Nalika Psychopaths angkat ka Gawé

Oray Dina Baju: Nalika Psychopaths Badé Gawé

Seueur réréncangan sareng réréncangan anu pangcaketna terang yén kuring ngalaman pangalaman anu pikasieuneun ngantunkeun dunungan kuring sababaraha waktos katukang. Sababaraha urang panginten heran kunaon jalma-jalma henteu tiasa sacara sederhana ngaléngkah saatos sapertos kitu. Nalika dunungan éta mangrupikeun organisasi anu ageung pisan éta bakal teras-terasan datang deui sareng ngingetan anjeun. Kacuali anjeun leres-leres ninggalkeun kota, anjeun teras-teras nguping 'kecap di jalan' dina kajadian anu kajantenan saatos anjeun angkat. Ninggalkeun industri sanés pilihan - ieu anu kuring lakukeun pikeun kahirupan.

Nalika anjeun jinis jalma anu henteu misahkeun padamelan sareng bumi sareng anjeun tuang sadayana anu anjeun gaduh padamelan anjeun - kaayaan sapertos kieu sesah ditingali. Pikeun urang anu parantos angkat, urang sadayana satuju kana naon anu kajantenan. Tapi sababaraha urang anu kénca ngagaduhan tapak tatu anu jero pisan anu henteu tiasa nahan dahar beurang sareng ngobrol sareng urang sanésna. Bayangkeun kumaha kaayaan traumatis pikeun ngarusak jalma sapertos kitu.

Abdi jalma anu bageur. Abdi resep padamelan kuring sareng kuring resep naon anu kuring lakukeun. Tapi nalika kuring ngingetan waktos éta dina karir kuring, kuring henteu tiasa ngabantosan naha jalma anu tanggung jawab masih aya di luar sareng masih ngalakukeun karusakan. Puluhan jalma hébat parantos teu aya, departemen anu kéngingkeun penghargaan sateuacanna masih kabur ayeuna, sareng kinerja perusahaan ngaleutikan kusabab éta. Acan ... jalma anu tanggung jawab tetep. Ieu sih misteri pikeun kuring.

Abdi nyandak buku di Border kamari: Oray dina jas, Nalika Psychopaths angkat ka damel. Kuring maca bacaan bubuka bari ngantosan sababaraha réréncangan teras mutuskeun mésér buku. Éta leres-leres kusabab panasaran langkung ti ngan ukur ngajelaskeun naon anu kajantenan kuring. Kuring leres-leres henteu nyobian ngahijikeun dua sareng dua. Tapi teras kuring maca ieu:

"Henteu sadayana resep Helen, tangtosna, sareng sababaraha padamelna henteu percanten ka anjeunna. Anjeunna ngarawat kolega SMP kalayan hina sareng ukuran hina, sering nyindiran kamampuan sareng kamampuanana. Pikeun anu anjeunna mendakan mangpaat pikeun karirna, Nanging, anjeunna marahmay, pikaresepeun, sareng pikaresepeun. Anjeunna ngagaduhan bakat pikeun nampilkeun sisi anu saé na pikeun anu dirasa penting, bari nolak, ngirangan, miceun, sareng ngagusur saha waé anu henteu satuju kana kaputusanana.

Helen ngembangkeun reputasi pikeun ngawartosan ka staf perusahaan naon anu aranjeunna hoyong nguping, rapat panggung-ngatur sareng tim eksekutif saolah-olah produksi Hollywood. Anjeunna negeskeun yén laporan langsung na nuturkeun skrip anu disepakati, nunda patarosan naon waé anu henteu kaduga atanapi sesah ka anjeunna. Numutkeun ka batur sapagaweanna, Helen mangrupikeun ahli dina manajemen kesan, sareng anjeunna hasil ngamanipulasi bossna, nyingsieunan laporan langsung, sareng maénkeun kapribadian konci anu penting pikeun anjeunna. "

Dua paragraf ieu sacara harfiah ngintunkeun tulang tonggong kuring. Kuring henteu yakin buku ieu bakal ngabantosan kuring pikeun ngahampura sareng mopohokeun naon anu lumangsung ka kuring sareng jalma-jalma saé anu sanés, tapi panginten éta bakal ngabantosan kuring pikeun langkung ngartos. Kuring masih henteu nguping pamimpin di organisasi sareng perusahaan anu pernah janten kolega anu kuring hormat - sabalikna, kuring leres-leres henteu kéngingkeun kontak sareng aranjeunna.

Sugan aranjeunna tiasa nyandak buku ieu, maca, sareng nempatkeun dua sareng dua babarengan. Teu diragukeun, aranjeunna bakal sadar yén kuring ayeuna bakal datang.

Éta panginten tiasa dianggo sareng psycopath.

Pesen oray dina jas di Amazon

2 Komentar

  1. 1

    Pos anu pikaresepeun, syukur kuring henteu ngagaduhan anu parah kajantenan kuring!
    Naha anjeun kantos maca ngeunaan konsép "harmoni buatan" ..
    Dina sababaraha perusahaan masalah henteu disanghareupan urang akur sabab urang kedah, kéngingkeun kulit. Janten dina setting sosial anjeun moal ngobrol sareng jalmi khusus tapi di tempat kerja anjeun kapaksa. Ngan ukur mikiran leuleuy tapi suprésiasi ieu salami waktos anu lami tiasa nyababkeun kacenderungan psycopathic.

    • 2

      Salaku korban anu sanés anu ngareureuwas, kuring pisan simpati ka kaayaan Doug, sareng tiasa ngahargaan sabaraha lami kanggo nyageurkeun. Kuring ogé, masih didieu gosip naon anu kajantenan ti saprak kuring angkat, sareng sanaos kenangan parantos luntur, kuring moal kantos ngaleungitkeun karusakan anu dilakukeun ka kuring (pikeun anu henteu ngalaman, anjeun untung - janten korban ngerjakeun liang, naha batur sapagawean anu henteu dipercaya atanapi anu dina posisi anu langkung luhur, rumaos sapertos anjeun diperkosa, dirampok, diteunggeulan, sareng ditinggal maot). Salah sahiji jalanna nyaéta nyebatkeun "karugian aranjeunna" sareng "Kuring karunya ka aranjeunna." Kuring ogé mikir "jalma anu nyieun hirup kuring jadi teu kaampeuh mangtaun-taun kedah leres-leres ngagaduhan masalah kapercayaan diri pikeun kerja keras sahingga hirup kontributor positip sapertos kitu." Sadaya pikiran éta parantos ngabantosan kuring ... panginten aranjeunna ogé bakal ngabantosan anjeun, Doug.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.