Naon ari Wiki? Pidéo

wiki

Karajinan umum parantos ngagaduhan pidéo anu hébat, Wikis In Plain English. Kuring kagum kana kabodoan Wikis dina bisnis. Jalma-jalma tetep nganggap Wikis salaku 'hal anu dilakukeun ku barudak' dina bisnis nalika éta tiasa janten téknologi anu hadé pikeun ngungkit.

Upami kuring mikirkeun rébuan surélék, rapat, sareng telepon kuring nampi langkung sataun pikeun ngajelaskeun fitur sareng kumaha jalanna, Wiki bakal janten waleran kuring pikeun nyiapkeun dasar pangetahuan pusat pikeun layanan palanggan atanapi situs dukungan palanggan. Lalajo video na pikirkeun kumaha éta tiasa dianggo dina bisnis anjeun:

Upami anjeun hoyong parios, video terakhir anu kuring pasang Karajinan Umum dihurungkeun RSS.

Tip hat ka Jeffro 2pt0 pikeun milarian pidéo na jeung busur pikeun nambihan kuring ka Blogroll!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.