikeun leres-leres ngadorong hubungan antara tautan sareng frasa konci. Salaku conto, upami kuring hoyong domain kuring aya hubunganana sareng pamasaran sareng téknologi, abdi hoyong pastikeun ngagunakeun:
    <a href="http://martech.zone" title="Martech Zone">Martech Zone

    sabalikna:

    Blog abdi
  11. Sami sareng tautan jangkar, ngahijikeun tag judul kana tautan gambar ogé ngabantuan. Kusabab mesin pencari moal ngindéks eusi gambar (acan), nambihan judul sarat-keyword bakal ngabantosan langkung seueur - utamina upami aya anu ngan saukur nganggo Pilarian Gambar Google.
  12. Ngaran gambar penting. Pastikeun anjeun nganggo gagang sareng henteu garis handap antara kecap dina gambar. Sareng pastikeun nami gambar cocog sareng gambar ... nyobian nempatkeun kecap konci kana gambar anu teu aya hubunganana tiasa nganyenyeri langkung ti ngabantosan.

5 Komentar

  1. 1

    Kacuali kanyataan yén upami anjeun nargétkeun frasa konci anu salah pikeun ngamimitian, éta henteu janten masalah, sigana anjeun ngagaduhan seuseueurna.
    Pagawean lengkep pisan.
    Thanks.

  2. 3

    Nyaho SEO sareng ngajelaskeun dina istilah awam aya dua sato anu béda. Coba sakumaha anu kuring tiasa, kuring kéngingkeun sababaraha tampilan anu teu kabobodo nalika kuring nyobian anu pangsaéna pikeun ngajelaskeun naon anu dipilarian ku mesin pencari, kumaha tautan penting, sareng naha judul halaman penting. Tugas kuring pikeun nganyatakeun ideu-ideu éta dina cara singket, gampang dipikaharti. Pos ieu ngabantosan kuring pisan. Sae pisan.

    • 4

      Nuhun, Dan! Éta mangrupikeun kakuatan pikeun kuring sareng kuring terus nyobian nyiapkeun éta. Saur kuring langkung saé sacara pribadi, kalolobaanana sabab kuring tiasa narjamahkeun tampilan anu lieur tina jalma anu kuring nyarios.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.