Naha industri pilem gagal, sekuelna

tukang Desember, Kuring nyerat éntri ngeunaan kunaon industri pilem gagal. Sugan kuring kedah nyerat naha gagal 'urang'. Ironisna, ieu anu teras tina éntri éta. Wengi ayeuna, barudak sareng kuring angkat sareng ningali Bajak laut ti Karibia, Dodo Maot Lalaki. Aranjeunna kedahna ngan saukur nyebutna, Bajak Laut Karibia, Hayu Susu Seueur Pilem tina ieu salaku Urang Tiasa.

Pangaruh dina pilem luar biasa sareng pilemna ngahibur. Nanging, tanpa ngarusak éta kanggo sadayana, tungtung na tinggaleun unggal panto dibuka pikeun pilem salajengna. Pondokna, kuring nonton 160 menit pilem tanpa tungtung. Henteu aya tungtungna! Henteu hiji !!! Kuring bahkan lungguh ngalangkungan kiridit pikeun nonton adegan alit anu lucu di tungtungna sareng asa ku éta. (Sacara téknis, éta nyésakeun bagian anu sanés tina plot henteu nyambung).

Hapunten, Disney! Anjeun niup na. Kuring bakal ngantosan Pirates Part III dina video. Anjeun leres-leres kedah isin ka diri anjeun.

Naon hubunganana ieu sareng pamasaran? Paralelana sami sareng paguneman batur sapagawean kuring, Pat Coyle, ngamimitian dina blogna ngeunaan iklan, pamasaran, sareng budaya. Pat nyatakeun, "urang tiasa ngagunakeun carita-carita éta pikeun ngawartosan jalma-jalma ngeunaan naon anu aranjeunna hoyong ngupingkeun, sareng kéngingkeun artos aranjeunna salaku tukeran pikeun rasa minuhan samentawis. Éta sanés bisnis anu kuring pikahoyong. ”

Pilem mangrupikeun pengecualian tina aturan ieu ... urang leres-leres mayar perasaan minuhan samentawis éta. Nanging, kecap minuhan mangrupikeun rujukan kana kasimpulan atanapi akhir. Bayangkeun upami anjeun henteu kéngingkeun perasaan minuhan samentawis. Dina kasus éta, tujuanana nyaéta nipu konsumén sareng mastikeun meunang artos aranjeunna. Éta anu nguciwakeun kuring ngeunaan pilem ieu. Tujuan pilem éta sanés ngan saukur ngahasilkeun artos anu langkung seueur tibatan anu dibutuhkeun pikeun ngadamel pilem, tujuanana nyaéta ogé ngantepkeun kuring teu acan kaeusi janten kuring nyéépkeun langkung seueur artos dina Teras pilem ogé!

Biasana bioskop-bioskop aya balébat nalika nyerat tuluyan atanapi ngalakukeun pembuatan ulang. Ayeuna éta sadayana mangrupikeun bagian tina bisnis ngadamel pilem. Kami parantos kaleungitan fokus kana 'seni' sareng dilelepkeun ku ngahijina infomersial sareng pilem. Sahanteuna kaseueuran informasional gaduh jaminan artos uih deui. Kasép teuing artos kuring kéngingkeun pilem ieu.

Arrrrrrrr!

One comment

  1. 1

    Naha anjeun terang kumaha Hollywood ngahartikeun Pilem Art?

    Upami éta henteu ngahasilkeun artos, éta mangrupikeun Pilem Art.

    Serius.

    Kitu cenah, kuring kedah ngaku yén, nalika pamajikan sareng kuring gaduh kasempetan ningali pilem babarengan, kami leres-leres ningali Bajak Laut. Sareng thourougly mikaresep éta.

    Pikeun kuring, Pirates mangrupikeun pilem anu pikaresepeun. Éta henteu ngaku langkung. Sareng pilem sapertos kitu kuring mendakan éta cemerlang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.