WHYAnalytics: Saha Anu Nganjang ka Loka anjeun?

naha analytics nyata waktu

Has analytics nyayogikeun seueur wawasan kana "sabaraha", "iraha" sareng "dimana" datang datang sareng dina situs anjeun, tapi henteu seueur inpormasi naha aranjeunna leres-leres na. Ngartos saha anu datang tiasa nyababkeun stratégi eusi anu ningkat janten anjeun tiasa ngambah émosina pangunjung sareng langkung ngartos maksudna.

VisualDNA parantos ngaluncurkeun WHYanalytic, anyar (gratis) analytics alat anu propil pangunjung situsna. Éta masihan panerbit sareng pamilik halaman wéb pandangan nyata-waktos kana patalimarga situs na dumasar kana ciri émosional pangunjung - nunjukkeun naha aranjeunna nganjang, nalika aranjeunna didatangan.

Kumaha? WHYanalytic instan cocog sareng patalimarga situs ngalawan basis data global VisualDNA langkung ti 160 juta pangguna propil pikeun ngajentrekeun saha anu nganjang kana situs éta dina waktos éta sareng naon anu memotivasi aranjeunna pikeun ngalakukeunana (data ngalangkungan langkung ti 120 ciri émosional anu béda).

naha_smaller_news_realtime

WHYanalytic manpaat pikeun panerbit sareng pangiklan?

  • Tiasa nunjukkeun pangiklan kumaha ngahontal pamiarsa panerbit dumasar kana sipat émotipna
  • Kéngingkeun visual ngeunaan kumaha parobih kapribadian pemirsa na sapanjang dinten / bulan / taun
  • Aranjeunna tiasa nyayogikeun eusi / tulisan berita sareng olahtalatah pikeun pangunjung dumasar kana kapribadian, minat sareng kabutuhanna
  • Ngajalajah pangunjung anu anyar berharga tinggi anu narik langkung seueur merek / pangiklan anu langkung saé

Basajan pikeun diterapkeun sareng gratis dianggo, WHYanalytic mangrupikeun alat énggal ti VisualDNA anu nyayogikeun wawasan anu langkung jero kana WHO anu nganjang halaman wéb anjeun: ngalangkungan web standar analytics sareng demografi tradisional. Pendakan sareng ngabandingkeun karakteristik kapribadian jalma asli anu aya di tukangeun patalimarga anjeun pikeun ngartos NAHA aranjeunna tiasa didatangan. Upami Google Analytics ngawartosan anjeun dimana, naon sareng iraha patalimarga wéb, WHYanalytic nyaritakeun saha sareng kunaon.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.