Bagian Épérimén Sosial, Bagian Téknis Bagian

Minggu ieu mangrupikeun tantangan anu leres sareng padamelan. Kuring yakin kuring digawé ka luhur 100 jam - sareng henteu caket nempatkeun panyawat dina daptar hal-hal anu bakal réngsé.

Demi kawarasan, kuring sering nyobian ngaluarkeun hal-hal anu kedah dilakukeun sareng ngalakukeun anu béda pisan. Ieu mangrupikeun bagian tina kapribadian kuring - réréncangan Pat nyebatna mah Jeng. 🙂

Saminggu kapayun katukang kuring pendak sareng rerencangan kuring pikeun ngabahas ngawangun situs anyar tapi dianggo Twitter urang API pikeun bener-bener nyieun cipratan. Jeng anyar abdi téh Upami Nguseup.

Kuring kedah diajar API Twitter, mimitina, sanaos. Akhir minggu ieu kuring ngan ukur kitu. Upami Nguseup mangrupikeun aplikasi pamilarian anu unik anu bakal milarian naon-naon anu ngabandungan Google. Bagéan anu cool, nyaéta yén éta saéstuna ngajaga statistik ngeunaan naon anu ceuk jalma ngabandungan!

Milarian hal-hal anu nguseup | Upami Nguseup

Bagéan anu gampang dijantenkeun mesin pencari pikeun hal-hal anu ngabandungan, kuring ngan ukur nyebatkeun "ngabandungan" kana naon waé anu anjeun lebetkeun nganggo JavaScript. Kuring ngahijikeun Google Adsense pikeun milarian dina layar hasil. Kuring henteu terang yén éta bakal ngahasilkeun penghasilan naon waé, tapi éta mangrupikeun percobaan anu hadé dina tingkah laku manusa.

Pengunjung, kaseueuran, paripolah anu hadé. Kuring parantos ngamimitian daptar saringan pikeun kecap sareng frasa, ogé daptar saringan pikeun alamat IP éta anu moal lirén teu sopan. Kuring ogé ngahargaan humor anu dipimilik ku pengunjung - Abdi leres antara iPhone sareng iPod Touch. (Ngaronjatkeun ti antara Ann Coulter sareng Hillary Clinton awal akhir minggu.) Sareng tangtosna, aslina Anjeun pikasebeleun muncul ti jaman ka jaman.

Ngeposkeun ka Upami Nguseup akun Twitter ieu sakedik langkung sesah. Tapi anu paling hese nyaéta ngawangun sarana pikeun narik Twitters yén jalma sanés nyerat deui kana situs wéb Upami Nguseup. Pikeun ngalaksanakeunana, kuring gaduh padamelan Cron anu cek éta Twitter API unggal detik sareng rékaman verifikasi masing-masing tweets deui kana situs, ngarékam anu anyar.

Upami anjeun kersa Twitter kana hal anu anjeun pikirkeun lebay, buang waé ka @ifsuck. Upami anjeun hoyong nonton naon anu ngabandungan sadidinten sareng salami waktos (Ron Paul mangrupikeun # 1), maka buka Upami Nguseup.

4 Komentar

  1. 1

    Sooo…

    Intina nyaéta pikeun ngumpulkeun naon anu dilebetkeun ku jalma kana milarian wéb sareng nyauran aranjeunna lebay total sareng anyar? Upami naskah anjeun kedah milarian "senar" lebay, éta henteu ngalakukeun éta. Upami éta ngan ukur trik pikeun jalma-jalma nganggo éta (sareng ogé, éta digawé pikeun kuring) ningali sabaraha kali kalimat-kalimat tangtu dilebetkeun, maka éta jalan.

    Sigana mah kuring rada "operasional konkrit" tapi kuring ngarepkeun yén upami kuring nempatkeun "lollipops" mesinna bakal milarian kombinasi "lollipops" sareng "nyedot".

    Sareng anjeun terang, upami nyerat nyerep cekap sering, éta sigana lucu ...

    • 2

      Intina, Bob, ngan ukur ngawangun hal anu terintegrasi sareng Twitter's API. Abdi henteu kantos ngalakukeun éta sareng peryogi latihan otak kuring (sakedik).

      Anu pikaresepeun nyaéta ngan ukur ningali naon anu disangka ku jalma - ti mimiti katingali dugi ka jangka panjang. Éta parantos ngagaduhan sakedik handap dina Twitter, dimana jalma-jalma nganggo éta pikeun curhat ngeunaan padamelan, kahirupan, téknologi, jst.

      Lalajo éta anu matak kuring. Saperti banjir tina tulisan anu aya hubunganana sareng NFL nalika maén bal. Jalma-jalma leres-leres ngaluarkeun aplikasi!

      Langkung seueur pikeun aplikasi anu sapertos ieu. Ieu saleresna mah ngan ukur percobaan, aplikasi asli bakal sakedik jalan!

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.