Iraha Tiasa Anjeun Pinjam sareng Nganggo Gambar Online?

papalingan

Usaha anu kuring damel sareng anu anyar dipasang apdet dina Twitter sareng kartun lucu anu bahkan ngagaduhan logo na di dalamnya. Kuring reuwas sabab kuring henteu nganggap aranjeunna ngiring kartunis. Janten, kuring ngirimkeun aranjeunna catetan sareng aranjeunna kaget ... aranjeunna parantos nyewa perusahaan média sosial pikeun kalibet sareng numutkeun pengikutna sareng aranjeunna ngeposkeunana.

Saatos diskusi sareng perusahaan, aranjeunna langkung kaget nalika terang yén unggal gambar, unggal meme, sareng unggal kartun anu dibagikeun parantos dilakukeun tanpa idin ti perusahaan. Aranjeunna mecat perusahaan sareng angkat deui sareng ngaleungitkeun unggal gambar anu dibagi online.

Ieu henteu umum. Kuring teras-terasan ningali ieu terus-terusan. Salah sahiji klien kuring bahkan kaancam gugatan hukum saatos aranjeunna nganggo gambar anu ceuk mesin pencari bebas ngagunakeun saleresna henteu. Aranjeunna kedah mayar sababaraha rébuan dolar supados masalahna musna.

  • Usaha paling kaliru ngarobih gambar anu dipaling pikeun iklan, kalayan 49% blogger sareng pangguna média sosial maok gambar, ogé 28% usaha

Ieu mangrupikeun panyiksa anu anyar ku perusahaan anu nganggo poto kuring studio podcast, tapi ditutupan logo sorangan di dinya:

Dibikeun investasi anu kuring damel dina studio ogé fotografi, éta pikaseurieun yén batur ngan ukur bakal néwak éta sareng maledogkeun logo sorangan. Kuring parantos ngirim bewara ka sadaya organisasi.

Pikeun katengtreman pikiran, urang salawasna ngalakukeun salah sahiji ieu sareng situs kami nyalira sareng klien kami:

  1. I nyewa fotografer sareng mastikeun yén bisnis kuring ngagaduhan hak-hak pinuh pikeun nganggo sareng ngadistribusikaeun poto-poto anu kuring nyewa éta pikeun dicandak kalayan henteu aya watesan. Éta hartosna kuring tiasa ngagunakeunana pikeun situs abdi, sababaraha situs klien, bahan cetak, atanapi bahkan ngan ukur kanggo masihan ka klien kanggo dianggo kumaha aranjeunna hoyong. Ngiring fotografer sanés ngan ukur kauntungan pikeun lisénsi, éta ogé ngagaduhan pangaruh anu saé dina situs. Henteu aya anu saé sapertos situs lokal anu ngagaduhan ciri khas lokal atanapi pagawé sorangan dina poto online na. Éta pribadi kana situs sareng nambihan tingkat luhur papacangan.
  2. I verifikasi lisénsi pikeun unggal gambar kami nganggo atanapi ngadistribusikaeun. Bahkan dina situs kami, kuring mastikeun aya jalan satapak kertas pikeun tiap gambar. Éta sanés hartosna urang mayar unggal gambar. Conto ieu infographic di handap - dianggo kalayan ijin sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina postingan aslina ku Berify.

Berify mangrupikeun milarian gambar tibalik pikeun ngabantosan anjeun milarian gambar sareng video anu dipaling. Aranjeunna gaduh algoritma cocog gambar sareng tiasa milarian langkung ti 800 juta gambar sasarengan data gambar tina sadaya mesin pencari gambar utama.

Nalika ngeunaan fotografi sareng gambar anu dipaling, pangguna online - anu mayunan maling éta - langkung resep nganggap hal éta salaku kajahatan anu henteu janten korban anu aranjeunna henteu kedah hampura. Nanging, fotografer sareng hobi profesional terang kanyataanana - salain teu étis, maling gambar haram sareng mahal. Berify

Ieu infographic lengkep, Snapshot Maling Gambar Online. Éta ngajelaskeun masalahna, kumaha hak sareng panggunaan anu saéstuna jalan (anu jauh teuing perusahaan nyiksa), sareng naon anu anjeun kedah lakukeun upami anjeun mendakan gambar anjeun dipaling.

Perlindungan Gambar Berify

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.