Naha Stratégi Jaringan anjeun Gagal Anjeun

jejaringMinggu ieu kuring hadir pikeun Téknik, acara jejaring régional anu hebat anu ngagabungkeun panyatur hébat dituturkeun ku jaringan aktip sareng ahli téknologi di daérah éta. Pembicara minggu ieu nyaéta Tony Scelzo, pangadeg Tukang hujan - organisasi induk ka Techmaker.

Tony sareng kuring ngabagi sumanget pikeun jejaring urang - offline na milik online. Anjeunna tiasa ngawangun jaringan anu luar biasa tina langkung ti 1,700 anggota di dieu di daérah sareng ayeuna ngembang sacara nasional. Sigana kuring parantos ngawangun jaringan anu luar biasa online… tapi teraskeun diajar seueur ngeunaan jaringan ti Tony.

Salah sahiji konci presentasi Tony nyaéta 80% palanggan énggal anjeun moal datang tina jaringan langsung anjeun. Seueur teuing jalma anu ngagabung kana jaringan sareng ngiringan konperénsi atanapi acara anu hoyong angkat sareng tumpukan kartu prospek. Kanyataanna nyaéta jejaring meryogikeun langkung ti hiji strategi - Tony parantos ngabagi kana opat:

Opat Stratégi jejaring

  • Ranté dahareun - naha anjeun nyambung sareng propésional sanés anu ngalayanan pemirsa anu sami? Pikeun urang agen, Profesional IT, pengacara, akuntan, investor, jst anu sanésna aya dina ranté katuangan. Kuring kedah neraskeun jaringan sareng jalmi-jalmi éta ngarah tiasa ngarujuk klien ka organisasi kami.
  • kajadian - naha anjeun sadar kana kajadian anu kajantenan internal pikeun organisasi anu memicu kakosongan anu tiasa dieusian ku produk atanapi jasa anjeun? Pikeun agénsi kami, acara anu aya sareng tilu urang konci kami parantos janten Chief Marketing Officer atanapi VP Marketing anu énggal. Urang kedah waspada nalika pamasaran silih tukeur ka perusahaan sahingga urang tiasa hadir pikeun ngabantosan kapamimpinan énggal.
  • Influencer / Putusan-kaputusan - saha anu mangaruhan? Kadang-kadang éta anu gaduh usaha tapi sababaraha kali aya jalma damel di departemén anu ngagaduhan pangaruh ageung kana pameseran atanapi perekrutan perusahaan. Pikeun urang, ieu tiasa janten pangembang, insinyur penjualan atanapi bahkan CEO. Penting pikeun urang jaringan sareng jalma-jalma éta ngarah urang tiasa ngenalkeun internal ti jaman ka jaman.
  • Ecological - ampir unggal perusahaan ngagaduhan tempat khusus anu tiasa dilakukeun ku aranjeunna dina jero. Kami mangrupikeun téknologi sareng Software salaku organisasi Jasa sareng firma anu nanem modal di dalamnya. Kusabab agénsi urang gaduh seueur pangalaman SaaS, urang ngartos basa sareng padamelan internal perusahaan-perusahaan ieu - janten kamampuan urang ngaeksekusi strategi henteu kalem ku diajar modél bisnis atanapi prosés internal organisasi éta. Urang ngan saukur pencét taneuh jalan.

Aya tilu tindakan anu tiasa anjeun nyungkeun dina jaringan anjeun - perkenalan, rujukan sareng rekomendasi. Gumantung kana hubungan anjeun sareng kontak primér, tong ragu pikeun nyungkeun jinis anu leres ... kalayan rekomendasi ngan ukur datang tina sambungan anu kuat.

Nalika anjeun mikirkeun jaringan online anjeun sareng target audién anu anjeun pikahoyong ngahontal, naha anjeun ngémutan panyambung sekundér ieu? Anjeun kedah janten!

2 Komentar

  1. 1

    Pos anu saé, Doug. Jejaring nyanghareupan boh élmu boh seni. Anjeun kasimpulan tina opat sumber poténsi bisnis Tony 'Scelzo ngingetkeun kuring yén kuring salawasna kedah milarian:

    -Profesional sanés anu nyauran klien poténsial anu sami sareng kuring
    -Kajadian anu nyababkeun calon palanggan peryogi jasa kuring
    -Manusia anu nyandak kaputusan pikeun nyéépkeun artos pikeun jasa kuring, dibarengan ku pangaruh industri - Ieu salah tangguh; aranjeunna sering jalma anu bénten-bénten anu nyarios "bahasa" anu beda pisan tibatan pangguna akhir jasa kuring.
    -Jinis khusus perusahaan sareng jalma-jalma dina éta anu paling nguntungkeun tina jasa kuring.

    Ieu atra, tapi henteu gampang. Tapi nerapkeun élmu ieu raray raray tatap muka mangrupikeun konci pikeun langkung seueur bisnis.

    Jeffrey Gitomer nyarios: sagala hal anu sami, jalma mésér ti jalma anu aranjeunna resep. Sagala hal henteu sami, jalma masih ngagaleuh ti jalma anu aranjeunna resep. Téknologi pamasaran, otomatis ditambah jaringan (interaksi manusa) sami-sami suksés.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.