Kunaon Dog Food ngagaduhan Pewarna Dahareun

BonékaSeth Godin nyerat ngeunaan manipulator sareng pencipta Dilbert Scott Adams nyerat ngeunaan manipulasi.

Komentar Seth:

Saban dinten, aya sacara harfiah mangrupikeun ratusan agénsi iklan anu kerja keras, nyobian terang kumaha nyelipkeun ideu perusahaan kana sistem anu disandikeun janten homemade sareng nyata.

Seth heran nalika politikus badé ngamimitian ngamanipulasi média sosial ... Sigana mah anjeunna henteu nguping yén Katherine Harris parantos nyobian nganggo blogna nalika staf ngadamel sababaraha koméntar anu munggaran (getol dilacak deui ka aranjeunna ku alamat IP ku warga anu waspada) .

Tembal Scott:

Upami aya kabébasan, naha calon anu jangkung nganggo rambut pangsaéna biasana meunang pamilihan umum?

Kuring henteu yakin naha anjeun kantos nguping optimasi mesin pencari "topi hideung" versus "topi bodas", tapi éta dikotomi sampurna tina topik ieu. Hideung Hat SEO mangrupikeun manipulasi mesin pencari pikeun kéngingkeun panempatan ngalangkungan metode anu henteu asli. White Hat SEO mangrupikeun rékayasa kontén pikeun ningkatkeun panempatan dina Search Engine pikeun ningkatkeun hasil bisnis. Tujuanana duanana nyaéta pikeun ningkatkeun panempatan milarian… tapi topi bodas ngalaksanakeunana kusabab aranjeunna pikir éta kedah ngagaduhan panempatan anu langkung saé.

Réspon kuring pikeun duanana pangimeutan Seth sareng koméntar ku témbal nyaéta jalma-jalma, pikeun seuseueurna, henteu sadar. Kami percanten kana rupa, bau, mérek, sasalaman… warna. Sadaya pangaruh éksternal ieu membangkitkan émosi dina diri urang. Pemasar ngaharepkeun yén kombinasi émosina anu leres bakal nyababkeun urang mésér. Jarang pisan urang nyobian ngalakukeun kerja keras pikeun leres-leres ngartos naon-naon. Upami anjeun leres-leres hoyong ngical barang anu raoseun ka batur, carioskeun kumaha carana ngarasa, henteu sakumaha saé jalanna.

Sababaraha conto sanésna:

  • Paris Hilton ngajual hamburger.
  • Verizon ngajual 'jaringan rébuan' na di tukangeun anjeun (kuring resep aranjeunna aya di tukangeun lokét)
  • Nascar ngical UPS Pengiriman

Sakedik ManHeck, anjeun bahkan tiasa ngaunduh lagu karesep anjeun ti pasang iklan dina Situs pasang! Teu percanten ka abdi? Ieu salah sahiji:

[audio: https: //martech.zone/audio/tidesong.mp3]

Éta alesan anu sami kunaon kadaharan anjing gaduh ngawarnaan katuangan. Anjing anu buta warna henteu ningali warna sapertos manusa. Warna henteu nambihan rasa atanapi nutrisi. Naha teu manipulatif pikeun perusahaan pangan anjing pikeun nambihan ngawarnaan katuangan pikeun kadaharan anjing sapertos perusahaan pikeun nyiapkeun kaluman telepon dina Digg? Pasti éta ... tapi nyatana jalma-jalma mésér sabab 'katingalina saé'. Saha anu hoyong nyéépkeun waktos kanggo mariksa bagian tukang bungkus eusi gajih, bahan buatan, bahan alami… kaseueuran urang henteu.

Salami aya manpaat pikeun ngamanipulasi jalma atanapi téknologi, topi hideung bakal teras-terasan nguntungkeun tina éta.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    anjing teu buta warna.
    Anjeun bisa geus nyieun titik anjeun tanpa némbongkeun kabodoan anjeun ku nyebutkeun yen anjing ngandelkeun rasa maranéhanana bau, leuwih ti tetempoan, sarta ku kituna ngawarnaan kadaharan téh ukur nyieun dahareun némbongan leuwih prettier mun meuli. Kuring nyobian ngalakukeun panalungtikan di dieu, tapi Internet sanes tempat nu sae pikeun éta saprak sagala bodo bodo bisa nulis artikel online.

    • 3

      Hai Marilyn,

      Anjeun luput titik tulisan - kadaharan anjing henteu diwarnaan pikeun anjing, éta diwarnaan pikeun manusa anu mésér éta. Leres, anjing tiasa ningali sababaraha kelir.

      Abdi ngarepkeun sababaraha dinten kabiasaan anjeun tiasa nyusul kamampuan anjeun pikeun masihan koméntar anu mangpaat.

      Hatur nuhun parantos mampir,
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.