Naon Persepsi Nilai Anjeun?

bagan harga nilai

bagan harga nilaiKadang-kadang kuring pikir kuring kacang ngamimitian usaha kuring sorangan 2 taun ka pengker (tapi kuring henteu bakal ngagaduhan jalan anu sanés). Henteu lami saatos ngamimitian bisnis kuring terang kuring aya masalah kusabab kuring ngagaduhan produk anu hébat tapi henteu ngagaduhan pitunjuk cara ngajualna. Abdi nyetél cutatan ku ngira-ngira sabaraha waktos anu bakal diperyogikeun ku kuring teras ngalikeun anu ku tingkat jam kuring. Hasilna nyaéta hal-hal bakal nyandak kuring 4 kali salami sareng kuring ngadamel kirang ti anu kuring gaduh dina parangko tuang ... sareng henteu bobo.

Henteu dugi ka pendak Matt Nettleton sareng ngagaduhan asah penjualan yén kuring ningali kasalahan cara kuring. I nyaéta nangtoskeun nilai jasa kuring, sakumaha anu ditepikeun ku perkiraan kuring, tibatan ngijinkeun konsumén kuring pikeun ngahargaan jasa. Kuring tiasa ngerjakeun dua situs klien anu sanés sareng ngahurungkeun usaha pamasaran inbound, sareng hiji tiasa ngahasilkeun ratusan dolar deui sareng anu sanés tiasa ngahasilkeun ratusan rébu dolar. Gawé anu sami ... dua nilai anu béda.

Parobihan éta dina cara kuring bisnis ngaluncurkeun bisnis kuring. Kuring masih gaduh seueur palanggan alit, tapi éta parantos kalindih ku konsumén ageung éta nilai jasa kuring langkung kusabab pangaruh garis handapna kana organisasi aranjeunna. Anu ironisna nyaéta aktipitas anu langkung alit anu urang ayeuna ayeuna anu paling hese kusabab naékna 10% dina pamulangan bahkan henteu tiasa nutupan Dursasana bulanan kami!

Batur naros ka kuring dinten anu sanés naha kuring pikir éta mangrupakeun ide anu saé harga pasar sacara terbuka pikeun jasa dina situs na. Aranjeunna pikir éta mangrupikeun tanda anu hadé pikeun transparansi sareng bakal nimbulkeun kapercayaan sareng prospekna. Abdi nyarios henteu. Kuring tweet deui yén nalika anjeun nyebarkeun harga anjeun, harga ayeuna fitur yén sadaya persaingan anjeun bakal bersaing sareng anjeun. Masalah sareng anjeun nyebarkeun harga anjeun sami sareng kuring sareng tanda petik mimiti kuring. Éta henteu ngémutan nilai jasa anjeun kana prospekna.

Upami anjeun 99 desain, éta hasil. Anjeun ngan ukur bersaing ngalawan jasa béaya rendah sanés. Tapi ngan saukur bakal jempé pikeun sababaraha réncang desainer grafis kuring pikeun ngadugikeun naon anu dibayangkeun logo tanpa ngartos nilai anu tiasa dibawa ku logo ka perusahaan. Logo Anyar gaduh didefinisikeun parusahaan! Logo murah panginten tiasa dianggap murah - sareng perusahaan anu diwakilanna. Logo kualitas tiasa ngarobih persépsi éta sareng narik perhatian langkung seueur industri.

Pamasaran anjeun mangrupikeun tampilan luar tina persépsi anjeun gaduh mérek anjeun. Upami bagian tina hargana nyaéta harga, sadaya hartosna, tambahkeun "murah" dina nami mérek sareng buang sababaraha harga kalapa di ditu! Nanging, upami nilai anu anjeun bawa mangrupikeun pangalaman, intél, ideasi, canggih, sareng hasilna ... jaga harga tina situs sareng hayu prospek anjeun mutuskeun nilaina nuju mawa. Nalika kami asup ka palanggan 10 kali ukuran kontrak konsumén séjén, kami henteu ngitung éta ku damel sapuluh kali sakumaha héséna. Kami ngitung ku nyobian ngahontal 10 kali hasilna, atanapi kéngingkeun hasil anu sami dina sapersepuluh waktos.

Ati-ati dina pamasaran sareng pendekatan penjualan anjeun nalika ngeunaan nilai versus harga. Aranjeunna henteu sami! Harga sabaraha anjeun ngecas, nilaina sabaraha anjeun berharga pikeun nasabah. Pamasaran anjeun kedah ngamajukeun nilai anjeun bawa, teu naon kos. Sareng upami tim penjualan anjeun ngangluh ka anjeun yén aranjeunna kaleungitan penjualan dumasar kana harga anjeun, kengingkeun jurujual énggal. Éta hartosna aranjeunna henteu ngartos sareng henteu ngabantosan prospek sadar kana nilai anu anjeun bawa.

Sidenote: Dina waktos krisis ieu, kuring bakal nambihan yén sistem padamelan urang ngagaduhan masalah anu sami. Jalma-jalma sering ngarepkeun paningkatan dumasar kana aranjeunna usaha digawé, standar hirup, atawa parobahan biaya hirup. Éta nilai anu dirasakan dirina. Teu aya anu janten masalah pikeun perusahaan. Dumasar kana hal-hal éta, aya anu ngagedékeun nilaina… sareng seueur deui anu nganggap enteng. Dina karir kuring (di luar Angkatan Laut), kuring jujur teu kungsi meunang ditolak pikeun ngangkat. Éta kusabab tibatan nyarios COLA atanapi standar industri, Kuring nyarios hasilna sareng kauntungan. Éta mangrupikeun no-brainer pikeun perusahaan pikeun masihan kuring naékkeun 20% nalika kuring nyimpen aranjeunna atanapi ngajantenkeun dua kali jumlah éta.

5 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas

    Abdi henteu tiasa satuju deui. Sataun satengah ka pengker kuring mendakan sababaraha buku Alan Weiss anu ngajantenkeun kuring sadar sadaya kasalahan anu kuring lakukeun nalika ngeunaan harga jasa kuring. Sakumaha anjeunna nyarios pas: "Penyebab utama biaya konsultasi anu rendah nyaéta harga diri anu rendah". Dina jasa, éta ngajantenkeun * leres pisan henteu aya artina * pikeun ngajual waktos, saolah-olah nilai anu urang bawa ka klien aya hubunganana sareng waktos anu diséépkeun. Upami klien jelas-jelas nyaruakeun harga sareng nilai anu ditampi, maka sadayana saé kanggo sadayana. Teu aya anu ngaco. Tambahkeun ka ieu yén éta condong nyiptakeun hubungan hubungan anu langkung produktif, sabab kadua pihak seneng. 

    Personnaly, kuring langkung resep ngatur jauh Sumuhun ka klien tibatan nyarios Henteu…

  2. 4

    Leres pisan - poin anjeun leres-leres resonasi sareng kuring nalika kuring diajar pelajaran anu sami anu anjeun lakukeun, sareng dina cara anu sami. Sanés hal anu goréng upami nuturkeun tapak suku anjeun nempatkeun kuring dina pijakan anu sami sareng anjeun sababaraha taun di jalan! Hatur nuhun pikeun tulisan anu wawasan pisan.

  3. 5

    Leres pisan - poin anjeun leres-leres resonasi sareng kuring nalika kuring diajar pelajaran anu sami anu anjeun lakukeun, sareng dina cara anu sami. Sanés hal anu goréng upami nuturkeun tapak suku anjeun nempatkeun kuring dina pijakan anu sami sareng anjeun sababaraha taun di jalan! Hatur nuhun pikeun tulisan anu wawasan pisan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.