Naha Kuring Blog?

Abdi ditandaan ku Dawud Miracle, saha anu naros Naha Kuring Blog? Ieu mangrupikeun email anu kuring nampi ti anu maca ayeuna, namina Dan:

Nuhun Doug

That's it… that's why I blog. Emails and comments just like that make me feel great about sharing what I've learned. I'm not going to tag anyone, but I'd love for everyone on my blogroll to answer this, especially my latest – Tony.

PS: Abdi diwaler patarosan ieu panjang lebar deui usum panas kamari. Tapi dinten ieu, email anu kuring tampi ti Dan leres-leres ngagambarkeun naha kuring blog langkung saé tibatan panjelasan lengkep kuring di bulan Juli.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.