Naon Téknologi téh Maéhan

téknologi bakal maéhan

Ieu mangrupikeun videografi anu saé ti Socialnomics sareng Eric Qualman, panulis ti Pamimpin Digital: 5 Konci saderhana pikeun Suksés sareng Pangaruh. Kuring ngalakukeun istiméwa pikeun istilah pembunuhan. Sanaos seueur padamelan anu leungit dina jaman anu inovatif pisan, kuring henteu ragu yén aya kanaékan bersih padamelan sareng kasempetan. Hanjakalna, urang ngagaduhan kakuatan politik sareng ékonomi anu nyobian nahan parobihan tibatan adaptasi. Dina pendapat kuring anu hina, éta ngalambatkeun kamajuan inovasi sacara umum.

Jalan anu mana waé, éta mangrupikeun pidéo anu ngahibur kalayan lagu anu hébat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.