Nalika Dilbert Ngadamel Lelucon SEO…

dilbert

Sobat anu saé, Shawn Schwegman, ngirim kartun Dilbert ieu ngalangkungan:

Paguneman anu nuturkeun ogé pantes diulang deui:

Nalika Dilbert ngamimitian retak guyonan ngeunaan linkbuilding anjeun terang Google ngagaduhan masalah (sareng SEO parantos mainstream) "tambah ahli milarian lokal Andrew Shotland.

Éta poin anu saé. Unggal bisnis anu badé ngawangun ayana pamilarianana sadar yén aranjeunna hirup sareng maot ku backlinking anu relevan. Jasa backlinking anu parah aya dimana-mana sareng bakal nempatkeun strategi mesin pencari anjeun sadayana dina résiko kalayan tautan anu teu aya hubunganana ditempatkeun dina tulisan otomatis, tulisan mékanis dina situs anu kabuka pikeun tautan phishing, porno sareng viagra. Hindarkeun aranjeunna sapertos bala sareng tong kagoda ku kauntungan jangka pondok. Kana waktosna, Google bakal teras ngalaan ieu sareng skénario kasus anu paling saé nyaéta tautan henteu dipaliré sareng anjeun kaleungitan artos anjeun. Kasus anu paling parah nyaéta anjeun dikubur dina indéks sareng peryogi sababaraha bulan atanapi taun pikeun kéngingkeun deui wewenang.

Upami anjeun leres-leres hoyong backlinks, lakukeun ku nyerat eusi anu saé, ngadistribusikaeun kontén éta ku média sosial sareng média, ngembangkeun Infographics, blog tamu, sareng gunakeun teguh siaran pers anu hébat anu bakal ngajantenkeun anjeun dina publikasi industri anu berwibawa.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.