Naon biaya Meunangkeun Versus Ngajaga Palanggan?

akuisisi lawan ingetan

Aya sababaraha hikmah anu aya dina biaya kéngingkeun palanggan énggal tiasa 4 dugi 8 kali dina biaya ngajaga hiji. Abdi nyarios hikmah anu aya sabab kuring ningali yén statistik sering dibagi tapi henteu pernah mendakan sumberdaya pikeun ngiringan éta. Kuring henteu ragu yén ngajaga palanggan kirang mahal pikeun organisasi, tapi aya pengecualian. Misalna dina bisnis agénsi, anjeun tiasa sering dagang nepi - klién anu angkat diganti ku anu langkung nguntungkeun. Dina hal ieu, ngajaga palanggan bisa ngarugikeun artos bisnis anjeun kana waktos.

Paduli, seuseueurna itunganna parantos kadaluarsa kusabab pangaruh konsumén kana usaha pamasaran urang. Média sosial, kasaksian online, situs resensi, sareng mesin pencari nyayogikeun kandaraan rujukan anu luar biasa pikeun konsumén anyar. Nalika perusahaan anu anjeun damel tiasa wareg, aranjeunna sering ngabagi éta sareng jaringanna atanapi dina situs sanés. Ieu ngandung harti yén ingetan anu goréng ayeuna bakal mangaruhan strategi akuisisi anjeun sacara négatip!

Akuisisi ngalawan Rumus Retensi (Taunan)

  • Laju Attrition Palanggan = (Jumlah Palanggan anu Ninggalkeun Unggal Taun) / (Total Jumlah Palanggan)
  • Tingkat ingetan Palanggan = (Total Jumlah Palanggan - Jumlah Palanggan anu Ninggalkeun Unggal Taun) / (Jumlah Jumlah Palanggan)
  • Nilai Hirup Palanggan (CLV) = (Total Untung) / (Laju Attrisi Palanggan)
  • Biaya akuisisi Palanggan (CAC) = (Total Anggaran Pemasaran sareng Penjualan Kalebet Gaji) / (Jumlah Palanggan Diperoleh)
  • Biaya Attrition = (Nilai Hirupna Palanggan) * (Jumlah Palanggan Tahunan Leungit)

Pikeun jalma anu henteu kantos ngalakukeun itungan ieu sateuacan, hayu urang tingali pangaruhna. Perusahaan anjeun gaduh 5,000 palanggan, kaleungitan 500 diantarana unggal taun, sareng masing-masing mayar $ 99 per bulan pikeun jasa anjeun kalayan margin kauntungan 15%.

  • Laju Attrition Palanggan = 500/5000 = 10%
  • Tingkat ingetan Palanggan = (5000 - 500) / 5000 = 90%
  • Nilai Hirup Palanggan = ($ 99 * 12 * 15%) / 10% = $ 1,782.00

Upami CAC anjeun $ 20 per klien, éta solid balik deui kana investasi pamasaran, nyéépkeun $ 10k kanggo ngagentos 500 palanggan anu tinggal. Tapi kumaha upami anjeun tiasa ningkatkeun ingetan 1% ku nyéépkeun deui $ 5 per palanggan? Éta bakal janten $ 25,000 dina program ingetan. Éta bakal ningkatkeun CLV anjeun tina $ 1,782 janten $ 1,980. Salila hirupna 5,000 palanggan anjeun, anjeun ngan ukur ningkatkeun garis handapna ampir sajuta dolar.

Nyatana, paningkatan 5% dina tingkat customer # retention ningkatkeun kauntungan ku 25% janten 95%

Hanjakalna, numutkeun data anu kawengku dina ieu infographic ti Invesp, 44% perusahaan gaduh fokus anu langkung ageung kana # akuisisi bari ngan 18% fokus kana # retention. Usaha kedah terang yén kontén sareng stratégi sosial sering nyayogikeun langkung nilai dina cara ingetan tibatan anu dilakukeun ku akuisisi.

customer-acquistion-versus-ingetan

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring hatur nuhun parantos maca tulisan anjeun. Ieu bakal mangaruhan kaputusan kuring ka hareup dina bisnis kuring. Urang leres-leres kedah ngurus jalma-jalma anu satia ka urang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.