Whitepaper: Kumaha Prospecting Automation Ngaronjatkeun Taros Konversi

salesvue

Énggal diunggah ka urang Perpustakaan Whitepaper (ditanagaan ku PaperShare) nyaéta publikasi anu dirancang sareng dikembangkeun pikeun Salesvue ku urang agen. Whitepaper disebut, Naha Anjeun Peryogi Proses Penjualan Prospecting.

Salesvue museurkeun perhatian aranjeunna dina handapeun corong penjualan. Pikeun perusahaan anu ngagaduhan prosés penjualan ka luar, ieu dimana ngawujud dihasilkeun pikeun staf penjualanna pikeun dituturkeun.

sales-corong-salesvue

Masalah anu diilustrasikeun ku Salesvue nyaéta seuseueurna usaha ngantunkeun sajumlah artos dina méja kusabab sababaraha alesan:

  1. Tim penjualan henteu ngagaduhan prosés otomatisasi prospéksi penjualan anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahasilkeun kagiatan anu cukup dina prospek anu dipibanda.
  2. Tim penjualan sering ngagaduhan aturan anu teu rasional anu ngahalangan aranjeunna nganuhunkeun kana prospek teuing tiheula.
  3. Tim penjualan sering lirén nelepon kasempetan kontrak anu paling nguntungkeun sareng pangageungna ku ngeureunkeun kontak sareng prospek konci.

Salesvue parantos mendakan yén klien tiasa ningkatkeun kagiatan ku 50% sareng konvérsi minimal 20% nalika prospék otomatisasi dilarapkeun sareng tim penjualan. Ieu sapertos naon nomerna sapertos:

prospecting-algoritma

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.