Naha ExactTarget sareng CoTweet Ngajantenkeun Rasa

naha eksaktarget sareng cotweet ngajadikeun blog téknologi pamasaran akal

Mimitina kuring rada kaget ku beja, TepatTarget sareng CoTweet? Email sareng Twitter? Éta siga sepupu jauh ka kuring, kuring henteu leres-leres nampi éta.

Wengi ayeuna kuring nyarios sareng Chris Baggott, ko-pendiri TargetTarget sareng ayeuna CEO Compendium Blogware. Chris teu tiasa nyarios hal anu cekap ngeunaan pamindahan, bungah pisan pikeun Scott Dorsey ... sareng ngajelaskeun kumaha leresna raos:

  • Email sareng Twitter henteu béda antara anu sanés. Aranjeunna duanana milih-sareng metode komunikasi gaya push.
  • CoTweet mangrupikeun sistem manajemen perusahaan pikeun Twitter, ExactTarget mangrupikeun platform pamasaran email perusahaan. Usaha anu parantos katarik masing-masing mangrupikeun prospek pikeun sasama.
  • CoTweet sareng Lab Média Sosial nyayogikeun Silijagong Perusahaan lembah sareng pisibilitas Lembah Silikon.
  • CoTweet ngamungkinkeun ExactTarget teuleum kana Média Sosial tanpa résiko ageung atanapi biaya mésér salah sahiji aplikasi sosial anu sanés di ditu.

Éta cara anu saé pikeun ExactTarget pikeun neuleumkeun jari-jari na kana média sosial. Sababaraha panginten yén email mangrupikeun média sosial asli ... Abdi henteu tiasa ngabantah éta. Kuring ngarepkeun ningali naon anu salajengna sareng ExactTarget sareng kuring sacara pribadi resep yén CoTweet ayeuna ngagaduhan akar di Indianapolis! Kuring ogé bagja éta moal dicirian deui ExactTweet! 🙂

Abdi ogé bungah pikeun Scott Dorsey! Témbal anu kuring wawancara sareng ExactTarget deui di jaman mimiti - sareng anjeunna henteu kantos kaleungitan karep, sumanget sareng pikagumbiraeun pikeun perusahaan. Teu diragukeun ieu ngan ukur bab mimiti pikeun anu bakal datang! Wilujeng TepatTarget sareng CoTweet!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Wilujeng Knotice!

    Industri email, sakumaha anjeun terang, ngagaduhan ngarobih rada sababaraha taun ka pengker. Anjeun jalma mangrupikeun salah sahiji ti saeutik anu sadar yén para pemasar henteu hoyong nambihan jasa anu sanés - aranjeunna hoyong ngirangan jasa sareng nyederhanakeun stratégi. Kami tetep ngalungkeun saluran anyar ka aranjeunna - sareng ieu peryogi langkung otomatis, sareng alat anu langkung gampang.

    Ku teu sangka éta ngeunaan ExactTarget ngahasilkeun artos langkung seueur tibatan ngabélaan artos anu ayeuna didamel. Aya kasempetan pikeun ngajadikeun otomatis sareng ngembangkeun dasbor komunikasi pikeun para pemasar pikeun ngatur sadaya komunikasi dumasar-ijin kaluar. Upami ExactTarget henteu mekar, aranjeunna moal ngadukung pertumbuhan. Ieu mangrupikeun léngkah ka arah éta.

    Doug

  3. 3

    Sapuk. Kami ogé sacara lega nyebut komunitas tech di dieu nyaéta "Silicon Prairie." 🙂

    Akuisisi CoTweet pikaresepeun pisan sareng sakali téknologi ngahiji, urang bakal ningali hal anu teu tiasa ditawarkeun ku anu sanés dina hal komunikasi interaktif.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.