Iraha Old Spice janten tiis?

heubeul SpiceAbdi sareng putra kuring kedah ngaji ka toko wengi ayeuna kanggo deodorant. Kami henteu bau atanapi naon ... anjeunna nembé béak sareng anjeunna nyolong deodorant kuring. Janten urang dugi ka bagian deodorant di Kmart lokal sareng anjeunna mimiti nyokot Old Spice. Spice Heula? Abdi émut Old Spice 30 taun ka pengker. Éta hartosna Spice Heureuy ayeuna, leres? Sigana mah henteu. Sugan ku sepuh, éta janten langkung saé.

Kuring bébéja anjeunna mésér sababaraha 'Mennon atanapi Penjaga Kanan. Anjeunna nyarios henteu. Anjeunna hoyong Old Spice.

Kuring bébéja anjeunna yén kuring henteu hoyong imah kuring bau sapertos rumaja sareng Old Spice.

Anjeunna nyepeng Spice Tua ku cekelan pati.

Abdi mésér anjeunna Spice Tua.

Heubeul Spice VideoIraha Old Spice janten tiis? Naon sih anu kajantenan? Dina hiji dinten, aranjeunna ngempelkeun sabun dina Paket Natal sareng dinten énjingna aranjeunna gaduh halaman wéb anu luar biasa anu disebut Nalika Anjeunna Panas (atanapi… kalayan banyolan URL, panginten éta… 'Nalika Anjeunna Ditémbak'. Sanaos kitu, anjeun tiasa leres-leres campur aduk sorangan sareng pidéo anjeun dina situs sareng sababaraha klip permén panon anu dipibanda di ditu. Ieu video kuring.

Old Spice… er… “OS” panginten mendakan rahasia pikeun janten asik: tong bau, nunjukkeun awéwé seksi. Ayeuna kuring terang kunaon putra abdi milih.

Kabeneran ku éta, Bill! Abdi angkat sareng Penjaga Katuhu XTREME.

Aranjeunna ngagaduhan Skateboarders… woohoo.

3 Komentar

  1. 1

    Lalaki! Anjeun damel dinten abdi, bapa abdi salawasna ngagem bungbu heubeul jeung Abdi resep bau sanajan kuring teu pernah dipaké sabab teu tiis, kawas kaos kaki bodas. Abdi hoyong sababaraha ayeuna sareng kumaha cara pikeun ngamimitian dinten kalayan pamasaran anu saé. Viedo teh panas, mugia teu cipruk teuing.

  2. 2
  3. 3

    Salah sahiji hal anu kuring resep ngeunaan téknologi - éta masihan alat pikeun karya kreatif pikeun jalma "biasa". Dina hal ieu, saha waé tiasa ngédit pilem. Pangalaman ieu ngajantenkeun saha waé langkung ngahargaan naon anu dilakukeun ku redaksi. (Jeung senang, teuing).

    Sajauh Old Spice, kuring henteu pernah resep - tapi dina jaman éta sumping dina bungkusan coklat poék. Booring tur kantos jadi uncool. (Lajeng deui, rumaja di sabudeureun dieu ayeuna ngajalankeun sabudeureun, reueus némbongkeun make baju jero maranéhanana. Jaman robah. Kahirupan téh senang.)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.