Naha Anjeun Henteu Ngan Ngan Salin Amazon.com

Amazon

Tim Tuitive masih nyobian netep saatos taun ayeuna Kidul Ku Kidul Kulon Interaktif (SXSWi) konperénsi dina Maret. Urang sadayana ngagaduhan waktos anu saé sareng diajar seueur ngeunaan komunitas interaktif sareng naon anu bakal datang salajengna. Aya seueur sési anu narik tina panel sareng tim Gmail dugi ka

Masak pikeun Nerds, seueur anu parantos muncul online. Abdi hoyong bagikeun salah sahiji karesep kuring sareng anjeun.

Ngungkabkeun Harta Desain ti Amazon ku Jared Spool

Jared Spool mangrupikeun pamimpin dina dunya Pangalaman Pamaké, khususna dina rohangan panilitian kuantitatif. Anjeunna parantos damel sareng Amazon.com mangtaun-taun, nganalisis pola patalimarga sareng nyobian ningkatkeun pangalaman pangguna ngeunaan pembeli Amazon. Obrolanna ngagaduhan dua hal anu penting.

  1. Anjeunna nunjukkeun hal-hal anu pikaresepeun anu dilakukeun ku Amazon sareng fitur-fitur anyar sareng teras-terasan ngalaksanakeun parobihan alit pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna.
  2. Anjeunna ogé ngabahas yén anjeun moal tiasa ngalakukeun hal anu sami sapertos Amazon sareng ngarepkeun hasil.

Naha urang sadayana henteu tiasa nyalin Amazon? Dina hiji kecap "patalimarga."

Amazon parantos ngagaduhan 71,431,000 pengunjung saprak Désémber 2008. Aranjeunna parantos ngalayanan 76,000,000 palanggan saprak aranjeunna diluncurkeun. Aya 24 pesenan disimpen unggal detik. Naha halaman wéb anjeun ngagaduhan jinis nomer patalimarga éta?

Tambang ogé.

Conto anu paling dianggo Jared nyaéta ulasan anu dihasilkeun ku pangguna. Kaseueuran jalma mendakan ulasan janten seueur ngabantosan nalika ngagaleuh online, sareng ulasan pangguna dina Amazon dipuji pisan. Janten naha anjeun henteu tiasa ngan ukur nambihan ulasan pangguna dina situs anjeun? Jared nyebatkeun panilitian anu nunjukkeun gaduh kirang ti 20 ulasan ngeunaan produk saleresna henteu ngabantosan jalma pikeun mutuskeun produk naon anu aranjeunna pikahoyong. Dina sababaraha kasus éta saleresna ngirangan persépsi positip barang.

Anjeunna terus ngabagi yén ngan sakitar 1 ti 1,300 pembeli anu saleresna nyerat ulasan. Pikirkeun sabaraha ulasan online anu anjeun parantos nyerat versus sabaraha anu anjeun kantos baca. Janten pikeun kéngingkeun 20 ulasan éta pikeun ngabantuan penjualan hiji barang anjeun kedah ngagaduhan 1.3 Juta jalma mésér hiji barang. Wah.

Abdi ajak anjeun nonton Presentasi Jared (tingali kahandap). Anjeunna calik pisan sareng gampang ngadangukeun.

Kuring ogé ngadorong anjeun pikeun mastikeun anjeun teras-terasan ningkatkeun produk online ku cara anu paling raos pikeun situs anjeun. Unggal situs béda, éta ngagaduhan pangguna anu béda sareng pangguna éta ngagaduhan kabutuhan anu béda. Teu aya fitur peluru sihir pikeun kasuksésan online. Hiji-hijina cara pikeun mastikeun kasuksésan anjeun nyaéta ngadangukeun pangguna anjeun, sareng teras-terasan ningkatkeun alat anu diperyogikeun pikeun ngarengsekeun tugasna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.