Iraha CAN-SPAM bakal mekar email anu kapengker?

FTC parantos nutup sababaraha spammers akhir-akhir ieu. Spam masih masalah ageung, kuring nampi ratusan pesen sapoé. Abdi tiasa nyaring email (kuring biasa nganggo MailWasher) tapi nyerah. Aya alternatif anu sanés - nganggo jasa SPAM anu meryogikeun masing-masing jalma kéngingkeun otorisasi pikeun ngirim email ka kuring, tapi kuring resep tiasa diaksés.

Ayeuna masalah nyebar. Kuring ngagaduhan Koméntar sareng Spam Trackback dina blog kuring. Unggal dinten, kuring lebet sareng aya 5 dugi ka 10 pesen anu teu acan dicekel ku Akismet. Teu aya lepatna - jasa aranjeunna nyita langkung ti 4,000 koméntar SPAM dina blog kuring.

Iraha FTC bakal kalibet sareng jinis SPAM sanés tina email? Jigana babandingan anu saé ieu ... Kuring mésér toko di jalan anu hébat kalayan seueur patalimarga. Pas kuring ngalih sareng toko SPAM di jalanan mendakan kuring, aranjeunna hoyong kéngingkeun sababaraha palanggan kuring. Janten - aranjeunna nempelkeun poster dina jandéla toko kuring anu ngiklankeun toko na. Aranjeunna henteu naros ka kuring - aranjeunna ngan ukur ngalaksanakeunana.

Siga aya anu ngagantung poster dina etalase kuring anu iklan toko na. Naha henteu haram éta?

Di dunya nyata, kuring bakal tiasa ngeureunkeun ieu. Kuring tiasa naros ka jalma éta pikeun lirén, paréntah pulisi supados aranjeunna lirén, atanapi pamustunganana kuring tiasa ngagugat aranjeunna atanapi pencét tuduhan. Nanging, dina Internét, kuring henteu tiasa ngalakukeun éta. Kuring terang alamat SPAMMER ... Kuring terang domain na (Dimana anjeunna cicing). Piraku kuring henteu tiasa mareuman anjeunna? Sigana kuring mah urang kedah dipasihan tindak pidana sareng tindakan sipil anu sami anu urang sadiikeun upami toko kuring (blog) janten alamat jalan anu asli.

Waktosna kanggo ngalegaan panerapan sareng nempatkeun sababaraha téknologi dina undang-undang ieu. Jigana SPAMMER IP kedah diblokir sacara teras-terasan ti server nami di panjuru dunya. Upami jalma henteu tiasa sumping ka aranjeunna, aranjeunna bakal lirén.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.