Iraha SEO Patut $ 100 Juta?

kumaha-nilai-seo.pngDugi ka ayeuna, kuring henteu yakin kuring mendakan whitepaper langkung lengkep dina ngukur nilai optimasi search engine dugi ka maca Whitepaper ieu, Kumaha Nilai SEO. Aya sababaraha situs sanés anu parantos ngembangkeun whitepaper anu sami, tapi ieu pertama kalina kuring ningali éta ngajelaskeun pikeun batur anu ngagaduhan MBA pikeun ngarti pisan.

Dokumén milarian pamiarsa naon waé, kalayan nganggo spreadsheet sareng alat gratis anu sayogi tina Google, kanggo nganalisis sareng ngitung nilai meunang rangking. Anu kaasup kana whitepaper nyaéta:

  1. Ngajen SEO salaku Analisis Comp
  2. unggal taun Nilai Halaman Mimiti Rarangkén Google
  3. unggal taun Nilai tina Peringkat Halaman Pertama Peuntas Sadaya Mesin Pilarian
  4. unggal taun Nilai Long-Tail Parangkat Turunan
  5. Ngajen Organik Jangka Panjang rankings
  6. Ngitung Nilai Ayeuna tina Peringkat Halaman Pertama

Naha anjeun kantos heran naon ajén taunan halaman Mimiti Google pikeun istilah anu kalapa sapertos asuransi Kaséhatan? Kumaha $7,471,194 disada? Éta pisan anu bakal dibébaskeun, pikeun nawar sareng menangkeun cukup iklan pikeun kéngingkeun jumlah kunjungan anu sami per taun (840k dina $ 8.90 per klik). The Nilai Hadir Bersih Lima Taun mindahkeun angka éta ampir $100,000,000. (Anjeun kedah maca whitepaper kanggo ngartos naha éta penilaian anu akurat).

SEO anjeun panginten henteu saloba teuing, tapi éta waktuna anjeun lirén mikiran optimasi mesin pencari salaku biaya pamasaran anu sanés sareng mimitian ngira-ngira salaku investasi anu tiasa ngarobah perusahaan anjeun - utamina dina ékonomi ieu.

nu perkiraan investasi pikeun perusahaan kéngingkeun rangking halaman kahiji pikeun asuransi Kaséhatan is $ 200,000 taun kahiji sareng $ 50,000 unggal taun saatos ngajaga peringkat. Éta saé pisan kasumpingan kana investasi sareng sakedik biaya naon anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun patalimarga anu sami dina média tradisional.

Download lagu Whitepaper ti Slingshot SEO.

3 Komentar

  1. 1

    Hal anu paling kuring resep ngeunaan whitepaper SEO ieu nyaéta perbandingan langsung dianggo alternatif anu paling dipikaresep - AdWords. Dimana anjeun tiasa leres-leres ngaoptimalkeun kampanye AdWords anjeun, éta mangrupikeun biaya anu terus-terusan. makalah ieu quantifies jalma sunk, up-hareup dollar pamasaran jeung nalika payout bakal.

    makalah ieu promotes nilai residual tina ranking organik luhur, kumaha oge, usaha masih kudu mikir ngaliwatan sababaraha lembar salajengna downline na kumaha aranjeunna mangaruhan éta payout aliran tunai;

    % tina entrants anu sabenerna ngarobah sanggeus klik ngaliwatan
    Nilai hirupna konsumén éta
    Istilah mana sareng ranking #1 bakal ngahasilkeun penjualan

    Anggap anjeun gaduh proposisi nilai anu ditargetkeun pisan sareng anjeun ngahontal tingkat konvérsi 35% anu saé (ngarah kana penjualan) nalika pangguna pencét halaman badarat éta - Ayeuna éta ampir $7.5 juta analisa comp nyaéta $2.6 juta.

    Hal hébat ngeunaan Slingshot SEO, sarta pangdeudeul kana tumuwuhna tremendous maranéhanana, nyaeta aranjeunna bakal ngahurungkeun jauh klien nalika pangajen pikeun listings organik jeung payout hasilna teu make akal pikiran.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.