Dimana Eusi na?

Wengi ayeuna kuring diklik dina tautan tulisan sareng nyerat dina situs ieu. Naha aya sababaraha berita dina halaman ieu dimana wae? (Aya… Kuring parantos nyorot beureum). Ieu leres pisan konyol! Saha anu hoyong maca halaman ieu? Aya iklan, kedip-kedip, mobil anu ngalir, divs ngambang… leres-leres pikaseurieun. Teu heran naha kuring henteu angkat ka situs ieu. Abdi henteu tiasa mendakan eusi anu dibaca!

Ieu mangrupikeun kalemahan pikeun reporter anu jelas nyéépkeun waktos dina hiji tulisan (anu kuring henteu kabaca). Kuring bahkan henteu tiasa mikirkeun anu sami ... panginten nonton acara TV 3 menit kalayan pariwara 27 menit.

Minggu Bisnis

2 Komentar

  1. 1

    Kuring satuju pisan Doug. Éta ngajantenkeun kuring heran nalika kuring ningali situs sapertos éta upami aranjeunna nyerat artos artos atanapi pamiarsa. Sacara pribadi dina situs sapertos kitu kuring ngajantenkeun misi TEU pikeun ngaklik iklanna.

    Salaku blogger urang bajoang sareng seueur barang "fancy" kalebet dina blog urang. Kuring parantos ngamimitian fitur anyar dina blog kuring dimana dina akhir minggu kuring ngirimkeun ringkesan halaman wéb anu parantos nyebatkeun The Imus Show. Pamajikan kuring sareng Liz salaku Blog Suksés ngémutan éta rada pikaboseneun sareng kedah disebat sakedik. Tapi kuring hate pikeun mareuman jalma anu ngan ukur milari inpormasi, sanés grafik anu mewah. Henteu ngabantosan kuring henteu ngagaduhan tulang kréatip dina awak nalika ngeunaan barang artistik.

    Teruskeun tulisanana. Abdi resep blog anjeun.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.