Kunaon Fitur Pilarian sareng Papanggihan Twitter sanés mangrupikeun Parobihan Kaulinan

milarian twitter

Twitter ngagaduhan ngumumkeun sakumpulan fitur anyar anu ningkatkeun fitur pamilarian sareng pamanggihan. Anjeun ayeuna tiasa milarian sareng anjeun bakal ditingalikeun Tweet, artikel, akun, gambar sareng pidéo anu relevan. Ieu parobihan:

  • Koréksi éjahan: Upami anjeun salah eja istilah, Twitter otomatis bakal nunjukkeun hasil pikeun pamundut anu anjeun pikahoyong.
  • Saran anu aya hubunganana: Upami anjeun milari topik anu jalma nganggo sababaraha istilah, Twitter bakal masihan bongbolongan anu relevan pikeun istilah anu sami.
  • Hasil sareng nami asli sareng nami nami: Nalika anjeun milarian nami sapertos 'Jeremy Lin,' anjeun bakal ningali hasil anu nyebatkeun nami asli jalma éta sareng nami pangguna akun Twitter na.
  • Hasil tina jalma anu anjeun nuturkeun: Salian ti ningali 'Sadayana' atanapi 'Top' Tweet pikeun milarian anjeun, anjeun ogé ayeuna tiasa ningali Tweet ngeunaan hiji topik anu dibéré ukur ti jalma anu anjeun nuturkeun.

Nalika kuring ngaheureuykeun upaya rékayasa, kuring henteu ningali tipayun fitur Pamilarian & Pamanggihan Twitter anyar salaku pangubaran kaulinan ku dua alesan:

1. Pembaruan Twitter dina Laju Pikiran-Tiupan

Saban dinten, aya 1 juta akun Twitter anyar anu didamel sareng 175 juta Tweet dikirim! Aliran inpormasi konstan ieu saé, tapi henteu masihan pinjaman pikeun milarian sareng mendakan. Kuring ngan ukur henteu teuleum kana tweet pikeun jejer anu tangtu; tibatan, kuring milarian jalma anu dipikaresep pikeun dituturkeun.

2. Twitter Anu Dicerna Di Luar Twitter.com 

Naon anu ngajantenkeun Twitter suksés pisan dina taun-taun awal, nyaéta yén inpormasi tiasa didamel, dicerna, sareng dibagi lengkep misah ti Twitter.com. Suite API anu mantep ieu ngabantosan pikeun tumuh tanam. Sakumaha sesah na execs Twitter nyobian nyandak jalma deui Twitter.com, jalma-jalma teu nyaman nganggo sareng ningali tweet dina platform pihak katilu sanés. Kusabab kitu, fitur Pamilarian & Penemuan Twitter moal katingali ku seueur pangguna beurat.

Hiji peringatan, insinyur di Twitter anu nuju mingpin tanggung jawab, Pankaj Gupta pisan bakatna; anjeunna nolak tawaran ti Google sareng Facebook pikeun damel di Twitter. Anjeunna pasti cekap pinter pikeun ngabuktikeun kuring salah.

Naon anu anjeun pikirkeun? Naha fitur-fitur anyar ieu bakal janten bursa pikeun twitter? Ninggalkeun pikiran anjeun sareng koméntar ieu di handap.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Twitter sorangan mangrupikeun panukeur gim, urang sadayana nganggo éta dina cara anu béda sareng masih nyobian pikeun méréskeun poténsialna, sapertos Twitter sorangan. Sagala tambahan kana pilihan milarian anu pikasediheun disambut. Senang nyarios perkawis sanaos kitu kuring ngabagéakeun éta, Nuhun Paul

    • 3

      @ twitter-205666332: disqus Hatur nuhun kana koméntar anjeun! Twitter mangrupikeun bursa; luar biasa naon hartosna 140 pembaruan karakter pikeun dunya sosial sareng online.

      Kuring pikir anjeun bakal ningali langkung seueur, Twitter nyobian ngiringan seueur fungsionalitas tina fitur anu aya, sabalikna tina ngembangkeun langkung seueur fitur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.