Naha aya Resesi?

Sababaraha jalma percanten yén salah ngatur perusahaan, sarakah, ékonomi global, perang, térorisme sareng / atanapi henteu tanggung jawab pamaréntah sadayana parantos nyababkeun resesi global anu urang alami. Tiasa waé. Kuring yakin sadaya ieu tiasa janten gejala… atanapi panginten antrian anu teu dimangpaatkeun ku sababaraha pikiran bisnis anu pangageungna di dunya.

Saur resesi mangrupikeun klimaks parobihan anu dilakukeun ku kamajuan gancang sareng kamekaran téknologi. Derajat opat taun teuing laun, padamelan manufaktur otomatis, sareng aksés inpormasi nyababkeun salah sahiji gangguan global pangbadagna dina kabeungharan sareng wirausaha anu kantos ditingali ku dunya.

Naha éta hartosna sadaya harepan leungit? Henteu! Tapi éta hartosna yén sabagian dunya parantos ngalih kana pakakas anu sanés - nyésakeun seueur batur. Anu mingpin henteu kedah anu jegud atanapi anu berpendidikan ... aranjeunna pengusaha, adaptor, pamikir, sareng anu ngadamel ideu.

Ieu sajarah ngulang nyalira, tapi dina skala éksponénsial anu urang henteu kantos ningali sateuacanna. Gantung pageuh, réaksi gancang, ngalakukeun leuwih… Ieu bakal janten perjalanan anu raheut.

4 Komentar

  1. 1

    Sejarah parantos ngulang deui sateuacan ieu, sababaraha kali deui, sareng bakal teraskeun teras-terasan deui. Éta siklus alami. 2 léngkah payun, saléngkah deui. Boom, bust, boom, bust, boom, bust. Sareng mini-siklus dina siklus anu langkung ageung.

    Kami nembé nembé ngamimitian arus ieu, sareng ageung, mundur. Léngkah-léngkah anu bakal datang ka hareup bakal pikaresepeun, pas aranjeunna dilaksanakeun.

  2. 2

    Resesi mangrupikeun hasil panik di pasar finansial anu turun tina sesa urang. Resesi pernah disebut panik, balik deui dina abad ka-19. Éta henteu rasional, sapertos "kasenangan anu teu rasional" anu terkenal dina gelembung téknologi 1990-an.

    Laju éksponénsial inovasi téknologi sanés panyababna, tapi panginten janten ubar pikeun resesi ieu.

    • 3

      Abdi henteu satuju, Clark! Kumaha carana urang pikeun pamimpin pamaréntah urang pikeun 'bailout' séktor padamelan anu pas anu bakal mayar dina jangka panjang?

  3. 4

    Pos anu pikaresepeun Douglas, sigana mah kaulinan anu nyalahkeun bakal atos atos saatos ku pamali pamaréntahan, ayeuna urang sadar urang kedah nyandak tindakan. Salah sahiji séktor pangageungna anu bakal robih badé janten saklar anu nyambungkeun, daripada ngagorowok, palanggan anjeun. Pariwara nganyenyeri pisan tina sadaya média sosial anu énggal; sareng teu aya anu terang naon anu kedah dilakukeun ngeunaan éta. Bumpy numpak mang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.