Saha anu mayar anjeun?

langganan

Kadang-kadang urang hilap yén kami tungtungna dibayar ku konsumén kami. Tom Peters gaduh tulisan anu saé dinten ayeuna ngeunaan GM ti insider GM, Mike Neiss:

"Tingali, kuring asa goréng pikeun babaturan sareng kolega kuring di [GM]. Tapi kuring henteu kasieun ka aranjeunna. Aranjeunna hilap ngararancang, aranjeunna hilap kana palanggan, aranjeunna hilap P&P, aranjeunna hilap aranjeunna perusahaan [mobil]. Pupusna aranjeunna jelas mangrupikeun pilihan. Sanés mangrupikeun gejala ékonomi urang, tapi pilihan anu dilakukeun di ruang rapat di [GM]… Éta mangrupikeun napas terakhir perusahaan anu tilelep.

"Harepan kuring nyaéta aranjeunna bakal janten studi kasus pikeun sadaya organisasi anu ngarepkeun janten sagedé [GM]. Anu gedé ngan ngadat. ”

Ganti [GM] sareng bisnis anjeun sareng [mobil] sareng industri anjeun. Naon waé anu sami?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.