5 Cara Gampang Ningkatkeun Maca Tapak anjeun

buah héjo

Kaseueuran jalma henteu maca situs wéb dina hartos anu has. Jalma nyeken tulisan ti luhur ka handap sareng néwak judul, pélor, gambar, kecap konci sareng frasa anu aranjeunna nonton. Upami anjeun hoyong ningkatkeun cara maca nganggo eusi anjeun, aya cara pikeun ngaoptimalkeun tata perenah anjeun.

buah héjo

  1. Pasang téks poék dina latar bodas. Warna latar lemes sanés panginten tiasa dianggo, tapi kontrasna konci, sareng font na langkung poék tibatan tukangna.
  2. Coba langkung ageung, font gaya-gaya. Abdi resep 'Lucida Grande' sabab ngagaduhan serif. Aya buktina yén jalma maca ku bentuk kecap, sanés ku hurup, sareng serif anu sabenerna ningkatkeun kamampuan pikeun ningkat pamahaman.
  3. Coba tingkatkeun jangkungna garis anjeun nganggo CSS pikeun nyayogikeun ruang anu cekap pikeun pamiarsa nuturkeun garis téks tanpa ngahaja luncat ka luhur atanapi ka handap.
  4. Proporsi ruang bodas anjeun sacara logis. Spasi dina unggal sidebar kedah sami tina eusi anjeun. Spasi antara postingan kedah langkung seueur tibatan rohangan antara pos sareng pos anu dipiboga. Fon pikeun kontén anjeun kedah langkung ageung tibatan fon pikeun fitur anu sanés dina blog anjeun. Whitespace mangrupakeun konci ka situs anu saé kalayan gampang dibaca.
  5. Ngagunakeun judul, wani, miring sareng daptar bulét kalayan leres. Tulisan anu nganggo téks kandel anu sering dianggo leres-leres ngaleungitkeun pangalaman sareng ngébréhkeun pentingna frasa anu kandel. Nyayogikeun pangguna pakakas perdagangan pikeun ngaoptimalkeun pangalaman maca aranjeunna. Daptar anu dibélaan nyayogikeun eusi anu gampang dibaca. Daptar sapertos kieu nyayogikeun daptar méntal pikeun anu maca.

Konci pikeun ingetan anu hadé sareng mekarkeun pamiarsa nyaéta kamampuan pikeun pamiarsa anjeun pikeun nahan eusi anu aranjeunna parantos mendakan dina situs anjeun. Tata perenah anjeun, panggunaan ruang bodas, sareng panggunaan alat nyerat anu leres mangrupikeun elemen penting anu anjeun henteu kedah dipopohokeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.