Dimana kuring nempatkeun Blog Perusahaan kuring?

Depositphotos 26743721 s

cbdJumaah, saatos konperénsi régional, aya sababaraha jejaring anu hébat sareng kuring masarkeun seueur patarosan.

Kuring badé ngadorong presentasi anu langkung lami dina waktos payun, sareng ngarepkeun janten langkung interaktif - sigana aya rasa panasaran hébat ti usaha lokal ngeunaan kumaha jejaring sosial sareng blogging tiasa ngabantosan bisnisna langkung seueur.

Salah sahiji patarosan anu paling umum nyaéta ngeunaan nambihan blog kana situs brosur perusahaan anjeun. Mimiti hayu atuh nyatakeun yén kuring moal nyarankeun ngaganti situs brosur anjeun nganggo blog - kuring percanten kana kakuatan mérek, pamasaran, sareng ayana wéb anu teratur sacara alami.

Perusahaan bakal teras nguntungkeun tina nambihan blog perusahaan, upami upami sumber daya (waktos sareng bakat) ijin sareng ijin perusahaan (transparansi). Patarosanna kumaha blog perusahaan kedah dilebetkeun kana situs wéb perusahaan.

Naha kuring kedah ngahijikeun blog kana situs perusahaan kuring atanapi janten tempat anu sanés?

Garis handap: Ngahijikeun blog kana halaman wéb perusahaan anjeun kedah ngajaga integritas sareng mérek perusahaan anjeun. Éta henteu hartosna yén anjeun moal tiasa lulucon atanapi nyerat transparan… éta hartosna jalma bakal ngaitkeun eusi éta langkung seueur sareng perusahaan anjeun tibatan sareng padamel anu nyeratna.

Nulis ngeunaan kulawarga, agama, atanapi politik atanapi ngaduruk (nyerat négatip) dina topik anu khusus bakal langsung mangaruhan kumaha perusahaan ditanggap. Anjeun kedah nganggo sababaraha prudence editorial pikeun mayungan perusahaan atanapi merk anjeun.

Upami blog anjeun host nyalira, éta langkung mérek pribadi sareng tiasa nyayogikeun kabébasan tambahan dina nyerat. Kuring moal bébéja anjeun pikeun milih anu sanés ti anu sanésna - terserah anjeun kumaha anu anjeun badé nyebarkeun ka umum. Kalayan blog perusahaan, anjeun kedah teraskeun naros ka diri, "Naha ieu pesen anu kuring hoyong perusahaan urang pakait?"

Nyaéta kauntungan mesin pencari sareng kauntungan pangalaman pangguna pikeun jelas misahkeun blog anjeun sacara internal tina halaman wéb perusahaan anjeun. Klién sareng prospek ayeuna mimiti dididik dina blog perusahaan sareng milari aranjeunna.

Upami anjeun milarian "Blog Nami Perusahaan", naha blog perusahaan anjeun bakal janten hasilna? Blog padamel? Palanggan anu henteu bahagia? Coba éta sareng tingali! Ieu mangrupikeun hasil pamilarian anu anjeun kedah (sareng tiasa gampang) milikna.

Kumaha Kudu Kuring Ngahijikeun Blog dina Situs Perusahaan kuring?

Cara anu paling gampang pikeun netepkeun blog perusahaan anjeun sakumaha pakait sareng perusahaan anjeun nyaéta milarian dina subdomain blog atanapi subdirectory. Kautamaan "blog" dina URL bakal mastikeun yén éta pantes diindéks jeung Mesin Pilarian:

Ngahijikeun Blog Perusahaan Anjeun

Kitu cenah, mangpaatkeun blog perusahaan anjeun dina halaman halaman situs anjeun! Kuring henteu sacara acak nunjukkeun tulisan blog dina halaman bumi anjeun, kuring ngan saukur ngan saukur nembongkeun tautan, kutipan anu ditulis, sareng gambar pangarang anu jelas dina halaman halaman di daérah eusi éta nyalira nalika tulisan ditulis.

Mesin pencari moal ngahukum anjeun (duplikat eusi) pikeun excerpt - tapi anjeun tiasa nguntungkeun tina kontén parobihan anu teras-terasan dina halaman bumi.

Catetan: Nambihan poto diri anjeun kedah janten sarat tina blog naon waé. Jelas nyayogikeun visual yén ieu kontén anu ditulis ku hiji jalma sanés ditulis ku prosés éditor pamasaran atanapi hubungan masarakat. Oh… sareng punten mastikeun yén éta sanés naskah ngalangkungan prosés éditorial pamasaran atanapi hubungan masarakat - moal aya anu merhatoskeun nalika anjeun ngalakukeun éta.

Anjeun tiasa ngagabungkeun leyuran gratis, sumber terbuka sapertos WordPress (Dumasar Linux) atanapi hiji blogging ASP.NET solusi pikeun diréktori 'blog' éta sorangan sareng basis data dina situs anjeun, tapi jaga gaya mulus ngalangkungan téma khusus anu ngahijikeun gaya situs perusahaan anjeun.

Upami perusahaan anu langkung ageung, anjeun panginten badé milari solusi blogging perusahaan pikeun ngatur kontén sareng pantes ngatur pikeun maksimal papanggihan kalayan mesin pencari.

Langkung maca ngeunaan Blogging Perusahaan:

3 Komentar

  1. 1

    Doug -

    Tulisan anu saé ngajelaskeun kumaha carana ngahubungkeun jurang tina situs wéb ka blog. Senang pendak sareng anjeun dina Acara MBO!

    – Jennie

  2. 2

    Kuring boga loba patarosan ti pausahaan béda ngeunaan nambahkeun blog ka ramatloka perusahaan, loba di antarana paduli naon maranéhna kudu nulis ngeunaan.
    Tulis sadayana! Blog perusahaan tiasa janten senang… aranjeunna tiasa nempatkeun gambar lucu ti kantor, gosip, guyonan jsb.
    Tingali dina blog YouTube sareng anjeun bakal ningali yén aranjeunna ngeposkeun sadayana (sanaos inpormasi anu henteu aya hubunganana sareng YouTube).

  3. 3

    Kaputusan ieu mangrupikeun dilema pikeun seueur perusahaan. Abdi damel pikeun perusahaan penerbitan ageung dimana merek penting pisan sareng eusi redaksi sadayana. Unggal sapotong eusi redaksi perlu salinan diédit tur disatujuan tur jadi éta hésé pikeun nampa alam bébas tina blog. Urang hayang hiji blog terpadu, tapi nyoko geus slow alatan masalah branding perusahaan ieu sarta salaku hasilna ngan sababaraha blog non-terintegrasi geus dijieun. Hanjakal.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.