Ngajalankeun Dursasana sareng Widget ti Widgetbox

widget

Widget diremehkeun pikeun aplikasi anu tiasa ngajalankeun papacangan. Sacara téknis, widget mangrupikeun aplikasi alit atanapi mikro anu tiasa dipasang dina halaman wéb. Kaseueuran jam, counters timer, sareng inpormasi dinamis sanés dina halaman wéb saleresna mah widget. Dina situs kami, anjeun bakal mendakan sababaraha hal - tulisan luhur, Twitter, podcast jeung Facebook rekomendasi artikel.

Widget ngamungkinkeun ngarobih inpormasi anu hambar kana sési interaktif, langkung gampang narik perhatian pangunjung wéb. Misalna, widget polling ngarah anu datang ka polling anu didamel dina halaman wéb, widget Facebook tiasa nyababkeun halaman sosial mérek. Widget ogé ngabantosan laporan agrégat, ngawasa pikeun nyandak kaputusan dumasar-analitik.

Halangan pangageungna kalayan widget kapungkur nyaéta ngembangkeun éta. WidgetBox nawarkeun widget readymade pikeun rupa-rupa kaperluan. Ieu nawiskeun langkung ti 46,000 widget, sareng pilihan anu tiasa disesuaikan, tiasa diunduh langsung kana kode halaman wéb. Éta ogé ngamungkinkeun pamasar pikeun nyiptakeun widget khusus nyalira ku ngan ukur sababaraha klik beurit, sareng nyalin sareng nempelkeun kodeu anu dihasilkeun otomatis kana rohangan anu diperyogikeun dina kode halaman wéb.

Untitled2

Lalajo tinjauan WidgetBox:

Widgetbox ogé ngabantosan anjeun ngalacak saha anu nganggo widget sareng dimana. Kusabab unggal widget mangrupikeun kapsul tina jasa khusus, para pemasar tiasa terang mana jasa khusus anu narik seueur pamirsa, demografi paménta, sareng analitik penting sanés.

One comment

  1. 1

    Ieu hébat! Hatur nuhun pisan pikeun alat hébat ieu!

    Ngagaduhan widget ka halaman média sosial anjeun, saur kuring,
    penting pisan pikeun bisnis. Henteu éta aranjeunna kedah gaduh widget pikeun
    sagalana sareng naon waé saurna: teuing naon waé mangrupikeun hal anu goréng. Tapi
    nalika dianggo leres, sareng dina sedeng, widget tiasa janten pamasaran anu manpaat
    pakakas. Kunaon Kusabab éta ngamungkinkeun para pangguna online pikeun gampang aksés kana FB anjeun,
    Myspace, Twitter, Flicker, Youtube, Jsb.
    Widgetbox sigana matak ngamudahkeun pikeun nambihan alat sanés
    teuing sareng widgetna kanggo jajak pendapat, bentuk, pintonan slaid, jst. Dasarna datang
    turun kana sakumaha gampangna pikeun pangguna anjeun berinteraksi sareng mérek anjeun.

    Tapi ngan ukur kusabab anjeun ngagampangkeun sareng widget sanés hartosna
    anjeun bakal suksés. Anjeun kedah pastikeun konténna saé ogé. Abdi terang Nasional
    Posisi ngalakukeun éta pisan. Aranjeunna parantos fokus dina ngaitkeun eusi kualitas
    kalayan gampang dianggo bari. Kuring yakin aranjeunna nerapkeun widget dina alatna
    kotak ogé!

    Janten kedah urang sadayana!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.