Whatagraph: Nyiptakeun Infografis Éndah ti Google Analytics

naon

Hayu urang nyanghareupan éta, Google Analytics mangrupikeun gangguan pikeun rata-rata bisnis. Pikeun propésional anu nyéépkeun seueur waktos dina platform, éta fitur lengkep sareng mantap analytics platform anu urang wawuh sareng yén urang tiasa nyaring sareng ngahususkeun kanggo nampi jawaban kana patarosan anu aya. Salaku agénsi, kami sanés bisnis rata-rata tapi bahkan kami ngagaduhan masalah ngabedah data kadang-kadang.

Klién kami - bahkan palanggan téknis - teras-terasan berjuang sareng nerapkeun sareng ngukur analytics ka titik dimana aranjeunna betah nyandak kaputusan pamasaran sareng inpormasi dumasar kana hasil. Kusabab kitu, kami sacara jujur ​​ngadorong klien kami tina lebet kana Google Analytics, ngirim laporan otomatis atanapi bahkan ngawangun dasbor khusus. Sabalikna, urang ngandelkeun sistem otomatis anu ngahasilkeun laporan tinjauan umum pikeun klien kami.

Whatagraph nyandak undak deui, ngawangun data Google Analytics janten éndah infographics anu pagined sareng tiasa ditingali ngalangkungan browser atanapi dikintunkeun ngalangkungan PDF. Daptar, tambahkeun akun Google Analytics anjeun, pilih milik anjeun, sareng anjeun langsung sareng ngajalankeun.

susunan naon-naon

Kaluaranna gancang, kalayan aspek visual unggal analytics métrik, kaasup:

  • Laporan harian, mingguan, bulanan atanapi sataun dugi ka ayeuna sareng ngabandingkeun sareng jaman taun kamari
  • Jumlah pangunjung total, dumasar beurang, kaasup data pangunjung anu anyar lawan anu balik
  • Total sési, waktos sési rata-rata sareng tingkat bouncing
  • Total tampilan halaman, tampilan halaman per sési, sareng sési ku panyungsi
  • Mobile, tablet sareng desktop sési
  • Sumber patalimarga kalayan milarian, sosial, langsung sareng sumber luhur sanésna rusak
  • Sesi dumasar nagara sareng kota

Versi Pro sareng Agénsi nawiskeun sababaraha wawasan tambahan, kalebet:

  • Kaca anu nuju tren anu naék panémbong sareng nyirorot dina pandangan
  • Total tujuan, nilai, sareng tingkat konvérsi anu réngsé
  • Kaca kalayan tingkat mumbul paling ningkat, tingkat mumbul pangluhurna, sareng jumlah kaluar
  • Saluran kalayan paningkatan pangunjung anu luhur, turunna pangunjung anu luhur, kanaékan tingkat mumbul pangluhurna, sareng tingkat mumbul anu paling ningkat
  • Halaman luhur sareng waktos loadingna
  • Anu paling populér di jero maluruh
  • Alat anu tiasa nyababkeun masalah sabab ngagaduhan tingkat mumbul anu luhur pisan

whatagraph ipadanalytics infographic "lebar =" 640 ″ jangkungna = "2364 ″ />

Upami anjeun daptar salaku agénsi, anjeun bahkan tiasa daptar bodas laporan kaluaran, nambihan skéma warna anjeun sareng logo.

whitelabel-whatagraph

Anjeun tiasa ngadaptarkeun Whatagraph dina uji coba gratis teras tingkatkeun saatos 14 dinten kana versi pilihan anjeun.

Ngadaptarkeun Whatagraph

Hiji-hijina paningkatan anu kuring resep ningali dina platform sapertos kieu nyaéta kamampuan nangtoskeun bagean tibatan ngan ukur ngekspor sadaya data. Google Analytics ngagaduhan masalah anu ageung spam referrer, janten nomer dasarna tiasa diadu pisan pikeun pasipatan anu jumlahna langkung alit tina patalimarga.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Barry, hatur nuhun kana tanggepan! Salaku Douglas ngawartoskeun, kami ningkatkeun sistem. Ayeuna sadayana tiasa dianggo sapinuhna. Upami anjeun masih nyanghareupan sababaraha masalah, tinggal leupaskeun kami garis ngeunaan éta!

  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.