Kunaon Pemasar Peryogi CMS dina Toolkit Aranjeunna Taun ieu

sistem manajemén eusi cms

Seueur pemasar di sanés nagara nganggap enteng kauntungan anu saleresna a Sistem Marketing Kandungan (CMS) tiasa nyayogikeun aranjeunna. Platform anu saé ieu nawiskeun kabeungharan nilai anu henteu kapendak anu langkung seueur tibatan ngan ukur ngamungkinkeun aranjeunna ngan ukur nyiptakeun, ngadistribusikaeun sareng ngawas kontén di bisnis.

Naon ari CMS?

A sistem manajemén eusi (CMS) nyaéta platform perangkat lunak anu ngadukung nyiptakeun sareng modifikasi kontén digital. Sistem manajemén eusi ngadukung pamisahan eusi sareng presentasi. Fitur beda-beda sacara lega tapi seuseueurna kalebet publikasi basis wéb, kolaborasi, manajemén format, éditan riwayat sareng kontrol vérsi, ngindeks, milarian, sareng dimeunangkeun. Wikipedia

Dina 2016 urang Laporan Téknologi Pemasaran kami mendakan yén 83% usaha ayeuna nganggo CMS, nempatkeun éta salaku perangkat lunak pamasaran anu paling sering dianggo. Acan, seueur pemasar anu kaleungitan nilai saleresna platform ieu tiasa nawiskeun kana strategi pemasaran sareng ROI anu langkung lega.

Panilitian urang ogé ngungkabkeun yén langkung satengahna pamasar bajoang pikeun yakin ngagunakeun téknologi pamasaran saluareun investasi awal (53%). Kalayan CMS khususna, aya langkung seueur pikeun platform tibatan pemasar anu saleresna sadar, janten penting pisan yén alat-alat ieu digunakeun pikeun ngadukung kreativitas sareng ngadorong para pemasar mikir di luar kotak.

Pamaduan Palang-Saluran

A CMS kedah ngaktipkeun para pemasar pikeun nyayogikeun eusi anu dipersonalisasi anu ngiringan audién sareng konsumén poténsial, ogé ngaréspon kahoyong sareng kabutuhan pangguna. Salaku konsumén ayeuna berinteraksi sareng merek ngalangkungan sababaraha alat anu beda-beda dina sababaraha waktos, cross-device sareng integrasi saluran mangrupikeun dasar tapi tiasa hésé. Laporan 2016 kami mendakan yén parantos réngsé satengahna pemasar (51%) kasusah ngaréaksikeun kana saluran atanapi alat énggal, nyorot yén éta henteu salawasna saderhana ngasupkeun kana strategi CMS.

Pikeun ngahontal lalampahan palanggan anu lancar anu ngamungkinkeun merek pikeun nganteurkeun naon waé anu dipikahoyong ku pelanggan, iraha aranjeunna hoyongna, para pemasar kedah ngutamakeun strategi multi-alat. Ieu ngabutuhkeun tingkat pamahaman anu ningkat, hartosna para pemasar kedah mimiti ngasah sareng latihan katerampilan anu diperyogikeun supaya tiasa ngamanfaatkeun alat ieu ku alesan anu pas. Ieu bakal ngamungkinkeun merek pikeun mikawanoh pentingna CMS dina strategi sareng tujuan anu ngadukung.

Nerapkeun Logika kana CMS

Upami halaman wéb mérek henteu nyayogikeun pangalaman seamless, terintegrasi ieu diintegrasikeun sacara alami, kasempetan nampilkeun dirina pikeun palanggan pikeun milarian tempat sanés upami henteu sugema kana jasa. Panilitian ku Verint sareng IDC mendakan yén jaman digital parantos nyusahkeun merek pikeun nyepeng konsumén sabab inovasi téknologi nyiptakeun langkung seueur pilihan sareng kasempetan pikeun konsumén.

Pikeun mastikeun perjalanan palanggan anu lancar, éta integral pikeun CMS tiasa ngajalankeun lancar nalika dianggo babarengan sareng platform anu sanés, sapertos sistem Manajemen Hubungan Palanggan (CRM). Konsumén kedah janten pusat tina kaputusan pamasaran naon waé sareng ieu henteu bénten nalika mikiran strategi CMS. Parabot kedah diintegrasikeun di panjuru organisasi pikeun kalibet ku konsumén sacara real-time, ngarobah pangunjung kana konsumén anu balik sareng ngamungkinkeun tim pamasaran pikeun ningkatkeun sareng nganalisis sipat pelanggan. Sawangan sareng kaparigelan ieu tiasa digunakeun dina bisnis, nempatkeun tim pamasaran salaku hub pangetahuan anu penting di perusahaan.

Palanggan di Pusat

Tiasa nganteurkeun eusi anu diluyukeun, ngalakonan ngan ukur mungkin upami nasabah aya di tengah stratégi CMS. Ku cara nempatkeun pelanggan di payun, para pemasar kedah ngartos persis jinis eusi anu aranjeunna pilari. Tingkat personalisasi ieu tiasa gampang kahontal ngalangkungan analisis dina-produk atanapi integrasi. Éta bakal ngarecah wawasan di bisnis, ngamungkinkeun tim sareng divisi anu sanés pikeun ngawangun kontén anu paling aya hubunganana sareng palanggan sareng pamangku kapentingan na.

Ku cara ngalakukeun pendekatan ieu sareng strategi CMS, éta bakal ngijinkeun umur panjang tina kontén, ku nangtoskeun naon anu dipikaresep pikeun masa depan anu ditempo, ogé anu ayeuna. Eusi anu dipersonalisasi ieu teras tiasa dibagi-bagi dina sadaya bisnis sareng jaba ka prospek sareng konsumén, ngalangkungan sauntuyan platform téknologi. Ieu bakal ngijinkeun usaha pikeun mangpaatkeun sadaya saluran anu aranjeunna invested nalika komunikasi sareng pangguna dina sadaya tahapan perjalanan nyandak kaputusan.

­­­­­­­­­­­Ayeuna langkung penting tibatan anu kantos dipayunkeun yén pemasar pastikeun aranjeunna terus ngaréaksikeun parobihan dina industri digital. Éta ogé kedah ngagaduhan pamahaman lengkep nalika ngamangpaatkeun alat sareng platform anu ayeuna sareng énggal. Paripolah palanggan teras-terasan dina kaayaan konstan parobihan sareng ku ngagunakeun pakakas anu aya di jaman harita, para pemasar tiasa tetep dua léngkah payun sadaya waktos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.