MarketerHire: Dimana Nyéwa Markét Leupas tina Vetted

MarketerHire - Nyewa Pemasar Bebas

Taun ayeuna janten tantangan pikeun seueur organisasi. Sanaos éta anékdot, tilu tren anu kuring titénan nyaéta:

  1. Transformasi digital - fokus samemehna dina pangalaman pelanggan luar parantos ngalih kana otomatisasi internal sareng integrasi sareng organisasi ageung sabab ngirangan padamelan sareng biaya.
  2. Tim Jauh - kusabab pergeseran damel ti bumi nalika pandemi, perusahaan parantos ngalihkeun idéologi na pikeun damel ti bumi sareng langkung kabuka pikeun gawé babarengan tim jauh.
  3. Kontraktor leupas - perusahaan ageung ngagedékeun staf lengkepna kalayan kontrak sareng propésional pamasaran luar negeri. Ti "CMO for Hire" dugi ka désainer grafis ... kontraktor janten bagian penting unggal perusahaan.

Dimana Milarian Pagawé Leupas

Sanaos aya sajumlah ageung situs online pikeun milarian bakat, aya sababaraha sumber anu ngabantosan pikeun nganalisis sareng ngatur bakat anu nuju anjeun kontrak. Kitu ogé, kaseueuran jasa ngabutuhkeun waktos rékrutmen sareng kontrak anu éksténsif sareng biaya terminasi sanaos tingkat kagagalan anu signifikan.

5ec71a20f8175a0199bcab71 logo 1

MarketerHire mangrupikeun palayanan pikeun nyewa bakat anu tos dipastikeun supados organisasi anjeun tiasa nambihan pamasar anu parantos kabuktosan pikeun tim anjeun kirang ti saminggu! Aranjeunna nawiskeun biaya perekrutan anu murah, henteu aya biaya penghentian, sareng gaduh tingkat kagagalan anu sangat rendah pikeun nyewa per jam, paruh waktu, atanapi sumber daya full-time.

Kumaha MarketerHire Vets Marketers

MarketerHire ngagaduhan prosés pamariksaan freelancer anu ketat sareng mangrupikeun pemasar nyalira - ngarah milari para ahli anu kabuktosan kalayan gairah sareng dorongan. Ratusan pemasar nerapkeun unggal bulan, tapi MarketerHire ngan ukur nyewa kirang ti 5%. Aranjeunna:

  • Ngiringan Palaku Top - aranjeunna ngawaskeun grup Facebook, forum, sareng LinkedIn pikeun ngaidentipikasi sareng mastikeun bakat.
  • Tinjauan Kaahlian Dina-jero - aranjeunna marios pangalaman propésional, eupan balik klién, sareng conto damel ogé penilaian anu khusus pikeun katerampilan.
  • Wawancara Pidéo - pikeun meunteun katerampilan komunikasi, mikir kritis, sareng profesionalisme.
  • Proyék tés - saatos ditampi, calon ditugaskeun proyék uji sareng skenario dunya nyata pikeun nunjukkeun kompeténsi, taliti, profesionalisme, sareng integritas.
  • Terus kaunggulan - kinerja diulas ku klien unggal 2 minggu pikeun mastikeun jasa kualitas sareng komunikasi.

Prosés MarketerHire

Anjeun bakal pasangan sareng manajer pamasaran ngalangkungan sadaya prosés. Aranjeunna bakal ngabahas proyek anjeun sareng anjeun, ngabantosan nangtoskeun naon anu anjeun peryogikeun, sareng cocog sareng anjeun ka pamasar. Saatos séwaan anjeun dimimitian, aranjeunna bakal ngariksa pikeun mastikeun standar luhur kami anu patuh.

Proses pikeun MarketerHire gancang sareng seamless:

  1. Jelaskeun proyék anjeun - Caritakeun ka MarketerHire ngeunaan proyék anjeun. Naha anjeun milari ahli saluran tunggal atanapi ngawangun tim multi-kanal? MarketerHire bakal ngajadwalkeun telepon sareng anjeun pikeun diajar langkung seueur ngeunaan proyek anjeun sareng kéngingkeun pamahaman anu langkung saé pikeun kabutuhan anjeun pasti.
  2. Papanggih marketer sampurna anjeun - Sakali manajer pamasaran anjeun ngartos proyek anjeun, aranjeunna bakal milarian jaringan pamasarna pikeun mendakan pertandingan anu saé. Béjakeun ka aranjeunna yén anjeun resep ka pamasar anu disarankeun sareng kami bakal ngajadwalkeun telepon intro supados anjeun tiasa minuhan aranjeunna sareng marios proyék. Upami anjeun henteu yakin ngeunaan Pagawé Leupas, éta bakal nyiapkeun langkung seueur intro.
  3. Kick-off proyék anjeun - Pas anjeun nyatujuan pamasar anjeun, aranjeunna bakal siap pikeun ngamimitian proyék sareng ngahijikeun kana tim anjeun. Manajer anjeun bakal mariksa-unggal unggal dua minggu. Upami ku alesan naon anjeun henteu senang ku pamasar anjeun, aranjeunna bakal cocog anjeun sareng anu anyar.

Henteu aya postingan padamelan, henteu wawancara, teu nyeri sirah ... coba MarketerHire dinten ayeuna. Peran anu sayogi kalebet Amazon marketer, brand marketer, Chief Marketing Officer, content marketer, marketer email, marketer pertumbuhan, marketer SEO, marketer milarian mayar, marketer média sosial, sareng pemasar média sosial anu mayar.

Nyéwa Pemasar Daptar salaku Pagawé Leupas

Panyingkepan: Abdi nganggo MarketerHire tautan afiliasi dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.