Whatagraph: Multi-Channel, Pangimeutan Data Real-Time & Laporan Pikeun Agénsi & Tim

Whatagraph Multi-Channel Badan Ngalaporkeun Platform

Sanaos ampir unggal penjualan sareng platform martech gaduh antarmuka ngalaporkeun, seueur anu cukup kuat, aranjeunna kakurangan tina nyayogikeun sagala rupa tampilan komprehensif ngeunaan pamasaran digital anjeun. Salaku pemasar, kami nyobian ngapusatkeun ngalaporkeun dina Analytics, tapi éta sering éksklusif pikeun kagiatan dina situs anjeun tinimbang sadaya saluran anu anjeun damel. Sareng… upami anjeun kantos resep nyobian ngawangun ngalaporkeun dina platform a, anjeun terang kumaha kompléks bisa jadi.

Ngalaporkeun sareng dasbor mangrupikeun kabutuhan ayeuna. Salaku agénsi, abdi kedah komunikasi kinerja ka klien. Salaku marketer a, abdi kedah ningali kinerja urang sorangan. Sareng… Abdi ogé kedah ngalegaan laporan kami pikeun kapamimpinan sareng ngahususkeun kana tim atanapi individu anu tanggung jawab pikeun pagelaranana.

Google nawarkeun solusi sorangan disebut Data Studio. Sedengkeun sacara teknis tanpa kode, éta teu basajan ngagunakeun pisan jeung kuring geus kungsi sababaraha hanjelu dina bringing di data pihak-katilu pikeun pamakéan. Kanyataanna, kuring ngan saukur teu boga waktu pikeun troubleshoot sarta diajar platform. Anu kuring peryogikeun nyaéta platform anu gaduh pilihan komprehensif ngeunaan integrasi produk salian témplat anu tos didamel anu tiasa gampang dirobih. Éta naon parabot kawas Whatagraph nyaéta pikeun.

Whatagraph Multi-Channel Data ngalaporkeun

Whatagraph ngamungkinkeun agénsi pamasaran sareng tim pamasaran in-house pikeun nyiptakeun, ngajadikeun otomatis, sareng nganteurkeun laporan anu saé anu peryogi sababaraha menit tibatan jam pikeun ngembangkeun.

  • Whatagraph Analytics Laporan
  • Whatagraph PPC Laporan
  • Whatagraph SEO Laporan
  • Whatagraph LinkedIn Laporan
  • Whatagraph Laporan Instagram

Fitur Whatagraph ngawengku:

  • Multi Channel - Monitor sareng ngabandingkeun kinerja sababaraha saluran sareng kampanye - langsung, sadayana dina hiji platform. Tambihkeun data tina sababaraha sumber kana laporan anjeun, kalebet Facebook, Twitter, Google Analytics, sareng seueur deui.
  • Pangiriman otomatis - Kirim laporan sacara otomatis ka klien sareng / atanapi tim anjeun dina frékuénsi anu anjeun pilih.
  • Styling custom – Sesuaikeun laporan anjeun nganggo warna merek klien, nambihan logo sareng domain khusus. Tunjukkeun ka klien anjeun yén anjeun langkung jaga sareng aranjeunna bakal langsung terang yén laporan anu dilakukeun khusus pikeun aranjeunna.
  • Témplat anu tos didamel - Nyepetkeun prosés ngalaporkeun ku ngagunakeun témplat kami anu tiasa disaluyukeun sareng siap-buka. Pilih tina kategori template anu béda sareng ngawangun laporan dina sababaraha menit bari nyegah kasalahan manusa.
  • Sumber Data – Pasangkeun sentuhan ahir kana laporan anjeun ku nambihan data khusus: nganggo Google Sheets sareng integrasi API Umum, anjeun tiasa ngimpor detil tina sumber mana waé.
  • gawe babarengan - Bagikeun, ngawangun sareng ngédit laporan sakaligus.

Mimitian Uji Coba Gratis Whatagraph Anjeun

Integrasi produk kalebet Google Analytics, Google Analytics 4, Google Ads, Facebook, Facebook Ads, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google My Business, Google Search Console, YouTube, LinkedIn Ads, Google Sheets, Google Display & Video 360, Adform, Criteo, Basis (baheulana Centro), Simplifi, Salesforce, HubSpot, Public API, Shopify, BigCommerce, Ahrefs, Klaviyo, Pinterest, Iklan Pinterest, Iklan Spotify, Iklan TikTok, Semrush, Iklan Amazon, WooCommerce, ActiveCampaign, Mailchimp, CallTrackingMetrics, sareng Iklan Yahoo Jepang.

Panyingkepan: Abdi a Whatagraph afiliasi sareng kuring nganggo tautan kuring sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.