Blogging pikeun Usaha: Trik Anyar pikeun Anjing Old

starter blogging perusahaan

Teu aya anu tiasa ngajawab mutlak dominasi blog kana popularitas sareng, dina gilirannana, peringkat mesin pencari. Popularitas blog asalna tina metode komunikasi anyar ieu anu parantos mekar dina wéb - langkung tiasa dipersonalisasi, kirang disaring sareng asli.

Technorati parantos ngalacak 112.8 juta blog dina waktos ayeuna kalayan rébuan blog anu didamel unggal jam. Aplikasi sumber kabuka sapertos WordPress, blogger, atawa Typepad sareng Vox nyieun blogging gampang. Di unggal perusahaan, upami henteu unggal jurusan IT, anjeun bakal mendakan sahanteuna hiji jalma blogging. Éta saderhana:

Tulis + Terbitkeun = Blog?

Sora gampang, leres? Éta cara anu pasti yén konsultan pamasaran diperlakukeun nalika urang ngalebetkeun hiji organisasi sareng ngabahas blogging salaku bagian tina strategi pemasaran umum. Perusahaan ngabahas blogging sapertos barang dina daptar dipariksa 2008. Taroskeun ka perusahaan upami aranjeunna blog sareng anjeun kéngingkeun "yup" wajib. Upami aranjeunna henteu acan, taroskeun ka aranjeunna naon platform anu aranjeunna tingali sareng aranjeunna ngaréspon kalayan salah sahiji "anu gratis".

Éta henteu gampang

Upami blogging perusahaan éta saderhana, naha jumlah blog anu murag? Aya sababaraha sabab:

  • Paguneman kusam henteu narik minat pamaca.
  • Blog bisnis robih kana siaran pers anu dibébaskeun.
  • Jejerna henteu nyababkeun koméntar atanapi lacak balik.
  • Tulisan henteu ngagaduhan kapribadian sareng kapamimpinan panginten.

Pondokna, alesan kunaon blog bisnis gagal sabab perusahaan ngagantikeun aplikasi blogging pikeun sistem manajemen konténna.

Usaha peryogi bantosan!

Aya dua konci pikeun blogging anu suksés anu sacara bisnis tong hilap:

  1. Hiji strategi.
  2. Platform anu ngadukung stratégi.

Saha waé lalaki IT anu ngagaduhan ons akal tiasa ngalungkeun WordPress dina sérver sareng nyayogikeun CEO ka login. Ieu cara anu pasti pikeun mastikeun umur blog pondok bisnis anjeun. Éta pisan sapertos kaluar sareng ngamimitian bisnis perawatan padang rumput hejo sabab anjeun terang kumaha ngamimitian halaman rumput sorangan.

  • Kengingkeun otoritas sareng hasil mesin pencari peryogi analisa anu padet pikeun bisnis anjeun, pesaing na, ayana wéb na ayeuna sareng dimana anjeun hoyongna.
  • Ngalaksanakeun platform blogging anu nungtun blogger kalayan gampang ngalangkungan prosés postingan, ngabantosan panulis anu henteu téhnis ngahasilkeun eusi anu dioptimalkeun, teras sacara otomatis ngatur eusi éta pikeun hasil pamilarian anu maksimal (mutuskeun dina analisa sareng stratégi anu saacanna) mangrupikeun konci pikeun kasuksésan blog bisnis.
  • Blogging sanés kasuksésan anu sapeupeuting. Hasil blogging anu hébat peryogi momentum sareng analisis konstanta sareng pamutahiran. Kalayan blogging bisnis, kuring ogé bakal ngadorong pendekatan tim dimana tim mastikeun yén jalma-jalma nuju ngajalankeun strategi sareng jadwal anu lengkep.
  • Eusi henteu disetir atanapi disatujuan ku Marketing. Upami aya kusam paguneman anu kedah didamel, éta sering disababkeun ku cleansing tina eusi ku lanceuk gedé.

Strategi + Tulis + Terbitkeun + Optimisasi = Blog Bisnis!

Abdi resep WordPress sareng blog ieu moal robih tina platform blogging éta. Nanging, éta henteu hartosna yén WordPress mangrupikeun jalan kaluar anu ideal. Dina layar 'Nyiptakeun Post Anyar' kuring, teu aya kirang ti 100 pilihan… tag, kategori, status, excerpt, trackbacks, koméntar, ping, perlindungan sandi, kolom kustom, status postingan, postingan ka hareup…. ngahuleng Buang layar ieu payuneun saha waé sareng rada pikasieuneun!

Usaha anjeun henteu kedah ngadidik pangguna ngeunaan cara ngagunakeun platform blogging. Anjeun kedah leres-leres login, ngirim sareng nyebarkeun. Hayu aplikasi aplikasi sésana!

Nyetak keyword

Ieu salah sahiji conto fitur hebat anu anjeun bakal mendakan Compendium Blogware, alat pikeun ngabantosan panulis konséntrasi kana kecap konci sareng frasa dina posna sahingga ngagaduhan kamungkinan pikeun dicandak ku mesin pencari.

Upami anjeun nyerat teuing sababaraha atanapi seueur teuing kecap konci sareng frasa, skor anjeun bakal lungsur! Mangrupikeun alat sakedik anu narik ati anu ditulis ku réréncangan, PJ Hinton. Panulis disarankan pikeun nyerat pikeun anu maca, tapi aranjeunna tiasa ngahontal éta jeung kapadetan kecap konci hébat ku alat akalna sapertos kieu.

keywordstrengthscreenshot

Alat sapertos Compendium hadir sareng tim ahli anu ngabantosan anjeun ngawangun stratégi, sareng aplikasi anu ngabantosan anjeun pikeun ngajalankeun épéktip dina strategi éta. Sareng anjeun bahkan henteu peryogi jalma IT anjeun pikeun kalibet! Upami anjeun henteu hoyong ningali blog bisnis anjeun turun tina tabung, milari jalma anu leres sareng kéngingkeun alat anu pas pikeun dieksekusi.

Kuring resep nganjang kopi sareng Chris Baggott énjing-énjing (anjeunna parantos ngintunkeun perkawis panilitian Falcon dina blogging.

Compendium is damel - konsentrasi kontén sareng nyetir ton pangunjung pikeun bisnis anu parantos daptar. Pamiarsa kalibet sareng balik - sareng bisnis naék tina hasilna. Mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun perusahaan sareng tren Compendium sacara tibalik lengkep sareng tren anu parantos dititénan ku Forrester.

Panyingkepan Pinuh: Kami anu nyekel saham di Compendium sareng damel sareng Chris sareng Ali di jaman mimiti pisan. Compendium mangrupikeun téori sareng paguneman papan tulis jaman harita, tapi Chris sareng tim parantos ngarobah paguneman éta janten perusahaan! Éta henteu deui téori, éta aplikasi anu ngarobah blogging bisnis.

7 Komentar

  1. 1

    Tulisan anu saé, Doug.

    Blog bisnis tiasa turun kusabab para pangadopsi awal henteu kantos diajar kumaha ngarobih pamiarsa blog janten palanggan, masalah anu umum pikeun kalolobaan situs wéb. Ayeuna, aranjeunna nyobian alat anu béda.

    Ku teu sangka blogging bisnis geus bener geus diuji acan, sahenteuna moal ku loba pausahaan paling dipikaresep sukses kalawan eta. Éta sabab patuh mangrupikeun masalah sapertos kitu.

    Masalah patuh ngajaga seueur perusahaan pangsaéna tina blogging. Pausahaan umum kedah ati-ati pisan henteu ngadamel pernyataan maju anu tiasa mamingan investor pikeun mésér sahamna. Pausahaan swasta dipingpin ku visionaries (berpotensi blogger pangalusna) teu hayang pisan babagi prosés pamikiran maranéhanana jeung pesaing.

    Janten, saha anu tinggaleun? Pemasaran rahayat sareng perusahaan tingkat pertengahan anu henteu cukup ageung pikeun muka umum atanapi cukup visioner pikeun ngarobih dunya. Ieu nuju ka blog boring ngeusi jaminan parusahaan jeung siaran pers.

    Jawaban? Muhun, abdi masih ngerjakeun éta. Kéngingkeun jalma anu leres pikeun blog henteu gampang. Tapi nalika aranjeunna ngamimitian, ieu sababaraha tip pikeun ngagampangkeun blogger bisnis pikeun ngajaga seuneu éta:

    1) meunang sababaraha pitulung. CEO tiasa janten jalma anu anjeun pikahoyong dina garis blog, tapi anjeunna henteu sigana janten prioritas. Pasang batur anu tanggung jawab pikeun mastikeun tulisanna ditulis sareng diunggah.

    2) nyieun kalénder redaksi. Nangtukeun naon anu anjeun badé bahas sateuacanna, teraskeun tim hukum teras kéngingkeun panulis anjeun damel dina tulisan.

    3) nulis naon konsumén Anjeun kudu. Bosen aya dina pikiran pamaca (atanapi panon anu ningali, atanapi naon waé). Upami blog ditujukeun pikeun nambihan nilai nyata pikeun prospek perusahaan, éta bakal langkung gampang pikeun ngarobih pamiarsa ka konsumén.

    Hatur nuhun deui pikeun pos hébat.

    Rick

  2. 3

    Pos anu saé, sapertos biasa.

    Tapi kuring hoyong naroskeun, kumaha anjeun diajar ngeunaan fitur Compendium anu anjeun disorot? Naha klien anjeun nganggo éta? Atanapi pos ieu disponsoran ku Compendium? Éta leres-leres sumping sapertos iklan.

    Sadar yén kuring henteu nuduh anjeun, sareng sanaos éta mangrupikeun pos-pay-for-post, kuring tetep nganggap anjeun, tapi kuring ngan ukur panasaran…

    • 4

      Hai Mike,

      Taya worries aya! Kuring nyayogikeun sababaraha panyingkepan dina tungtung tulisan - kuring ngabantosan ngembangkeun premis asli Compendium sareng Chris Baggott sareng kuring mangrupikeun pemegang saham dina bisnis éta.

      PJ Hinton mangrupikeun pamekar di Compendium sareng (éta kabeneran) ogé sasama 'fiend' Piala Kacang dimana kuring nongkrong. Kuring ngobrol sareng PJ ngeunaan sababaraha ide pikeun ngabantosan blogger nyerat nalika nyerat - sareng PJ masihan kuring wawasan ngeunaan fitur ieu anu henteu acan dileupaskeun.

      Ali Sales sumping sareng ideu sareng kuring pikir éta cemerlang.

      Doug

  3. 5

    Doh! Kanggo sababaraha alesan kuring henteu ningali bagian "Panyingkepan Pinuh", kuring maca dina pamaca RSS kuring sareng kumaha waé sono éta. Hapunten kanggo postingan sateuacana.

    • 6

      Henteu masalah, Mike! Kuring bakal salawasna kabuka sareng anjeun - sareng ngahargaan ditantang. Jigana éta 'tugas abdi' salaku blogger. Upami kuring badé nyerat kecap-kecap, langkung saé kuring tiasa nyadangkeunana!

  4. 7

    Blogging mangrupikeun cara anu saé pikeun perusahaan pikeun ngahontal langkung seueur jalma. Hal ieu ngamungkinkeun perusahaan pikeun nunjukkeun sisi anu béda tina bisnisna. Sajaba ti, éta mantuan ngaronjatkeun ranking maranéhanana dina search engine. Kusabab blogging mangrupikeun cara anu saé pikeun nyambung sareng palanggan anjeun sareng ngalegaan jaringan sosial anjeun, anjeun kedah ati-ati sareng konsisten sareng blogging anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.