Tambihkeun Widget Rotator Gambar Responsif Ka Situs anjeun Dina Sakur Platform

Gambar Rotator Widget

Mangtaun-taun ka tukang, kuring kuciwa pikeun terang yén teu aya cara anu saderhana pikeun muterkeun gambar dina WordPress ku kituna kuring ngembangkeun Gambar Rotator Widget Plugin pikeun WordPress. Nanging, salami sababaraha taun, WordPress ningkatkeun kamampuanna sareng seueur plugins sanés, tukang halaman, antarmuka pangguna widget énggal, sareng alat pihak katilu parantos muncul. Henteu aya gunana pikeun urang teraskeun ngembangkeun plugin supados urang lirén ngadukung sareng ngapdet éta.

Widget Galeri Poto Elfsight Responsif

Rekomendasi kami nyaéta platform anu disebut Panineungan nu ngabogaan sajumlah widget nu bisa kalayan gampang ngaropéa tur ditambahkeun kana situs anjeun, salah sahiji nu maranéhna widget galeri poto. Widget ngabantosan merek nunjukkeun bahan visual kalayan saé - naha anjeun ngan ukur hoyong nampilkeun logo para palanggan anjeun dina carousel anu saé atanapi anjeun hoyong mozaik anu saé, responsif tina poto produk panganyarna anjeun.

Anggo widget pikeun nunjukkeun produk anjeun dina sadaya detil, nunjukkeun interior tempat anjeun, nyorot kualitas luhur jasa anu anjeun nyayogikeun, sareng seueur deui. Éta pikeun kasus bisnis naon waé - sareng pikeun anjeun ogé. Ieu sababaraha conto:

Widget galeri poto produk sareng gambar nangtung

Widget Galeri Poto Jeung Titik

Widget galeri poto sareng gambar horisontal

Widget Mozaic Poto Responsif

Widget galeri poto sareng gambar horizontal kolumnar

Poto Genténg Galeri Widget

poto hébat anjeun pantes presentasi katuhu. Gampang dilakukeun sareng sababaraha pilihan desain widget Galeri Elfsight. Kéngingkeun salah sahiji tina tujuh perenah, variasikeun bentuk sareng ukuran poto, tunjukkeun inpormasi sareng judul tambahan, pilih urutan presentasi anu leres, sareng seueur deui.

Layout Galeri Poto sareng Widget Elfsight

Anjeun tiasa milih dimana pangguna bakal muka aranjeunna: dina popup di dinya atanapi dina halaman wéb proyék anjeun. Sembulna ngamungkinkeun pikeun ngageser, ngazum gede sareng kaluar, pindah ka layar pinuh, komo ngahurungkeun pintonan slaid. Ngarobih unsur popup, anjeun tiasa nambihan atanapi nyumputkeun inpormasi tambahan sareng ngarobih sadayana gambar sareng persépsi.  

Gambar Rotator Widget Peta

Kalayan sababaraha pilihan gaya, anjeun bakal nambihan sentuhan unik kana tampilan widget poto. Robah latar tukang nganggo warna naon waé atanapi unggah gambar khusus, pilih warna overlay, tambahkeun salah sahiji épék on-hover, pilih warna popup sareng nganggo setélan téks. Kabéh elemen anu fléksibel.

Rancang galeri anjeun sacara gancang sareng gampang… teras salin sareng témpél skrip widget dina sistem manajemén kontén anjeun atanapi dina HTML anjeun sareng anjeun parantos ngajalankeun.  

Jieun Gambar Rotator Widget Anjeun Ayeuna

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi pikeun Panineungan sarta ogé customer senang!

31 Komentar

  1. 1

    Kumaha ukuran gambar dianggo? Kuring perhatikeun yén kotak unggah nyebutkeun 200 × 200. Kumaha upami gambar abdi tina proporsi anu béda?

    • 2

      Jigana éta bakal nambahan teuing pajeulitna kana plugin ieu. Sarta eta pernah bakal kasampak katuhu sabab bisa jadi teu bener dipuseurkeun horisontal, bisa meunang pixelated, jsb Kawas nu peryogi ukuran gambar appropriately pikeun pos a, pamaké kudu ngarobah ukuranana leres di dieu.

  2. 3

    Babandingan lebar anu béda-béda bakal tiasa dianggo, tapi babandingan jangkungna henteu. Sapertos ayeuna, pikeun kéngingkeun anu pangsaéna tina widget, anjeun kedah ngadamel sadaya gambar anu anjeun rencanana nganggo jangkungna anu sami.

    Dina sékrési salajengna kuring bakal nambihan setélan dimensi kana widget. Anjeun bakal tiasa milih lebar sareng jangkungna sadayana widget, sareng akibatna gambar-gambarna bakal ukuranana sabanding sareng éta.

  3. 5
  4. 9
  5. 10

    Abdi hoyong pisan ngagunakeun plugin ieu, tapi lamun kuring unggah hiji gambar, Kuring meunang euweuh 'ngirim gambar ka rotator widget' kamungkinan, ngan nu biasa 'selapkeun ka pos'.
    Kuring geus dihapus sarta reinstalled plugin nu, tapi jadi jauh teu tuah. Dupi anjeun kersa ngabantosan abdi?

    Kuring parantos nambihan layar, sareng sanaos dina basa Walanda anjeun kedah tiasa ningali yén tombol 'kirim gambar…' leungit. Abdi kacida ngahargaan pitulung anjeun.

    Hatur nuhun,

    • 11

      Hi @google-2b6c75e336d02071c15626a7d8e31ccd:disqus ,

      Kuring ukur bisa nebak yén éta bakal merlukeun urang ngawangun file tarjamah. Dupi anjeun ngabejaan urang naon "ngirim gambar ka rotator widget" dina Walanda? Kami henteu ngarencanakeun sékrési énggal, tapi bakal nyobian ngagentos ieu.

      Doug

      • 12

        Hi Doug,
        Hatur nuhun pisan kanggo balesan anjeun anu gancang. Tarjamahan anu leres bakal janten 'invoegen dina widget rotator gambar'.
        Abdi ngarep pisan ieu jalan. Di sisi anu sanés, kuring henteu kersa nganggo 'ngirim gambar ka widget rotator' dina basa Inggris upami éta bakal ngabéréskeun masalah.

        Pangbagéa,
        Helen

      • 13

        Doug,
        Kuring boga sababaraha situs WP ngajalankeun, jadi kuring diusahakeun rotator gambar ieu dina versi Inggris, sarta gawéna ngan rupa. Janten, kuring pikir anjeun leres, ieu kedah aya hubunganana sareng tarjamahan. Hadé pisan upami anjeun tiasa ngawangun tarjamahan dina waktos anu caket. Upami anjeun peryogi kuring pikeun narjamahkeun langkung seueur tina basa Inggris ka Walanda, kuring bakal resep ngabantosan.
        Patarosan sanésna: naha aya cara pikeun ngaklik gambar supados tetep, ku kituna masarakat tiasa maca téks anu kuring tambahkeun? Atawa dina loop, nyieun kirang gancang?

  6. 14
  7. 18

    Hai, Abdi hoyong ngarobah JavaScript pikeun gambar diudar jadi hiji gambar fades kana hareup tinimbang fading ka bodas inbetween. Naon anu kuring kedah robih pikeun ieu?

  8. 19
  9. 21
  10. 22

    Abdi bogoh plugin sarta gawéna kacida alusna pikeun kuring. Hiji patarosan kuring, naha aya cara pikeun muka tautan dina jandela anyar?

    • 23

      Hanjakalna, éta henteu katingalina halaman unggah média gaduh fitur éta - urang ngan ukur nganggo dialog WordPress anu diwangun. Urang tiasa ningal ngajantenkeun éta pilihan dina plugin, sanaos! Antara ayeuna lajeng, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun hal eta kalawan jQuery lamun gaduh sababaraha pangalaman ngalakonan ngembangkeun éta.

      • 24

        Kuring geus diusahakeun naon geus digarap kalawan plugins séjén, tapi kalawan henteu tuah. Kasempetan naon waé anu anjeun tiasa nyarioskeun ka kuring dimana ngadamel parobihan, sareng kumaha?

        Hatur nuhun,
        Janet

    • 26
  11. 27

    Hatur nuhun pikeun plugin hébat. Hiji patarosan - Naha aya pilihan pikeun gaduh dua instansi plugin? Abdi hoyong nganggo sakumpulan gambar dina hiji tempat sareng sét gambar anu sanés di tempat anu sanés.

  12. 29
  13. 30
    • 31

      Hai Jon, enya… rupa-rupa alat anu hébat di luar aya anu saé janten urang henteu tiasa ngiringan fitur. Kami parantos ngapdet pos ieu kalayan rekomendasi kami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.