Nalika Pikeun Panalungtikan, Inok, sarta Disavow Backlinks Pikeun Ngaronjatkeun rankings Search

Iraha sareng Kumaha Panaliti, Inok, sareng Disavow Toxic Backlinks

Kuring parantos damel pikeun dua klien di dua daérah anu ngalaksanakeun jasa bumi anu sami. Klién A mangrupikeun bisnis anu mapan kalayan pangalaman 40 taun di daérahna. Klién B langkung énggal kalayan pangalaman 20 taun. Kami réngsé ngalaksanakeun situs anu sapinuhna saatos ngalakukeun panemuan pikeun unggal klien anu mendakan sababaraha strategi pamilarian organik anu ngaganggu ti agénsi masing-masing:

  • Harita - The agénsi diterbitkeun ratusan kaca individu kalawan review tunggal on unggal nu ngandung saeutik eusi luar jasa jeung sababaraha kalimat dina review. Ieu atra yén tujuan maranéhanana di dieu nya éta pikeun nyobaan capitalize dina kecap konci pikeun géografi jeung jasa disadiakeun.
  • Kaca régional - The agénsi diterbitkeun puluhan kaca internal nu ngulang eusi jasa home disadiakeun tapi dieusian kota atawa county béda dina judul na awak. Tujuanana di dieu sami ... pikeun nyobaan ngagunakeun kecap konci pikeun géografi sareng jasa anu disayogikeun.

Abdi henteu nyarios yén ieu mangrupikeun taktik éta teu tiasa dipaké, éta ngan hiji palaksanaan atra tur beca eusi nu sasaran wewengkon sarta jasa. Abdi sanés kipas tina strategi ieu, kami mendakan kasuksésan anu luar biasa dina ngan ukur netepkeun daérah jasa dina footer, kalebet alamat lokasi bisnis di footer, kalebet nomer telepon (kalayan daérah lokal. kode), teras nyebarkeun inpormasi anu kuat dina awak halaman ngeunaan jasa éta.

Henteu aya alesan pisan naha halaman atap, contona, henteu tiasa digolongkeun saé pikeun "Kontraktor Roofing" di sakumna daérah tempat kontraktor damel. nyiptakeun sareng ngalacak sababaraha halaman pikeun klien.

Anu paling parah, duanana klién ieu henteu leres-leres nampi petunjuk dina situsna sareng réngkingna henteu kantos ningkat dina sataun. Kitu ogé, agénsi masing-masing gaduh situs sareng hiji lembaga milik domain ulanggistration. Janten… sadaya artos anu aranjeunna investasikeun henteu ngagentos aranjeunna langkung caket pikeun leres-leres ngembang bisnisna. Aranjeunna mutuskeun pikeun masihan teguh abdi ditembak dina deploying strategi anyar.

Pikeun duanana klien, urang dikeureuyeuh optimizing pilarian lokal maranéhanana pisibilitas ku ngawangun situs anu nembé dioptimalkeun, nyandak drone sareng sateuacan/sanggeus poto karya saleresna tinimbang fotografi saham, ngagagas kampanye nangkep ulasan, ngabédakeunana tina pesaingna, leres-leres dialihkeun rébuan tautan internal ka halaman anu cocog, sareng parantos dirobih. ngusahakeun ngalegaan jangkauanna dina YouTube, sosial, diréktori, sareng diréktori kontraktor pabrik.

Nalika Ngalakukeun Inok Backlink

Hal salajengna anu kajantenan nyarioskeun:

  • Klién A – anu urang kungsi digawé di pangpanjangna, teu ngaronjatkeun pisibilitas search engine maranéhanana luar kecap konci branded. Urang terus ngaoptimalkeun kaca, numbu deui ti YouTube, diropéa leuwih 70 directories ... na masih bieu gerakan nanaon. Key ieu ningali kecap konci non-mérek henteu kantos angkat… sadayana dikubur dina halaman 5 atanapi langkung jero.
  • Klién B - dina saminggu medarkeun situs maranéhanana aranjeunna dilaporkeun maranéhna meunang ngawujud alus, sarta rankings maranéhna naek pikeun non-merek kecap konci.

Saatos nalungtik kompetisi maranéhanana sarta optimizing kaca maranéhanana pikeun minggu, urang kudu ngagali deeper kana naha Klién A teu obah. Kusabab tina strategi questionable geus deployed, urang hayang nyandak katingal di kualitas backlinks dina situs maranéhanana. Ieu waktu pikeun ngalakukeun a Inok backlink!

Inok backlink ngaidentipikasi sadaya tautan kana situsna atanapi halaman internal sareng nganalisa kualitas situs dimana aya backlink. Audit backlink merlukeun pihak katilu alat SEO… jeung kuring make Semrush. Ngaliwatan audits ieu, anjeun tiasa ngaidentipikasi Tumbu anu ti situs kualitas luhur ogé backlinks goréng (ogé katelah toksik) nu kudu dipiceun atawa ngabéjaan Google ngeunaan.

Naon Dupi Backlinks Bad?

Ieu mangrupikeun pidéo tinjauan anu hadé ngeunaan backlink sareng naon tautan anu goréng, kumaha aranjeunna dianggo ku pangguna blackhat SEO, ogé naha éta ngalanggar istilah Google sareng kedah dihindari pisan.

Backlink Audits jeung Disavowing Backlinks

maké SemrushInok backlink 's, urang bisa meunang katingal jelas dina domain na kaca nu referenced situs maranéhanana:

Inok backlink
Semrush Backlink Inok

Punten émut yén alat sapertos Semrush luar biasa tapi henteu tiasa nganalisis unggal kaayaan pikeun unggal klien. Aya bédana ageung, sacara statistik, antara bisnis lokal leutik sareng jasa internasional atanapi multibasa online. Alat-alat ieu condong ngubaran duanana sami anu kuring yakin mangrupikeun watesan anu parah. Dina hal ieu klien ieu:

  • Low Total - Sedengkeun laporan ieu nyebutkeun, sampurna, Abdi henteu satuju. domain ieu boga jumlah low tina total backlinks jadi ngabogaan hiji backlink bener toksik - dina pamanggih kuring - éta masalah.
  • Quality – Sedengkeun ngan hiji link ieu digolongkeun kana toksik, Kuring kapanggih sababaraha tumbu séjén éta nyangka dina Inok tapi ieu ditandaan handap bangbarung toksik salaku tengtrem. Éta dina kaca anu teu kabaca, dina domain anu henteu aya akalna, sareng anu henteu ngarujuk lalu lintas kana situs éta.

Naon ari Disavow?

Google nyadiakeun metoda pikeun ngabéjaan aranjeunna nalika ieu Tumbu goréng kaluar aya, prosés nu katelah a disavow. Anjeun tiasa unggah file téks basajan daptar domain atawa URL nu Anjeun hoyong disavow tina indéks Google nalika mutuskeun kumaha situs anjeun kudu pangkat.

  • Disavow – Kuring geus maca sababaraha artikel online mana SEO professional ngagunakeun parabot disavow ka liberally ngalaporkeun ton domain na kaca ka Google. Abdi saeutik leuwih konservatif dina pendekatan abdi ... analisa unggal link pikeun kualitas situs, lalulintas ngarujuk na, ranking na sakabéh, jsb Kuring mastikeun yén backlinks alus ditinggalkeun nyalira tur ngan Tumbu questionable sarta toksik anu disavowed. Kuring ilaharna milih di sisi disavowing hiji sakabéh domain ti kaca ogé.

Gantina ngagunakeun alat disavow Google, anjeun ogé tiasa nyobian ngahubungan nu boga situs ngarujuk pikeun miceun link ... tapi dina situs spammy, toksik ieu, kuring geus mindeng manggihan yén aya boh euweuh respon atawa euweuh informasi kontak pisan.

Semrush Disavow Pakakas

Alat-alat anu sayogi ngalangkungan Semrush leres-leres panginten pikeun ngajaga situs anjeun atanapi klien anjeun. propil backlink. Sababaraha fitur anu disayogikeun ku alat:

  • gambaran - laporan anu anjeun tingali di luhur.
  • Inok - daptar komprehensif unggal backlink kapanggih pikeun situs anjeun, éta karacunan, kaca tujuan, jangkar téks, kitu ogé lampah anjeun tiasa nyandak, kawas whitelisting atawa nambahkeun domain atawa kaca kana file téks disavow.
  • Disavow - kamampuhan pikeun unggah file disavow anjeun ayeuna keur situs atawa ngundeur file disavow anyar pikeun unggah kana Google Search Console.
  • tracking - sareng integrasi kana Google Search Console sareng Google Analytics, disavow anjeun ayeuna tiasa dilacak dina anjeun Semrush proyék pikeun ningali dampak éta.

Ieu screenshot tina Inok backlink ... Kuring kungsi miceun informasi klien tina domain, target, sarta jangkar téks sakumaha Abdi teu hoyong kompetisi ningali saha Kuring dipake dina.

alat audit backlink

File téks disavow yén Semrush ngawangun sareng ngajaga pikeun anjeun sampurna, dingaranan tanggal sareng kalebet koméntar dina file:

# exported from backlink tool
# domains
domain:williamkepplerkup4.web.app
domain:nitter.securitypraxis.eu
domain:pananenleledimasakreunyiah.web.app
domain:seretoposerat.web.app

# urls

Lengkah saterusna nyaéta unggah file. Upami anjeun henteu mendakan Alat Disavow Google dina konsol panéangan, ieu mangrupikeun tautan dimana anjeun tiasa unggah file téks Disavow anjeun:

Google Search Console Disavow Tumbu

Saatos ngantosan 2-3 minggu, urang ayeuna ningali gerakan dina kecap konci non-merek. disavow berpungsi sarta klien nu kiwari bisa tumuwuh pisibilitas pilarian non-branded maranéhanana.

Pernah Mayar Pikeun Backlinks

Abdi tatarucingan éta teguh panungtungan nu ieu menata situs klien urang ieu ngalakukeun sababaraha backlinking dibayar nyobian pikeun ngaronjatkeun ranking maranéhanana sakabéh. Ieu bisnis picilakaeun… éta cara anu saé pikeun dipecat ku palanggan anjeun sareng ngancurkeun pisibilitas mesin pencari na. Salawasna pamenta agénsi anjeun nyingkab upami aranjeunna nuju ngalakukeun jinis padamelan sateuacana.

Sabenerna mah a Inok backlink pikeun parusahaan nu bade publik jeung anu geus invested beurat dina teguh SEO sababaraha taun ka pengker. Kuring éta bisa gampang lagu Tumbu deui ka kebon tautan aranjeunna nuju ngawangun pikeun tumuwuh pisibilitas klien maranéhna '. klien kuring geuwat turun kontrak lajeng abdi dianggo dina disavowing Tumbu. Upami pesaing, média, atanapi Google ngidentipikasi tautan éta, bisnis klien ieu tiasa ancur… sacara harfiah.

Salaku I dipedar ka klien kuring ... lamun kuring bisa ngalacak Tumbu deui ka sungut SEO maranéhanana jeung parabot kawas Semrush. Kuring yakin rébuan PhDs ngawangun algoritma di Google bisa ogé. Éta panginten tiasa ningkat pangkat dina jangka pondok, tapi pamustunganana aranjeunna bakal katéwak ngalanggar Sarat Layanan Google sareng - pamustunganana - ngarusak merekna sacara teu tiasa dilereskeun. Teu nyebut biaya tambahan ngabogaan kuring ngalakukeun Inok, teh backlink forensik, mangka disavows tetep aranjeunna ngambang.

Cara anu idéal pikeun kéngingkeun backlink nyaéta earn aranjeunna. Bangun kontén anu saé dina sadaya média, bagikeun sareng promosikeun kontén anu saé dina sadaya saluran, sareng anjeun bakal nampi sababaraha backlink anu luar biasa. Éta gawé teuas tapi teu aya résiko aub pikeun investasi nu nuju nyieun.

Ngadaptar Pikeun Semrush

Upami anjeun sesah ngararangkay sareng peryogi bantosan, kami ngabantosan sababaraha klien ku usaha optimasi mesin pencari. Tanya ngeunaan urang konsultan SEO dina situs kami.

panyingkepan: I am a pamaké kakuatan sarta reueus affiliate pikeun Semrush sareng kuring nganggo tautan afiliasi kuring sapanjang tulisan ieu.

4 Komentar

  1. 1

    Siga anjeun terang kuring ngalakukeun ieu wengi ayeuna. Naha ngabersihan sadaya backlinks tapi ka halaman bumi situs ku ngagentos URL sareng henteu 301ing aranjeunna - PITA masif. Bakal butuh sababaraha bulan tapi éta sababna kuring kéngingkeun topi abu-abu poék.

    Kudu disavow pikeun kaca imah

  2. 2
  3. 3

    Nalika kuring nganggo Link Research sareng Link Detox kuring kuciwa pisan ku jasa sareng hasilna. Teu loba kajadian, sarta kuring teu dibere loba pitulung nalika kuring diperlukeun. Kuring mutuskeun pikeun ngagunakeun The Link Auditors pikeun meunangkeun backlinks abdi diurutkeun kaluar sanggeus ningali ulasan pohara alus dina sagala rupa panglawungan. jasa maranéhanana éta jadi leuwih hadé! Aranjeunna gaduh tim anu salawasna siap ngabantosan anjeun dina patarosan atanapi naséhat. Nganggo alat The Link Auditors, kuring tiasa mendakan sadaya tautan beracun kuring, sareng ngaleungitkeun sadayana. Jason, anggota tim anu kuring nyarioskeun, ngabantosan pisan dina dukungan telepon. Anjeunna ngadangukeun masalah kuring sareng ngajelaskeun naon anu salah. Sakali anjeunna ngalakukeun ieu anjeunna ngawartoskeun kuring alat mana anu paling hadé pikeun kuring.

    Ngagunakeun parabot The Link Auditors ', kuring meunang data pisan detil, kuring bisa ningali persis Tumbu mana anu ngabalukarkeun kuring ngarugikeun jeung kuring terang Tumbu mana diperlukeun nyoplokkeun. Ngagunakeun alat panyabutan maranéhanana éta pisan gampang sabab pinuh otomatis tur gancang pisan. Kuring geus dipaké rupa-rupa parabot panyabutan béda nu geus sadia di internet, sarta maranéhanana éta pangalusna!

    • 4

      Kuring ogé nganggo The Link Auditors. Aranjeunna ngabantosan kuring pisan dina audit kuring, nawiskeun dukungan nalika kuring peryogina ogé ngajelaskeun masalah kuring. Hatur nuhun pikeun ngeposkeun ieu sabab kuring nyangka langkung seueur jalma anu kedah terang ngeunaan aranjeunna. Ladenan anu aranjeunna tawarkeun ngan hebat pisan, janten dipercaya sareng gampang dieksekusi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.