Kunaon RFPs Wéb Henteu Gawe

orok geregeteun

salaku agénsi digital dina bisnis ti saprak 1996, kami ngagaduhan kasempetan pikeun nyiptakeun ratusan halaman wéb perusahaan sareng nirlaba. Kami parantos diajar seueur di sapanjang jalan sareng ngagaduhan prosés kami ka mesin anu di minyak.

Prosés urang dimimitian ku a cetak biru halaman wéb, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun sababaraha padamelan awal sareng palu rinci sareng klién sateuacan urang jauh teuing kana jalan ngadugikeun sareng ngararancang.

Sanaos kanyataanna yén prosés ieu jalan leres-leres leres pisan, urang masih kénéh nyanghareupan RFP anu pikasieuneun ti jaman ka jaman. Naha aya anu resep ka RFP? Teu sangka. Acan aranjeunna tetep janten norma pikeun organisasi anu milari titik awal nalika aranjeunna peryogi proyék halaman wéb dieksekusi.

Ieu rahasia: RFPs Website henteu jalan. Aranjeunna henteu saé pikeun klien sareng aranjeunna henteu saé pikeun agénsi.

Ieu carita anu ngagambarkeun naon anu kuring carioskeun. Hiji organisasi nembé sumping ka kami milari bantosan pikeun halaman wéb na. Aranjeunna ngagaduhan RFP sasarengan dibandingkeun sareng standar fitur, sababaraha pamundut anu unik, sareng item daptar keinginan anu biasa (kalebet standar lami anu saé: "kami hoyong halaman wéb anyar kami gampang dijalankeun").

Dugi ayeuna mah saé. Nanging, kami ngajelaskeun yén prosés kami dimimitian ku cetak biru halaman wéb, anu dirancang pikeun masihan sakedik konsultasi, perencanaan, sareng waktos pemetaan situs sateuacan urang komitmen pikeun harga. Aranjeunna sapuk pikeun samentawis nempatkeun RFP ka gigir sareng mimitian ku cetak biru sareng urang tiasa ngamimitian.

Salami rapat blueprint anu munggaran, urang ngempelkeun sababaraha tujuan khusus, naroskeun, sareng ngabahas skenario pamasaran. Salami diskusi urang, janten jelas yén sababaraha barang dina RFP henteu peryogi deui sakali kami ngajawab sababaraha patarosan sareng nawiskeun naséhat kami dumasar kana taun pangalaman.

Kami ogé mendakan sababaraha pertimbangan énggal anu henteu kalebetkeun kana RFP. Klién kami resep pisan yén kami tiasa "ngaoptimalkeun" saratna sareng pastikeun kami sadayana dina halaman anu sami ngeunaan naon rencana éta.

Salaku tambahan, kami tungtungna nyimpen artos klien. Upami urang ngadugikeun harga dumasar kana RFP, urang bakal dumasar kana sarat anu sanés pas pikeun organisasi. Sabalikna, kami konsultasi sareng aranjeunna pikeun nyayogikeun alternatif anu duanana langkung pas sareng langkung hemat biaya.

Kami ningali skénario ieu terus-terusan, sabab éta kami komitmen pisan kana prosés cetak biru sareng naha urang henteu percanten kana RFPs halaman wéb.

Ieu mangrupikeun masalah mendasar sareng RFPs - aranjeunna ditulis ku organisasi anu nyungkeun bantosan, tapi aranjeunna nyobian langkung tipayun ngaramal solusi anu leres. Kumaha anjeun terang yén anjeun peryogi ahli sihir konfigurasi produk? Naha anjeun yakin rék ngasupan daérah ukur anggota? Naha anjeun milih fitur ieu tibatan fitur éta? Éta sami sareng angkat ka dokter pikeun kéngingkeun diagnosis sareng pangobatan, tapi nyuhungkeun pangobatan khusus sateuacan anjeun nganjang ka kantorna.

Janten upami anjeun ngarencanakeun proyek halaman wéb anu anyar, punten cobian pikeun megatkeun kabiasaan RFP. Dimimitian ku paguneman sareng perencanaan jeung agénsi anjeun (atanapi agénsi poténsial) sareng nyandak pendekatan langkung tangkas kana proyék halaman wéb anjeun. Kaseueuran waktos anjeun bakal mendakan yén anjeun bakal kéngingkeun hasil anu langkung saé sareng anjeun bahkan tiasa ngahémat artos!

7 Komentar

  1. 1

    Abdi henteu satuju. RFP henteu ngan ukur ide anu pikareueuseun pikeun halaman wéb, éta mangrupikeun gagasan anu pikareueuseun pikeun proyek naon waé.

    Alesanna nyaéta anu anjeun sebutkan di luhur. Tapi ieu alesan anu paling penting naha RFP henteu jalan: aranjeunna nganggap klien parantos ngalaksanakeun sagala inovasi.

    Upami anjeun tiasa berinovasi tanpa pitulung, teras naon anu nyebatkeun ngeunaan sudut pandang anjeun kana bantosan anu anjeun pikir butuhkeun?

  2. 3

    Kuring bakal nyayogikeun proposal dumasar kana RFP pikeun halaman wéb, tapi éta bakal meryogikeun inpormasi anu langkung ageung ku klien kumargi urang langkung resep ngagaduhan hubungan anu lumangsung tibatan padamelan proyek.

  3. 4
  4. 5

    Saur saur. Ieu leres kanggo halaman wéb… sareng unggal produk atanapi jasa sanés anu sanés komoditas mutlak. RFP nyobian ngitung hal (sahingga urang tiasa ngabandingkeunana dina spreadsheet) anu nolak kuantifikasi. Kacuali anjeun naroskeun tanda petik, sebutkeun, mobil karéta tina pelet bijih beusi (sareng panginten henteu ogé!), Anjeun kedah ngaidentipikasi panyadia anu dipercaya sareng ngantepkeun janten penasihat prosés. Upami teu kitu, hasilna mangrupikeun "katingalina saé dina kertas," tapi anu henteu tiasa dianggo saé di dunya nyata.

  5. 7

    Kasimpulanna: Kaseueuran Klién henteu terang naon anu aranjeunna pikahoyong, tapi kaseueuran aranjeunna henteu terang naon anu aranjeunna peryogikeun ...... penginjilan langgeng ti agénsi… ..

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.