Google Analytics: Nyukcruk Halaman Anu Katilu

Anjeun panginten parantos maca yén kuring mésér halaman dina JutaDollarWiki. Éta patut artos pikeun ngabantosan pangunjung kana situs abdi - saur ieu mangrupikeun kasempetan ageung pikeun seueur perusahaan ngadamel investasi minimal ku pangmayaran anu ageung. Hatur nuhun khusus kanggo John Chow pikeun aduk ideu!

Abdi mésér éta surélék Marketing, Blogging Perusahaan jeung Analytics web halaman sareng hoyong neraskeun ngagedékeun konténna pikeun janten sumber anu komprehensif ngeunaan naon waé anu aya hubunganana sareng Email Marketing sareng Perusahaan Blogging masing-masing. Kalayan investasi saratus dolar, éta leres-leres henteu pantes upami Wiki terus tumuh kasohor.

Patarosan anu leres nyaéta naha atanapi henteu éta bakal ditingali salaku sumber anu dipercaya atanapi henteu! Upami henteu, jalma moal nganggo éta - sareng éta bakal gagal gaduh pangasilan dina investasi kuring. Kuring yakin éta patut judi - khususna upami kuring tiasa menang LCD anu dipiboga ku John dina kontes na!

Pikeun 'nonton inpormasi abdi', kuring hoyong tiasa ngalacak sabaraha jalma anu leres-leres didatangan halaman wiki. Untungna, jalma-jalma di MillionDollarWiki ngamungkinkeun jalma-jalma masang halaman séjén dina halamanna nganggo pigura. Sintaksis Wiki nyaéta sapertos kieu:


halaman wéb = http: //www.yourwebsite.com/your.html
jangkungna = 100
lebar = 100
wates = 0
ngagulung = henteu
> / websiteFrame>

Janten, pikeun ngalacak halaman na cukup saderhana. Abdi nambihan halaman ka situs kuring sorangan anu ngagaduhan kode lacak Google Analytics kuring di jerona. Kuring ngarujuk éta halaman dina bingkai halaman wéb sareng nyetél jangkungna sareng lébar duanana janten 1.


halaman wéb = https: //martech.zone/mytrackingpage.html
jangkungna = 1
lebar = 1
wates = 0
ngagulung = henteu
> / websiteFrame>

Unggal-unggal aya anu nganjang ka halaman wiki, éta bakal muncul dina Google Analytics kuring. Pikeun mastikeun yén kuring tiasa ngalacak nyalira, kuring parantos nambihan parameter kana kode Analytics kuring pikeun ngalacak halaman Wiki. Ieu kode dina mytrackingpage.html:

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.