Naon Hierarki Situs Anjeun Siga Sigana

Sakitu seueur perusahaan kuring damel sareng fokus pisan kana waktosna dina halaman bumi, navigasi, sareng halaman salajengna. Seueur diantara aranjeunna bobo, kalayan pamasaran anu teu perlu sareng halaman anu teu aya anu maca - tapi aranjeunna tetep mastikeun yén aranjeunna aya di luar sana. Désainer sareng agénsi linggih sareng ngembangkeun situs kalayan hirarki anu hébat anu biasana sapertos kieu:
Hirarki Situs Wéb anjeun
Aranjeunna ngarepkeun yén 'jus link' leres-leres ngalir tina halaman anu paling penting dina hirarki kana anu paling henteu penting. Éta sanés cara na sok kajadian, sanajan.

Nalika Google mendakan situs anjeun sareng anjeun tautan parantos kauninga yén titik kana eusi anjeun, Google mimiti ngembangkeun interpretasi nyalira ngeunaan hirarki situs anjeun.
Hirarki Situs Wéb anjeun
Anjeun tiasa gaduh hiji postingan anu dioptimalkeun ogé pikeun kecap konci khusus, sareng ngagaduhan seueur tautan pikeun éta, saleresna nyetir pentingna halaman dina situs anjeun tibalik sareng Google. "Jus tautan" tiasa ngalir tina tulisan blog kana katégori, tina katégori kana halaman imah tibatan sabalikna.

Tangtosna, dina kanyataanana, sanés hirarki penting saloba jalur anu digunakeun ku pangunjung wéb anjeun.
Hirarki Situs Wéb anjeun
Unggal halaman tunggal mangrupikeun halaman bumi sareng anjeun kedah ngadorong sareng nyiapkeun yén aranjeunna bakal janten halaman éntri kana situs anjeun sareng anjeun gaduh jalur anu mujarab pikeun papacangan - boh ngalangkungan formulir kontak atanapi ku ngembangkeun aksi-to-action ka kaca badarat .

Hese ngartos éta ngan kusabab anjeun pikir yén anjeun parantos ngarancang hirarki anu penting sareng anu museurkeun perhatosan dimana anjeun hoyongna, sanés hartosna sapertos situs anjeun dipanggihan sareng leres-leres dianggo! Rancang saluyu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.