Naha Typepad ngadamel WordPress Anti-Spam Plugin?

typepad antispam

Abdi lumpat anu énggal Plugin Anti-spam Typepad pikeun langkung saminggu sareng duanana Typepad na Akismet ngaidentifikasi persis komentar anu sami sareng spam. Kuring mupus Typepad - henteu kedah gaduh duanana.

Ieu ngajantenkeun kuring panasaran. Naha Typepad nyerat plugin na nyalira? Upami bagian tina akurasi plugin kusabab sabaraha jalma anu parantos masangna, naha éta supados Typepad tiasa masihan panangtayungan anu langkung saé pikeun pangguna ku ngalebarkeun cakupanna?

Akismet ngeusi batre pikeun pamakean komérsial plugin maranéhna. Naha Typepad nawiskeun ieu pikeun ngirangan panghasilan Akismet?

Pikiran panasaran hoyong terang!

6 Komentar

  1. 1

    Hmmm titik alus Doug!

    Salaku gancang kumisan, abdi gaduh 2000+ komentar ngantosan moderation - Naha anjeun terang trik abdi tiasa loba di antarana tanpa wading ngaliwatan kaca ku kaca!?!

    Thanks!

    Jon 🙂

    • 2

      Hai Jon,

      Hiji-hijina saran kuring nyaéta ngajalankeun versi WordPress panganyarna. Sahenteuna éta 'ajaxian' di alam sarta ngidinan kaca pikeun ngamutahirkeun on laleur anjeun nandaan item. Jujur, upami nuju ka Spam, kuring henteu marios deui - Akismet parantos damel saé!

      Doug

  2. 3

    Jawaban basajan, Doug, kami ngalakukeun éta kusabab kami hoyong ngabantosan jalma ngahalangan spam. 🙂 Sarta kami pikir urang tadi hal anu henteu ngan leuwih bebas sarta leuwih kabuka, tapi hadé-ngajalankeun ogé. gampil!

    • 4

      Anil,

      Hatur nuhun pikeun ngawartosan kami - Kuring henteu lirén mikirkeun kinerja di luar sabaraha koméntar spam anu anjeun pikahoyong!

      Dupi anjeun gaduh statistik pikeun ngarojong ningkat kinerja?

      Hatur nuhun,
      Doug

  3. 5
  4. 6

    Spam mangrupikeun masalah pangbadagna. Sareng kusabab spammers unggal waktos nalika kuring hoyong koméntar, kuring mikir dua kali. Salaku blogger, kuring sok ngarasa kaliru.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.