Kunaon Usaha Anjeun Kedah Ngamangpaatkeun Pidéo dina Marketing

Naha Gunakeun Pamasaran Pidéo?

Kami parantos ningkatkeun usaha video kami di dieu di Martech sareng éta parantos saé… ngiringan langkung jero dina Youtube sareng média sosial kalayan Klip Pemasaran 1 dugi ka 2 menit.

Hanjakalna, masih seueur mitos di luar sana perkawis biaya sareng usaha diperyogikeun pikeun ngahasilkeun pidéo anjeun nyalira pikeun usaha pamasaran. Pangpangna pikeun anjeun, anjeun henteu kedah ngerjakeun sadaya tantangan téknologi - aya pilihan anu hadé hosting pidéo anjeun ayeuna sayogi.

Pidéo kirang dimangpaatkeun, ngajantenkeun investasi anu sampurna pikeun perusahaan anjeun kusabab pesaing anjeun henteu ngamangpaatkeun éta tapi éta nyetir statistik Dursasana sareng konversi anu endah. Pamasaran pidéo mobile terus tumuh sabab layar sareng bandwidth anu éndah ngamungkinkeun jam-jam ningali pribadi. Pidéo bahkan a strategi anu narik ati nalika ngeunaan email… Anu henteu ngadukung pidéo tapi tiasa nyetir seueur klik-liwat deui.

Pidéo mangrupikeun salah sahiji cara anu paling épéktip pikeun nempatkeun pesen anjeun sateuacan pemirsa. Dina infographic ieu, tingali naha pidéo tiasa dianggo, sareng kumaha ngamanpaatkeunana dina pamasaran anjeun.

Infographic Ieu ngajelaskeun naha anjeun strategi pemasaran kedah ngamangpaatkeun pidéo, dimana mendakan ideu, prosés nyiptakeun pidéo, kumaha cara ngadistribusikaeunana, naon anu paling saé, sareng sababaraha tips tambihan.

video-marketing-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.