Rencanana, Bagikeun, Kolaborasi sareng Sebaran Karya Kreatif

ulasan kréatip

Kami parantos nyerat ngeunaan Digital asset Manajemén di tempo anu kalangkung. Widen, perusahaan Digital Asset Management, ayeuna parantos damel sareng ConceptShare. Papasangan platform ieu ngamungkinkeun anjeun ngarencanakeun, ngabagi, kolaborasi sareng ngadistribusikaeun karya kreatif anjeun. Ieu mangrupikeun pasangan anu saé… ngamungkinkeun prosés aliran kerja di sakitar aset digital - khususna bandwidth-ageung, distribusi file video ageung

ConceptShare nyaeta Manajemén Operasi Kreatif (COM) platform anu ngamungkinkeun tim jasa pamasaran sareng kréatip pikeun rute, marios, kolaborasi sareng nyatujuan karya kréatip; gambar, dokumén, halaman wéb, aset audio, aset interaktif sareng asét pidéo. Widen parantos ngahijikeun Media Koléktif sareng ConceptShare pikeun nawiskeun pakakas anu mantep ieu pikeun sadaya palanggan Widen.

concepthare ngalegaan integrasi

Widen / ConceptShare Aliran Kerja Integrasi

  1. Pamaké anu lega upload aset (s) kana situs DAM
  2. Pamaké milih ngirim aset (s) ka rohangan kerja na di ConceptShare tina halaman Detil Aset. Kamampuh ngirim aset ka ConceptShare diidinan ku Peran.
  3. Administrator lebet kana ConceptShare sareng milampah tinjauan kreatif pikeun aset (kalebet rute, koméntar, markup, persetujuan sareng jalan satapak Inok). Pangguna anu ngagaduhan kaistiméwaan administrasi ConceptShare tangtu tiasa ngatur panaliti (nyaéta, ngondang individu pikeun masihan koméntar sareng markup asset (s) di rohangan kerja.
  4. Aset diédit di luar ConceptShare numutkeun koméntar sareng markup anu dilakukeun nalika prosés marios kréatip
  5. Aset anu diédit diunggah deui kana ConceptShare. Administrator nandaan asétna disatujuan or réngsé
  6. Aset anu disahkeun dikirim deui ka situs DAM pangguna

Jadwalkeun atanapi nonton a demonstrasi Widen ayeuna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.