Kunaon Fitur Pilarian sareng Papanggihan Twitter sanés mangrupikeun Parobihan Kaulinan

milarian twitter

Twitter ngagaduhan ngumumkeun sakumpulan fitur anyar anu ningkatkeun fitur pamilarian sareng pamanggihan. Anjeun ayeuna tiasa milarian sareng anjeun ditingalikeun Tweet, artikel, akun, gambar sareng pidéo anu relevan. Ieu parobihan:

  • Koréksi éjahan: Upami anjeun salah eja istilah, Twitter otomatis bakal nunjukkeun hasil pikeun pamundut anu anjeun pikahoyong.
  • Saran anu aya hubunganana: Upami anjeun milari topik anu jalma nganggo sababaraha istilah, Twitter bakal masihan bongbolongan anu relevan pikeun istilah anu sami.
  • Hasil sareng nami asli sareng nami nami: Nalika anjeun milarian nami sapertos 'Jeremy Lin,' anjeun bakal ningali hasil anu nyebatkeun nami asli jalma éta sareng nami pangguna akun Twitter na.
  • Hasil tina jalma anu anjeun nuturkeun: Salian ti ningali 'Sadayana' atanapi 'Top' Tweet pikeun milarian anjeun, anjeun ogé ayeuna tiasa ningali Tweet ngeunaan hiji topik anu dibéré ukur ti jalma anu anjeun nuturkeun.

Nalika kuring ngaheureuykeun upaya rékayasa, kuring henteu ningali tipayun fitur Pamilarian & Pamanggihan Twitter anyar salaku pangubaran kaulinan ku dua alesan:

1. Pembaruan Twitter dina Laju Pikiran-Tiupan

Unggal dinten, aya 1 juta akun Twitter anyar anu didamel sareng 175 juta Tweet dikirim! Aliran inpormasi konstan ieu saé, tapi henteu masihan pinjaman pikeun milarian sareng mendakan. Kuring ngan ukur henteu teuleum kana tweet pikeun topik-topik anu tangtu; tibatan, kuring milarian jalma anu dipikaresep pikeun dituturkeun.

2. Twitter Anu Dicerna Di Luar Twitter.com 

Naon anu ngajantenkeun Twitter suksés pisan dina taun-taun awal, nyaéta yén inpormasi tiasa didamel, dicerna, sareng dibagi lengkep misah ti Twitter.com. Suite API anu mantep ieu ngabantosan pikeun tumuh tanam. Sakumaha sesah na execs Twitter nyobian nyandak jalma deui Twitter.com, jalma-jalma teu nyaman nganggo sareng ningali tweet dina platform pihak katilu sanés. Kusabab kitu, fitur Pamilarian & Penemuan Twitter moal katingali ku seueur pangguna beurat.

Hiji peringatan, insinyur di Twitter anu nuju mingpin tanggung jawab, Pankaj Gupta pisan bakatna; anjeunna nolak tawaran ti Google sareng Facebook pikeun damel di Twitter. Anjeunna pasti cekap pinter pikeun ngabuktikeun kuring salah.

Naon anu anjeun pikirkeun? Naha fitur-fitur anyar ieu bakal janten bursa pikeun twitter? Ninggalkeun pikiran anjeun sareng koméntar ieu di handap.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Twitter sorangan mangrupakeun changer kaulinan, urang sadayana ngagunakeun eta dina cara béda jeung masih nyobian pikeun neuleuman poténsi, sakumaha memang Twitter sorangan. Naon waé tambahan kana pilihan milarian anu pikasieuneun disambut. Senang ngobrol ngeunaan topik najan kuring ngabagéakeun éta, Hatur nuhun Paul

    • 3

      @twitter-205666332: disqus Hatur nuhun pikeun komentar anjeun! Twitter mangrupakeun changer kaulinan; luar biasa naon 140 pembaruan karakter hartosna pikeun dunya sosial sareng online.

      Jigana anjeun bakal ningali beuki loba, Twitter nyoba ngajalankeun leuwih fungsionalitas kaluar fitur nu aya, sabalikna tina ngamekarkeun leuwih fitur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.