Naha Henteu Perdebatan sengit?

Aya budak anyar di blok di sisi koméntar bisnis, Perdebatan sengit. Premis jasa luar biasa - nyayogikeun Repository sentral pikeun ngalacak koméntar pangunjung anjeun, ngalegaan koméntar saluareun blog anjeun, sareng nyayogikeun antarmuka anu beunghar pisan pikeun mikeun koméntar.

debat sengit

Aya kalemahan tunggal dina jasa, sanaos éta henteu tiasa dianggo… koméntar dimuat ngalangkungan JavaScript, hal anu henteu tiasa ditingali ku mesin pencari. Upami anjeun gaduh postingan blog anu saé sareng seueur patalimarga anu robih unggal sababaraha menit, crawlers ti Google sareng anu resep henteu bakal aya perhatosan. Koméntar, atanapi 'kontén anu dihasilkeun ku pangguna' penting pikeun blog anjeun sapertos tulisan anjeun!

Henteu sakumaha pentingna tapi tetep bermasalah nyaéta jangji tina Debat sengit yén anjeun tiasa ngekspor koméntar anjeun upami anjeun mutuskeun bakal ninggalkeun jasa. Éta pil anu sesah pikeun diinum ... utamina upami aranjeunna ngan saukur ninggali jasa sareng mareuman situs.

Naha kuring bakal nganggo Debat sengit? Mungkin… upami aranjeunna ninggali metode JavaScript pikeun méréskeun koméntar sareng, tibatan, ngarobih jasa maranéhna pikeun pendekatan 'dibagi' dimana koméntar anu disayogikeun ku blog kuring TAPI ogé dipasang kana jasa aranjeunna. Éta bakal nyayogikeun anu pangsaéna pikeun dua dunya ... sadaya kaunggulan tina panerapanana salian ti kauntungan tina eusi anu dihasilkeun ku pangguna tina situs abdi.

2 Komentar

  1. 1

    Éta mangrupikeun titik anu saé sareng anu kuring reuwas henteu ditingalikeun ti mimiti. Nanging, kuring masih mikir yén jasa éta ngagaduhan poténsi anu hébat. Ayeuna aranjeunna parantos ngalaksanakeun pancén dina nyiptakeun jasa sapertos kieu, anu kedah aranjeunna lakukeun nyaéta ngaleupaskeun API dasar sareng jalma sapertos anjeun sareng kuring ngan ukur badé ngadamel plug-in WordPress anu ngahijikeun koméntar kana unggal tulisan tanpa javascript.

    Éta mangrupikeun konsép anu pikaresepeun… outsourcing koméntar blog anjeun ka jasa sanés. Sigana bakal ngabantosan masalah spam. Ngajantenkeun kuring heran naon deui anu anjeun berpotensi "outsource" dina blog anjeun (sareng di sisi séjén, naon jinis jasa blog anyar anu tiasa disayogikeun).

    Riwayat lalu lintas Alexa na nunjukkeun sababaraha paku utama. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali naha jasa tiasa tumuh sareng ngokolakeun paménta anu ningkat. Sapertos seueur jasa jenis widget blog, upami aranjeunna tumuh gancang sareng henteu tiasa nahan beban, éta nyababkeun sadayana blogna dimuat lambat sareng pangguna tiasa ngaluncatan kapal.

  2. 2

    Hai Douglas. Hatur nuhun pikeun ngeposkeun ngeunaan IntenseDebate. Abdi hoyong alamat sababaraha masalah anjeun. IntenseDebate memang nawiskeun éksportir pikeun WordPress anu nempatkeun koméntar anjeun langsung deui kana sistem komentar propriétik WordPress.

    Ngeunaan nempatkeun koméntar anu dilakukeun dina IntenseDebate langsung kana koméntar WordPress anjeun salaku cadangan, koméntar indéks, sareng API kami (per komén Nuh di luhur), urang ngagaduhan sababaraha fitur anu ageung turun pisan! Kuring henteu acan tiasa ngucurkeun kacang ka umum (sanaos kuring nembé terang), tapi hayu urang sebutkeun yén sadaya daptar kahoyong anjeun bakal katutupan sareng sajumlah fitur anu saé anu sanés.

    Kami milarian uji coba béta pikeun plugin plugin WordPress kami anu badé 2.0. Upami anjeun resep mendakan langkung seueur ngeunaan fitur anu saé kalebet dina ieu sareng daptar daptar béta punten email ka kuring support@intensedebate.com. Abdi hoyong anjeun nganggo IntenseDebate.

    Salam hormat,
    Michael

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.