Kunaon Infografis Sohor pisan? Hint: Eusi, Pilarian, Sosial, sareng Konversi!

Kunaon Infografis Sohor pisan?

Seueur anjeun nganjang kana blog kami kusabab usaha anu tetep kuring bagi pikeun dibagi infographics pamasaran. Sacara sederhana ... kuring resep aranjeunna sareng aranjeunna populér pisan. Aya sababaraha alesan kunaon infographics tiasa dianggo saé pikeun strategi pamasaran digital bisnis:

  1. pisuil - Satengah otak urang dikhususkeun pikeun visi sareng 90% inpormasi anu kami simpen sacara visual. Ilustrasi, grafik, sareng poto sadayana mangrupikeun medium anu kritis pikeun komunikasi sareng anu ngagaleuh. 65% tina populasi anu diajar visual.
  2. ingetan - Studi parantos kapanggih éta, saatos tilu dinten, pangguna ngan ukur nahan 10-20% inpormasi anu ditulis atanapi anu diucapkeun tapi ampir 65% inpormasi visual.
  3. pangiriman - Otak tiasa ningali gambar anu ngan ukur 13 milliseconds sareng panon urang tiasa ngadaptarkeun 36,000 pesen visual per jam. Urang tiasa kéngingkeun akal a pamandangan visual kirang ti 1/10 sadetik sareng visual nyaéta diolah 60,000X langkung gancang dina uteuk tibatan téks.
  4. neangan - Kusabab hiji infographic ilaharna diwangun ku hiji gambar anu gampang diterbitkeun sareng dibagi sapanjang wéb, éta ngahasilkeun backlinks anu ningkatkeun popularitas sareng, pamustunganana, peringkat halaman anu anjeun nyebarkeun.
  5. katerangan - Infographic anu dirancang kalayan saé tiasa nyandak konsepsi anu sesah pisan sareng ngajelaskeun éta sacara visual ka anu maca. Éta bédana antara kéngingkeun daptar pitunjuk sareng leres-leres ningali peta rute.
  6. carana make - Jalma anu nuturkeun pitunjuk kalayan ilustrasi ngalaksanakeun éta 323% langkung saé tibatan jalma anu nuturkeun tanpa ilustrasi. Kami peserta didik visual!
  7. branding - Infographic anu dirancang kalayan saé ngagabungkeun mérek bisnis anu ngembangkeun éta, ngawangun kasadaran mérek pikeun organisasi anjeun di wéb dina situs-situs anu aya hubunganana.
  8. papacangan - Infographic anu saé langkung pikaresepeun tibatan blok téks. Jalma-jalma bakal sering nyeken téks tapi leres-leres museurkeun perhatian aranjeunna kana visual dina hiji artikel, nyayogikeun kasempetan anu hadé pikeun méréskeun aranjeunna ku infographic anu saé.
  9. Deudeuh-Waktos - Pengunjung anu ninggali situs anjeun biasana angkat dina waktos 2-4 detik. Kalayan kerangka waktos anu pondok pikeun ngarayu pangunjung ngagantung, visual sareng infografis mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun néwak bola panonna.
  10. Ngabagikeun - Gambar dibagi dina média sosial langkung seueur tibatan pembaruan tékstual. Infographics resep sareng dibagi dina média sosial 3 kali deui tibatan jinis eusi sanésna.
  11. Repurposing - Pemasar anu ngembangkeun infographic anu saé tiasa ngawangun deui grafik pikeun slide dina presentasi penjualanna, studi kasus, kertas bodas, atanapi bahkan nganggo éta pikeun pondasi video anu ngajelaskeun.
  12. Konversi - Unggal infographic anu hadé milarian jalma ngalangkungan konsép sareng ngabantosan aranjeunna pikeun nelepon-ka-aksi. Pemasar B2B leres-leres resep infographics sabab tiasa nyayogikeun masalah, solusi, diferensiasi, statistik, kasaksian, sareng panggilan-to-aksi sadayana dina hiji gambar!

Kitu ogé ngembangkeun infografik kuring nyalira pikeun situs sareng klien kuring, kuring teras-terasan ngorondang wéb milarian infografis kanggo dilebetkeun kana kontén kuring. Anjeun bakal kagum kana kumaha hadéna kontén anjeun bakal ngalaksanakeun sareng infographic batur dina tulisan anjeun… sareng éta kalebet nalika anjeun numbu deui ka aranjeunna (anu biasana anjeun kedahkeun).

Infographic pang anyarna kuring dikirimkeun pikeun klien éta infographic on nalika orok kéngingkeun waos pikeun dokter gigi anu ngalayanan barudak di Indianapolis. Infographic mangrupikeun hit anu ageung sareng halaman tujuan anu luhur ayeuna dina situsna, kalayan langkung ti satengah sadaya kunjungan dina situs anu nembé diluncurkeun.

kontak Highbridge pikeun Quote Infographic

Statistik Infographic 2020

7 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hi Douglas. Abdi bogoh artikel anjeun! Seueur statistik anu pikaresepeun ngeunaan alat anu beuki populer ieu pikeun visualisasi data. Abdi henteu tiasa mikirkeun cara anu langkung saé pikeun nunjukkeun efisiensi infografis tibatan ngagunakeun hiji. Kuring ngandelkeun sapotong eusi anjeun pikeun nyerat tulisan kuring dina Medium, dimana kuring nyebut anjeun. Kuring panginten anjeun hoyong ckck kaluar: https://medium.com/inbound-marketing-clinic-at-nyu/61033a96ea78. Karinne

  3. 5

    kumpulan infographics hébat! Abdi ngan ukur resep nyandak sadayana carita nganggo nanaon tapi gambar. Éta geulis metot. Aranjeunna nuju tumuwuh dina pamakéan éta pasti!

    Tulisan hébat!

    Jullian

  4. 6

    Abdi peryogi ampir sadaya inpormasi ieu kanggo tugas abdi di sakola. Inpormasi anu saé pisan,
    Tuan Douglas.
    Ku jalan kitu, upami anjeun heran sabaraha umur kuring, kuring ngan ukur sabelas sareng kuring parantos resep pisan kana inpormasi ieu. Pagawean anu saé, Pak Douglas!!!!!!!!!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.