Dimana Ngamimitian Startup?

waragadAya sababaraha kaunggulan anu luar biasa pikeun ngamimitian perusahaan di Indiana. Kapamimpinan pangusaha mangrupikeun jaringan ketat jalma anu dipercaya sareng dibuktikeun. Kuring parantos nyarios ngeunaan Indiana sareng Indianapolis salaku lokasi perdana pikeun perusahaan ngamimitian usaha. Rahayatna atos atos tur rajin. Perumahan tetep mangrupikeun pasar paling stabil di sakumna nagara.

Upami kuring badé ngamimitian usaha, Indianapolis mangrupikeun tempat anu kuring pikahoyong! Perumahan komérsial murah sareng pamaréntahan nagara sareng daérah duanana pro-bisnis.

Naha éta cekap pikeun ngamimitian usaha?

Ngamimitian usaha peryogi waragad. Naha Indiana ngagaduhanna?

nu Dana Abad 21 fokus kana usaha wirausaha anu nunjukkeun poténsi pasar pikeun komérsialisasi téknologi inovatif.

Sababaraha kritik nyatakeun yén, sanaos parangkat lunak sareng téknologi sigana gaduh pertumbuhan padamelan anu paling seueur, yén téknologi-biologi narik dana anu pang ageungna. Hiji alesan panginten hubungan lokal anu dipiboga ku bio-tech dina sistem Universitas. Kuring miharep ieu sanés masalahna - Kuring miharep éta waragad ieu bakal ideu sareng kasempetan anu pangsaéna.

Di luar Dana Abad 21, teu seueur pilihan. Pembiayaan swasta ngagaduhan kaunggulan dibiayaan Venture Kapitalis sabab biasana henteu nganggo tali anu napel. Nanging, dana swasta teras-terasan lebet kana pengusaha lokal anu parantos ngabiayaan startup sanésna ... sareng dibiayaan… sareng dibiayaan… sareng dibiayaan Éta raoseun sarerea tetep balik ka sami sami teras-terasan.

Nagara Indiana ngagaduhan 2 miliarder. Babaturan anu dibagikan sareng kuring ayeuna yén Oranyeu County, California ngagaduhan 8 milyarder hargana langkung ti 28 milyar dolar. Éta rada bédana, sareng pastina mangaruhan kamampuan pikeun startup lokal kéngingkeun waragad.

Janten - patarosan na sanés tempat anu pangsaéna pikeun ngamimitian ngamimitian. Patarosanna panginten dimana dimana aya dana pikeun dana ngamimitian anjeun! Mungkin waktuna pikeun nanem modal langkung seueur dina dana Abad 21 upami anjeun hoyong tetep ngajaga wirausaha hirup di dieu lokal!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Anjeun nyarios éta pangalusna Douglas. Kamana duitna. Kanggo sabagéan ageung startups, artos mangrupikeun tempat poténsial investor anjeun.

    Upami anjeun ngajalankeun perusahaan SaaS, anjeun langkung dipikaresep mendakan dana di Silicon Valley, Boston, Austin atanapi Boulder.

    Upami anjeun ngajalankeun ngamimitian tanaga surya, panginten Phoenix bakal janten tempat anu saé.

    Sakali anjeun ngajalankeun sareng gaduh palanggan anu mayar, maka panginten peryogi muka kantor lokal dimana klien anjeun. Jigana Wal Mart merlukeun suppliers maranéhanana boga kantor régional deukeut markas maranéhanana.

  3. 3

    Doug,
    Indiana nyarioskeun ngeunaan kahayangna janten lingkungan anu ramah ngamimitian. Tapi tindakan henteu ngadukung ieu. The 21st Century Fund mangrupikeun sapotong leutik sareng awal anu saé. Nanging, sumber daya sanés sapertos dana usaha, kapamimpinan eksekutif, sareng sajabana ogé diperyogikeun. Kuring ngarepkeun hal-hal robih, tapi Indiana sigana teuing konservatif pikeun janten wirausaha dina waktos ayeuna. Sugan roda aya dina gerak pikeun ngarobah ieu.
    Cheers,
    j

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.