Kunaon Kacepetan Halaman Kritikal? Kumaha Nguji sareng Ngaronjatkeun Anjeun

Naha Kacepetan Halaman Kritikal?

Kaseueuran situs kaleungitan sakitar satengah pangunjungna kusabab kagancangan halaman anu laun. Nyatana, rata halaman wéb desktop tingkat mumbul nyaéta 42%, rata-rata tingkat mumbul halaman wéb seluler nyaéta 58%, sareng rata-rata tingkat bouncing halaman badarat pas-klik dibasajankeun 60 dugi 90%. Henteu ngagungkeun nomer ku cara naon waé, khususna ngémutan panggunaan sélulér terus tumuh sareng beuki hésé unggal dinten pikeun narik sareng ngajaga perhatian konsumen.

Numutkeun ka Google, rata-rata waktos beban halaman pikeun halaman badarat luhurmasih a lesu 12.8 detik. Ieu kalebet tempat dimana aksés internét sélulér nyebar sareng kagancangan 4G mangrupikeun anu pangluhurna sadunya. 

Kecepatan halaman rata-rata éta panjang teuing, ngemutan 53% pangguna ninggali halaman saatos ngan 3 detik - sareng ngan ukur bakal langkung parah ti dinya:

Kacepetan Halaman sareng Tarif Bouncing

Naon kagancangan beban halaman anu saé? Deukeut-geuwat

Untungna, aya solusina. Sateuacan urang dugi ka éta, hayu urang terang langkung seueur ngeunaan pentingna kagancangan halaman.

Kunaon Kacepetan Halaman Perkara

eMarketer nunjukkeun yén dina 2019 belanja iklan digital global bakal ngaleuwihan $ 316 milyar sareng ngan ukur katingalina ningkat pikeun masa depan anu tipayun:

Méakkeun Ad Digital ti 2017 dugi ka 2022

Jelas, mérek nyéépkeun sajumlah ageung dina iklan sareng ngaharepkeun nguntungkeun tina anggaranana. Tapi, nalika jalma ngaklik iklan - sareng halaman arahan post-click gagal dimuat sacara instan - aranjeunna sigana pencét deui dina sababaraha detik, sareng akibatna, anggaran pengiklan dibuang.

Implikasi biaya kagancangan halaman ageung pisan sareng anjeun kedah leres-leres ngajantenkeun kagancangan halaman janten prioritas maju. Ieu sababaraha metrik sareng poin anu kedah diperhatoskeun nalika anjeun ngaevaluasi kampanye iklan digital anjeun nyalira:

Skor Kualitas

Henteu ngan ukur beban halaman anu laun ngaganggu pangguna, tapi ogé nyababkeun Skor Kualitas sangsara. Kusabab Skor Kualitas hubungan langsung sareng anjeun pangkat iklan, sareng pamustunganana naon anu anjeun tiasa mayar kanggo tiap klik, halaman muat lambat sacara alami ngirangan skor.

Ongkos Konversi

Upami kirang langkung jalma anu tetep ngantosan halaman anjeun dimuat, kirang jalma anu ngagaduhan kasempetan pikeun ngarobih. Aranjeunna nuju ngantunkeun halaman anjeun sateuacan ningali tawaran anjeun, manpaat, ajakan-to-action, jsb.

Dina ritel, contona, bahkan a reureuh sadetik dina waktos beban sélulér tiasa mangaruhan tingkat konvérsi dugi ka 20%.

Pangalaman Mobil

Satengahna 2016, panggunaan wéb mobile ngalirkeun lalu lintas desktop dina polumeu:

Bagan Tampilan Desktop Surpass Mobile

Kalayan konsumén nyéépkeun langkung waktos dina héndsét, pamasar sareng pangiklan dipaksa (sareng masih aya) kapaksa adaptasi. Salah sahiji cara pikeun nganteurkeun kampanye dioptimalkeun mobile nyaéta nyieun halaman anu ngamuat gancang.

Anu nganteurkeun urang kana solusi speed halaman # 1 anu ngabahas masing-masing masalah ieu.

Halaman Pendaratan AMP Ningkatkeun Kacepetan Halaman

AMP, éta kerangka open-source diwanohkeun dina 2016, nyayogikeun cara pikeun pangiklan ngadamel halaman wéb mobile gancang-gancang, lemes anu ngutamakeun pangalaman pangguna di luhur anu sanés. 

Kaca AMP pikaresepeun pikeun pangiklan sabab nganteurkeun waktos beban anu langsung, nalika masih ngadukung sababaraha gaya sareng mérek kustomisasi. Aranjeunna ngamungkinkeun rendering halaman badarat pos-klik gancang, sabab éta ngawatesan HTML / CSS sareng JavaScript. Ogé, henteu sapertos halaman sélulér tradisional, halaman AMP sacara otomatis di-cache ku Google AMP Cache kanggo waktos beban anu langkung gancang dina pamilarian Google.

Salaku pamimpin optimasi post-click, Instapage nawiskeun kamampuan ngadamel halaman badarat post-click nganggo kerangka AMP:

Kaca Mobile Gancangan (AMP)

Jeung Instapage pembina AMP, pamasar sareng pangiklan tiasa:

  • Nyiptakeun halaman badarat post-click AMP langsung tina platform Instapage, tanpa pamekar
  • Ngahkeun, tés A / B, sareng nyebarkeun halaman AMP ka WordPress atanapi domain khusus
  • Nganteurkeun pangalaman mobile anu langkung saé, ningkatkeun Skor Kualitas, sareng ngajalankeun langkung seueur konvérsi

Pengesahan Halaman Handphone AMP

Nyepélkeun Halaman Mobile (AMP) Validasi

Perusahaan alat bantu nguping revolusioner Eargo parantos ningali hasil anu luar biasa ti saprak ngalaksanakeun AMP kana pangalaman post-click na:

Kaca pendaratan AMP ku Instapage

Kaca pendaratan AMP sareng Instapage

Salaku tambahan pikeun ngawangun halaman AMP sareng Instapage, aya sababaraha cara sanés anjeun pikeun ningkatkeun kagancangan halaman. Ieu tilu diantarana pikeun ngamimitian.

3 Cara séjén pikeun Ngaronjatkeun Kacepetan Halaman

1. alat speed kaca ngungkit

Page Speed ​​wawasan nyaéta tés kagancangan Google anu nyetak halaman anjeun tina 0 dugi ka 100 poin:

wawasan halamanpeed

Nyetak dumasar kana dua parameter:

  1. Waktos pikeun beban di luhur-lipat (total waktos pikeun halaman pikeun nembongkeun eusi di luhur lipatan saatos pangguna nyungkeun halaman énggal)
  2. Waktos pikeun beban halaman lengkep (waktos diperyogikeun pangotéktak pikeun lengkep ngadamel halaman saatos pangguna nungtut)

Langkung luhur skor anjeun, halaman anjeun langkung dioptimalkeun. Sakumaha aturan jempol, naon waé anu di luhur 85 nunjukkeun yén halaman anjeun hasil saé. Langkung handap tina 85 sareng anjeun kedah ningali bongbolongan anu disayogikeun ku Google pikeun naékkeun skor anjeun.

PageSpeed ​​Insights nyayogikeun laporan pikeun desktop atanapi versi sélulér halaman anjeun, sareng nawiskeun ogé saran pikeun paningkatan.

Pikirkeun sareng Google: Nguji Situs Abdi, diluncurkeun ku tim PageSpeed ​​Insights, ngan ukur ngan ukur kecepatan halaman seluler, sabalikna tina mobile ogé desktop. Éta mangrupikeun indikator sanés kumaha gancang (atanapi laun) halaman anjeun dimuat:

pikir ku google tés situs abdi

Alat ieu nembongkeun waktos muatan anjeun, nyayogikeun saran khusus pikeun nyepetkeun unggal halaman dina situs anjeun, teras nawiskeun pilihan pikeun ngahasilkeun laporan lengkep.

2. Gambar Anu Dioptimalkeun Pinuh (Komprési)

Ngaoptimalkeun gambar nganggo komprési, ngarobah ukuran, ngarobih deui, sareng sajabana tiasa ngabantosan ngahémat bait, nyepetkeun waktos beban halaman, sareng ningkatkeun kinerja situs sélulér. Di antara saran luhur séjén, Google nyarios ngaleungitkeun gambar sareng GIF high-res anu teu perlu sareng gambar ngagentos ku téks atanapi CSS sabisana. 

Salajengna, ayeuna langkung gampang ti saprak ayeuna pikeun nyayogikeun gambar anu dikomprés sareng dirobih kusabab setelan ieu tiasa otomatis. Salaku conto, anjeun tiasa gaduh ratusan gambar ukuranana sareng dikomprés sacara otomatis ku skrip, ngirangan karya manual (nalika ngawangun halaman AMP, tag gambar khusus ngadamel seueur optimasi anu sami sacara otomatis).

Milih format gambar anu optimal tiasa sesah ku seueur pilihan anu sayogi. Éta sadayana gumantung kana kasus pamakean, tapi ieu sababaraha anu paling umum:

  • WebP: Gambar fotografi sareng tembus
  • JPEG: Poto tanpa transparansi
  • PNG: Latar tukang transparan
  • SVG: Ikon sareng bentuk anu tiasa diukur

Google nyarankeun dimimitian ku WebP sabab ngamungkinkeun komprési langkung 30% tibatan JPEG, tanpa kaleungitan kualitas gambar.

3. Prioritaskeun eusi di luhur-tiluan

Ningkatkeun anggapan pangguna ngeunaan kagancangan situs ampir sami pentingna sareng ningkatkeun kagancangan situs nyalira. Éta sababna sakali gambar anjeun dioptimalkeun, anjeun kedah pastikeun dikirimkeun dina waktos anu pas.

Pertimbangkeun ieu: Dina alat sélulér, bagian anu ditingali tina situs diwatesan kana daérah alit, luhur lipatan. Hasilna, anjeun gaduh kasempetan pikeun gancang-gancang ngamuat kontén di daérah éta, sedengkeun unsur-unsur sanés anu aya di handapeun unduhan tilepan di tukang.

Catetan: Anu ngabantosan ngajantenkeun AMP unik nyaéta parantos ngawangun sumberdaya prioritas internal, mastikeun yén ngan sumber anu paling penting anu didownload heula.

Éta tiasa janten tantangan pikeun ngirangan jumlah gambar dina situs - khusus pikeun mérek ritel, contona, ku seueur produk - tapi tetep kritis sahenteuna ngaminimalkeun pangaruh gambar dina waktos beban ku tilu taktik ieu. 

Ningkatkeun kagancangan halaman anjeun ku AMP

Upami halaman sélulér anjeun kaserang tina tingkat mumbul anu luhur sareng tingkat konvérsi anu handap kusabab kecepatan muat halaman anu laun, halaman AMP tiasa janten rahmat anjeun.

Ngamimitian nyiptakeun halaman AMP post-click pikeun nganteurkeun pangalaman browsing seluler gancang, dioptimalkeun, sareng relevan pikeun pengunjung anjeun, sareng ningkatkeun Skor Kualitas sareng konversi anjeun dina prosés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.