Naon ari Yooba?

Karek meunang catetan ti a communicator (judul hébat) di Yooba.com, layanan basis wéb anu nuju siap-siap ngaluncurkeun Spring ieu. Pidéo na sakedik cryptic tapi eusi dina situs anu pikaresepeun:

Yooba nyaéta layanan B2B dumasar wéb pikeun propésional pamasaran. Tujuan kami nyaéta ngamungkinkeun anjeun museur kana kreativitas sareng prestasi. Yooba masihan anjeun platform anu inklusif pikeun pangalaman pamasaran digital anjeun. Kami nyayogikeun solusi hosting sareng database, aplikasi siap pake pikeun ngahasilkeun kontén, sareng nampilkeun alat pikeun évaluasi.

Logika bawaan ngadorong anjeun nyandak ideu inspirasional sareng solusi inovatif anu kreatif…

Hurung pisan! Mudah-mudahan kuring tiasa béta aplikasi na!

3 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.