Naha Henteu Perdebatan sengit?

Aya budak anyar di blok di sisi koméntar bisnis, Perdebatan sengit. Premis jasa luar biasa - nyayogikeun Repository sentral pikeun ngalacak koméntar pangunjung anjeun, ngalegaan koméntar saluareun blog anjeun, sareng nyayogikeun antarmuka anu beunghar pisan pikeun mikeun koméntar.

debat sengit

Aya kalemahan tunggal dina jasa, sanaos éta henteu tiasa dianggo… koméntar dimuat ngalangkungan JavaScript, hal anu henteu tiasa ditingali ku mesin pencari. Upami anjeun gaduh postingan blog anu saé sareng seueur patalimarga anu robih unggal sababaraha menit, crawlers ti Google sareng anu resep henteu bakal aya perhatosan. Koméntar, atanapi 'kontén anu dihasilkeun ku pangguna' penting pikeun blog anjeun sapertos tulisan anjeun!

Henteu sakumaha pentingna tapi tetep bermasalah nyaéta jangji tina Debat sengit yén anjeun tiasa ngekspor koméntar anjeun upami anjeun mutuskeun bakal ninggalkeun jasa. Éta pil anu sesah pikeun diinum ... utamina upami aranjeunna ngan saukur ninggali jasa sareng mareuman situs.

Naha kuring bakal nganggo Debat sengit? Mungkin… upami aranjeunna ninggali metode JavaScript pikeun méréskeun koméntar sareng, tibatan, ngarobih jasa maranéhna pikeun pendekatan 'dibagi' dimana koméntar anu disayogikeun ku blog kuring TAPI ogé dipasang kana jasa aranjeunna. Éta bakal nyayogikeun anu pangsaéna pikeun dua dunya ... sadaya kaunggulan tina panerapanana salian ti kauntungan tina eusi anu dihasilkeun ku pangguna tina situs abdi.

2 Komentar

  1. 1

    Éta mangrupikeun titik anu saé sareng anu kuring reuwas henteu kajawab awal. Najan kitu, kuring masih nganggap jasa éta boga poténsi hébat. Ayeuna aranjeunna parantos ngalaksanakeun pagawéan pikeun nyiptakeun jasa sapertos kieu, sadaya anu aranjeunna kedah laksanakeun nyaéta ngaleupaskeun API dasar sareng jalma-jalma sapertos anjeun sareng kuring ngan ukur bakal narékahan pikeun nyiptakeun plug-in WordPress anu ngahijikeun koméntar kana unggal tulisan tanpa. javascript.

    Ieu jenis konsép metot… outsourcing komentar blog anjeun ka layanan séjén. Meureun bakal mantuan kalawan isu spam. Ngajantenkeun kuring heran naon deui anu anjeun tiasa berpotensi "outsource" dina blog anjeun (sareng di sisi flip, naon jinis jasa blog énggal anu tiasa disayogikeun).

    Sajarah lalu lintas Alexa na nunjukkeun sababaraha lonjakan utama. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali upami jasa éta tiasa tumbuh sareng ngadamel paménta anu ningkat. Sapertos seueur jasa jinis widget blog, upami aranjeunna tumbuh gancang teuing sareng henteu tiasa nahan beban, aranjeunna nyababkeun sadaya blogna dimuat lambat sareng pangguna tiasa ngaluncat kapal.

  2. 2

    Hi Douglas. Hatur nuhun pikeun ngeposkeun ngeunaan IntenseDebate. Abdi hoyong naroskeun sababaraha masalah anjeun. IntenseDebate nawiskeun eksportir pikeun WordPress anu nempatkeun koméntar anjeun langsung kana sistem koméntar proprietary WordPress.

    Ngeunaan nempatkeun koméntar anu dilakukeun dina IntenseDebate langsung kana koméntar WordPress anjeun salaku cadangan, koméntar ngindeks, sareng API kami (per koméntar Nuh di luhur), kami ngagaduhan sababaraha fitur anu ageung anu bakal turun langsung! Abdi teu tiasa ngabahekeun kacang sacara umum (sanaos kuring nebak kuring ngan ukur), tapi hayu urang nyarios yén sadaya daptar kahoyong anjeun bakal ditutupan sareng seueur fitur anu sanés.

    Kami milarian panguji béta pikeun plugin WordPress anu bakal datang versi 2.0. Upami anjeun resep milarian langkung seueur ngeunaan fitur-fitur anu luar biasa anu kalebet dina ieu sareng kéngingkeun daptar béta punten email ka kuring di support@intensedebate.com. Abdi hoyong anjeun nganggo IntenseDebate.

    Salam hormat,
    Michael

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.