Nalika Anjeun Dinner sareng Nonton TV, Kami Ngawangun Usaha

startup akhir minggu1

Akhir minggu ieu, 57 wirausaha parantos damel dina ngamimitian tujuh bisnis anyar. Tina pakakas parangkat lunak sareng média sosial dugi ka méja laptop portabel, ideu na mimiti ngahiji.

Sareng upami anjeun cukup panasaran kumaha sadayana ieu bakal tétéla, sareng naon hakim (kalebet Douglas Karr) pikirkeun ngeunaan ideu bisnis, gabung sareng kami pikeun jejaring sareng presentasi akhir dina dinten Minggu wengi: http://www.eventbrite.com/event/851407583

One comment

  1. 1

    Salah sahiji perusahaan anu nuju kami padamel disebat eatdrinkit. Kami bakal di eatdrink.it sareng anjeun tiasa nuturkeun kami @eatdrinkit. Terus nonton, kami bakal ngungkabkeun langkung seueur inpormasi nalika urang caket kana lapangan dina Minggu. Kami resep ningali anjeun aya di lapangan janten anjeun tiasa milih pikeun dianggo. Jigana anjeun bakal resep naon anu urang lakukeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.