Apricot Liar: Platform Kaanggotaan Dibayar Sadayana

Manajemén Kaanggotaan Apricot Liar sareng Platform Ecommerce

Nalika organisasi ningali ka hareup, hiji kasempetan pikeun ngawangun organisasi kaanggotaan dibayar. Asosiasi, nirlaba, yayasan, klub, grup olahraga, grup latihan, sareng kamar dagang sadayana meryogikeun platform pikeun ngatur ayana digitalna, komunitas komunikasi, acara, langganan, diréktori, sareng toko online.

liar aprikot parantos lami janten pamimpin di industri ieu, kalayan platform luar-pikeun-kotak pikeun ngatur bisnis gaya kaanggotaan dibayar. Langkung 30,000 organisasi nganggo Wild Apricot pikeun narik, miluan, sareng nahan anggotana.

Platform Kaanggotaan Apricot Liar

Fitur Platform Kaanggotaan Aprikot Liar Ngawengku:

  • Aplikasi Kaanggotaan - Parangkat lunak manajemén kaanggotaan Wild Apricot sacara lengkep ngajadikeun otomatis prosés aplikasi pikeun ngabantosan anggota anyar anjeun kesan anu hébat. Motong dokumen rumit ku nyiptakeun formulir wéb, ramah-seluler dumasar wéb dimana pelamar tiasa nyayogikeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun sareng mayar online ku kartu kiridit
  • Pembaruan Kaanggotaan - Kurangkan padamelan administrasi anjeun ku nawiskeun pilihan palayanan nyalira ka anggota: aranjeunna tiasa ngabarukeun kaanggotaan nyalira dina tempat éta ku cara log in ka profilna. Éta ogé tiasa aman ngapdet inpormasi kontak sorangan, ngadaptar pikeun acara, sareng mayar iuran kaanggotaan dina komputerna atanapi tina alat sélulérna.
  • Basis Data Anggota - Sukarelawan sareng anggota dewan tiasa ngaksés databés anu sami online, sareng pembaruan pikeun rékaman anggota anjeun langsung lumangsung, janten data anjeun sok mutahir. Anjeun tiasa ngimpor inpormasi anggota anjeun tina spreadsheet sareng ngaropea basis data anu cocog sareng kabutuhan anjeun.
  • Diréktori kaanggotaan - Naha anjeun ngadamel diréktori umum pikeun bisnis anggota anjeun, atanapi ngawangun diréktori anu ngan ukur anggota anjeun tiasa ningali, anjeun tiasa ngendalikeun inpormasi mana waé anu ditingalikeun unggal diréktori. Sareng naha halaman wéb anjeun diwangun dina Wild Apricot atanapi platform sanés, anjeun tiasa sacara gampang masang diréktori anggota anu ramah-seluler dina halaman wéb anjeun.
  • Website Kaanggotaan - Anjeun tiasa nyiptakeun halaman wéb anu ramah-seluler anu anyar sareng tukang ngawangun drag-and-drop Wild Apricot, atanapi nambihan fitur kaanggotaan kana halaman wéb anjeun ku cara nyisipkeun formulir aplikasi kaanggotaan, diréktori, sareng daptar acara salaku widget. Tangtosna, situs éta kalebet blog sareng forum pikeun kalibet pikeun anggota anjeun.
  • Halaman Anggota-Hungkul - Anjeun tiasa ngawangun Dursasana anggota ku nawiskeun aksés ka halaman wéb anu khusus pikeun anggota, sapertos forum jaringan sareng blog khusus. Anjeun tiasa ogé ngaropea tingkat anggota atanapi grup mana anu anjeun badé aksés pikeun tiap halaman.
  • Manajemén acara - pendaptaran acara online nyandak repot tina ngajalankeun acara. Dina sababaraha menit anjeun tiasa ngadamel daptar acara anu lengkep sareng pedaran sareng gambar, ditambah sareng formulir pendaptaran acara online. Kajadian anjeun bakal otomatis didaptarkeun dina kalénder dina situs Wild Apricot anjeun atanapi halaman wéb anu aya janten anjeun henteu kedah ngalebetkeun deui inpormasi, sareng anggota anjeun tiasa ningali acara online tina alat sélulérna atanapi komputer.
  • Pamayaran Patuh PCI - Parangkat lunak pamrosésan pamayaran online Wild Apricot nyandak nyeri sirah tina nampi sareng ngalacak pangmayaran sareng ngatur kauangan organisasi anjeun. Anggota sareng pendukung anjeun tiasa mayar online tina komputer atanapi alat sélulérna pikeun biaya kaanggotaan, biaya pendaptaran, sareng sumbangan, atanapi nyetél pamayaran anu teras-terasan pikeun ngahémat waktos sareng repot. Anjeun ogé tiasa nyetél sababaraha pajak penjualan atanapi PPN ngan ku sababaraha klik, sareng sacara otomatis nerapkeun ieu pikeun transaksi online dina kombinasi mana waé anu anjeun pilih. Pembayaran Liar Apricot didukung ku AffiniPay, panyadia solusi pamayaran anu gaduh pangalaman 15 taun.
  • Invoicing - Sakali pamayaran online dikonfirmasi, rékaman pamayaran sacara otomatis didamel, sareng faktur anu patali diénggalan. Anjeun ogé tiasa nyetél tindakan sanés anu dipicu, kalebet ngaktipkeun kaanggotaan atanapi ngirim email wilujeng sumping, kuitansi pendaptaran acara, atanapi konfirmasi sumbangan.
  • Ngalaporkeun Keuangan - Kalayan laporan kauangan Wild Apricot, anjeun tiasa kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan kauangan organisasi anjeun tanpa peryogi puluhan spreadsheet. Anjeun tiasa ngarekam pamayaran anu dibayar ku kontan sareng mariksa di Wild Apricot ogé pamayaran online, janten sadaya data pamayaran anjeun aya dina hiji tempat. Anjeun tiasa ogé ngékspor data kauangan anjeun ka Excel atanapi QuickBooks.
  • Sumbangan Online - Ngarobih halaman wéb anjeun janten alat penggalangan dana anu kuat. Ku ngagunakeun parangkat lunak pamrosésan pembayaran online kami anjeun tiasa sacara gampang nyetél halaman sumbangan dina halaman wéb anjeun, sahingga anu datang kana situs anjeun tiasa nyayogikeun dukungan kauangan anu anjeun peryogikeun ti mana waé ayana.
  • surélék Marketing - Ngawangun email anu katingali profesional tina témplat ramah-seluler kami sareng ngirim email anu teu aya watesna. Nyebarkeun formulir pendaptaran buletin dina halaman wéb anjeun, atanapi sasar email anjeun ku nyiptakeun daptar panarima dumasar kana kriteria naon waé, sapertos status kaanggotaan atanapi kahadiran acara. Anjeun tiasa ngalacak kumaha épéktasi kampanye email anjeun kalayan statistik ngeunaan pangiriman, muka, sareng tautan anu diklik pikeun unggal pesen sareng unggal kontak.
  • Email Otomatis - Nyéépkeun waktos kirang ku cara ngirim email ku cara nyetél konpirmasi email sareng panginget otomatis pikeun kaanggotaan, acara, sareng sumbangan. Anjeun tiasa mastikeun yén anggota anjeun masih kéngingkeun pangalaman anu dipersonalisasi ku ngarobih pesen sareng nganggo macros email (sami sareng kolom ngagabung mail).
  • Aplikasi Mobile Administrator - Atur faktur sareng catetan pambayaran tina alat sélulér anjeun nganggo aplikasi mobile Wild Apricot gratis pikeun pangurus. Kanggo acara, anjeun tiasa ngatur kontak sareng pendaptaran acara check-in tina alat sélulér anjeun.
  • Kajadian Mobile App - Bantosan anggota anjeun saling hubungan atanapi masarakat umum ku ngagunakeun sababaraha diréktori anggota anu sok mutahir.
  • WordPress Plugin sareng Single Sign-On - Upami anjeun ngoperasikeun situs WordPress, anjeun ogé tiasa nganggo Wild Apricot pikeun tanda asup, masang widget, sareng ngonci eusi kanggo anggota waé.

Coba Apricot Liar Gratis pikeun 30 dinten

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina liar aprikot

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.