Bodas Hat Bodas SEO

topi bodas seo

Éta saé pisan ningali sababaraha humor anu digunakeun dina sababaraha infografis. Sareng éta saé pisan ningali anu dina industri ngadorong prakték SEO anu saé. Abdi parantos nyarios kitu SEO maot sareng infographic ieu nyarios anu henteu langsung. Kanyataanna nyaéta upami anjeun ngagaduhan platform anu padet anu nampilkeun kontén anjeun saluyu, SEO mangrupikeun bagian anu gampang tina persamaan ... bagian anu sesah nyaéta nyerat eusi anu pikaresepeun anu bakal dibagi ku pemirsa.

Infographic ieu ti Smuggecko nunjuk ka masing-masing komponén… alias monster… dina strategi SEO anjeun sareng kumaha jalanna pikeun mastikeun eusi anjeun pangsaéna.

monster hat bodas

4 Komentar

  1. 1

    Senang ningali jalma anu mikaresep infografik ieu. Kuring kungsi loba senang nyieun eta. Aya anu sanés dina jalan anu katingali di sisi jahat SEO.

    • 2

      Pilari maju ka ningali jahat, teuing! Pastikeun pikeun nambahkeun monster nu ngajual SEO tapi bener backlinking unknowingly ka klien nu. Éta jalma-jalma anu leres-leres ngaduruk kuring!

  2. 3
  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.