Kunaon Pemasar Inbound Ngagunakeun Infographics

inbound marketer infographics

Simkuring geus dibagikeun loba infographics on Martech na dimekarkeun loba infographics urang sorangan pikeun blog, sponsor na jeung klien kami lianna. Ieu infographic ti Performancing némpél dina pausahaan pamasaran naha inbound ngagunakeun infographic ... kaasup anu sipatna serbaguna, linkworthy, sarta controllable.

Éta henteu ngan ukur. Salaku urang ngamekarkeun infographics kami nuju teu ngan pilari ngawangun linkbait. Urang neangan nu infographics anu pangalusna tumuwuh nalika aranjeunna kulub handap mangrupa prosés kompléks atawa topik. Lakukeun grafis ieu mindeng gampang dihakan ti nulis eta kaluar dina pos panjang atanapi whitepaper a. Sareng jalma gampang ngabagi éta sabab maranehna tong hayang ngajelaskeun topikna, ogé! Pondokna, aranjeunna geus eusi berharga anu gampang pikeun babagi kalawan panongton Anjeun. Éta anu dimaksud pamasaran eusi!

Sareng nalika kéngingkeun tautan anu saé, urang henteu teras meryogikeunana nalika urang ngadistribusikaeunana. Kami sering nambihan seruan kanggo aksi sareng sababaraha mérek pikeun nyetir patalimarga deui kana halaman wéb klien. Sarta gawéna!

naon IGL infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.