7 Tanda Anjeun Henteu Peryogi Server Ad

Naha anjeun peryogi Server Iklan?

Kaseueuran panyadia téknologi iklan bakal nyobian ngayakinkeun yén anjeun peryogi sérver iklan, utamina upami anjeun jaringan iklan anu jilid kusabab éta anu aranjeunna nyobian jual. Éta mangrupikeun parangkat lunak anu kuat sareng tiasa nganteurkeun optimalisasi anu tiasa diukur kana jaringan iklan anu tangtu sareng pamaén tech anu sanés, tapi server iklan sanés jalan kaluar anu pas pikeun sadayana dina unggal kaayaan. 

Dina 10+ taun urang damel di industri, kami parantos ngémutan seueur usaha kéngingkeun server iklan sanaos aranjeunna écés henteu peryogi. Sareng dasarna, biasana sok alesan anu sami. Janten, tim kuring sareng kuring parantos nyempetkeun daptar ka tujuh tanda naha anjeun kedah nimbangkeun alternatif pikeun solusi server iklan.

  1. Anjeun teu ngagaduhan sambungan kanggo ngagaleuh atanapi ngajual patalimarga

Server iklan masihan anjeun téknologi anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun kampanye sareng nyocogkeun penerbit pikeun pangiklan kalayan kaayaan spanduk-ka-panempatan anu anjeun atur sacara manual. Éta henteu masihan anjeun panerbit sareng pangiklan nyalira. Upami anjeun teu acan gaduh aksés ka pasokan sareng mitra paménta anu nyukupan, moal aya artos pikeun anjeun mayar solusi perangkat lunak anu ngabantosan anjeun ngatur konéksi éta.

Sabalikna, anjeun kedah milarian platform mésér média mandiri anu nyayogikeun mitra anu tos disetél pikeun perdagangan lalu lintas atanapi damel sareng jaringan iklan pikeun ngaoptimalkeun kabutuhan mésér média anjeun. Jaringan iklan anu anjeun damel pasangan gaduh sambungan anu diperyogikeun pikeun dagang volume anu langkung luhur, janten ngan aranjeunna anu bakal nguntungkeun tina fitur server iklan anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun gampang ngatur pasokan sareng paménta di-imah.

  1. Anjeun milari solusi layanan lengkep

Upami anjeun milarian solusi anu ngamungkinkeun anjeun lirén nyéépkeun waktos sareng sumberdaya pikeun ngalayanan iklan manual, anjeun bakal langkung saé konsultasi sareng agénsi iklan. Upami anjeun milih nganggo sérver iklan, anjeun bakal kéngingkeun bantosan nganggo parangkat lunak dina tahap onboarding sareng anjeun bakal ngaraosan pangalaman ngalayanan iklan anu langkung tiasa diatur sareng tiasa disesuaikan tibatan anu anjeun parantos gaduh solusi hibrid atanapi outsourcing, tapi anjeun moal tiasa nyeuseuh panangan iklan manual anu disayogikeun sadayana.

Naon anu bakal dilakukeun ku server iklan pikeun anjeun nyaéta ngaoptimalkeun pangasilan dina méakkeun iklan (ROAS) kalayan analitik transparan sareng nargétkeun anu tiasa disesuaikan dina platform manajemén mandiri, tapi anjeun masih kedah nanem modal waktos sareng tanaga pikeun ngatur konéksi sareng kampanye anjeun.

  1. Anjeun henteu siap pikeun di-perumahan lengkep

Server iklan bodas-labél ngandung hartos yén anjeun ngagaduhan kapamilikan lengkep dina platform, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaropea kampanye anjeun sareng ngeureunkeun mayar biaya perantara. Éta saé pikeun aranjeunna anu siap nyandak solusi iklan -na di-imah, tapi pikeun anu sanés, kustomisasi sareng efisiensi biaya panginten henteu janten prioritas.

Upami anjeun ayeuna nganggo swalayan DSP atanapi platform pariwara anu sanés sareng anjeun resep sareng solusi hibrid anjeun, anjeun panginten henteu siap pikeun nyandak iklan anjeun di-imah. Outsourcing sababaraha tanggung jawab éta ka pihak katilu panginten tiasa nyayogikeun manpaat jangka pondok pikeun jalma anu henteu nganyahokeun dina jilid luhur. Nanging, jaringan anu siap pikeun nanganan 100% kampanye sareng konéksi na bakal langkung nguntungkeun tina ngatur platform anu tiasa disaluyukeun.

  1. Anjeun ngalayanan kirang ti 1 juta kesan per bulan

Model harga server iklan biasana dumasar kana jumlah tayangan anu anjeun lakukeun unggal bulan. Jalma anu ngalayanan kirang ti 10 juta kesan tiasa mendakan bungkus dasar, tapi upami volume anjeun langkung handap sacara handap, anjeun kedah ngémutan naha biayanana pantes, teu disebatkeun yén pajeulitna server iklan anu maju sigana bakal langkung seueur teuing pikeun anjeun. kabutuhan.

  1. Anjeun peryogi alat saderhana ngan ukur sababaraha fitur penting

Upami anjeun teu acan kantos nganggo sérver iklan, jumlah fitur sareng pilihan na tiasa seueur pisan. Platform ngalayanan iklan modéren sering nawiskeun langkung ti 500 fitur pikeun nargétkeun, analitik, optimalisasi, lacak konversi, sareng manajemén anu langkung épisién. Sedengkeun disada sapertos tambah pikeun kaseueuran, sababaraha pangguna ningali fitur ieu salaku kakurangan kusabab waktos anu diperlukeun pikeun ngawasa sareng ngawitan ngungkit éta. Upami volume perdagangan iklan anjeun henteu meryogikeun solusi anu langkung maju, anjeun panginten hoyong nganggap alat anu langkung saderhana.

Nanging, upami henteu aya tanda anu sanés dina daptar ieu dilarapkeun ka anjeun sareng anjeun pikir anjeun siap pikeun solusi anu langkung disesuaikan sareng hemat biaya sapertos server iklan, anjeun henteu kedah ngantep pajeulitna nyingsieunan anjeun. Profesional anu berpengalaman tiasa gancang diajar fungsina sareng nguntungkeun tina fitur optimasi kampanye.

  1. Anjeun hoyong mésér patalimarga sacara program

Server iklan mangrupikeun alat anu sampurna pikeun mésér média langsung, tapi sanés solusi programmatic. Upami anjeun hoyong mésér sacara program, platform sisi paménta mangrupikeun solusi anu langkung saé pikeun kabutuhan anjeun. Anjeun tiasa kéngingkeun DSP labél bodas sareng ngarobih sapinuhna pikeun kabutuhan bisnis anjeun. Kalayan hiji RTB Panawaran intina, platform sisi paménta ngamungkinkeun anjeun mésér kesan sacara otomatis sareng sacara real-time.

  1. Anjeun henteu hoyong kéngingkeun langkung

Ieu mangrupikeun kasus anu jarang, tapi mungkin sababaraha usaha ngan henteu siap naék panghasilanana. Ningkatkeun solusi parangkat lunak anjeun panginten meryogikeun latihan onboarding sareng latihan anu anjeun henteu siap ngajalankeun. Upami anjeun pikaresepeun sareng penghasilan sareng tingkat optimasi dina operasi dagang iklan anjeun ayeuna, anjeun panginten milih henteu investasi dina kamekaran ayeuna. Tanpa motivasi pikeun kamekaran atanapi efisiensi, teu aya alesan pikeun mésér sérver iklan.

Naha salah sahiji ieu dilarapkeun ka anjeun?

Upami salah sahiji atanapi langkung tina tanda ieu pencét pikeun anjeun, éta panginten sanés waktos anu pas pikeun anjeun nanem modal dina sérver iklan. Nanging, upami henteu salah sahiji tanda ieu dilarapkeun ka anjeun, panginten janten waktosna pikeun ningali sakedik jero kana kauntungan tina server iklan. Server iklan mangrupikeun alfa sareng omega iklan, sareng éta tiasa ngéléhkeun salah sahiji platform iklan anu sanés dina hal kustomisasi, efisiensi biaya, sareng manajemén khusus pikeun kabutuhan bisnis anjeun. 

Kéngingkeun Percobaan Gratis Epom Ad Server

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.